ben döverim. örneğin çok konuşan giyinmesine dikkat et dediğim halde dikkat etmezse döverim peki ya siz ne olunca en azından tokat atarsınız?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yıldövmek ve bağirmak acizliktir karsindakine istedigini yaptiramiyorsundur ama bir mesele var karsindaki insan ayri bir dunyadir korkutarak sindirerek bir yere kadar devam eder bu kadin icin de erkek icin de gecerlidir sonra isler degismeye baslar
22 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim benden habersiz kredi kartımı aldı bir dünya borç edindi gelde öde buna bağırıp çağırmaya 2 tokat atmaya hakkım yok mu benim
- +1 yıl
kredi kartini parani karindan saklamak zorunda hissediyorsan ya da gizlice aliyorsa ya da sen verdin sorumsuzca harciyorsa dovecegine iliskini gozden gecirmen gerekir cunku boyle tipler dayakla adam olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılBen seni doverim.
117 Yorumla
Soran+1 yıldövemezsin ben daha güçlüyüm nasıl dövebilirsin ki
- +1 yıl
Vize al gel gorursun nasil dovuyorum.
Soran+1 yıladres ver gelim ama sonra Pişman olma hem minyonsan hiç şansın olmaz
- +1 yıl
:D kac erkek dovdum haberin var mı . Boyla hic alakasi olmaz ama dayak yiyenler bilmez bunu tabi. bu arada mesaj at vereyim adresi. Sen vizen var mu?
Soran+1 yılnerde yaşıyon ona göre bir minnoşu dövmek için o kadar yol tepemem :P
- +1 yıl
Korkma gel Hollandaya
Soran+1 yılsen kaşındın tam adres ver ama gelirsem komaya girebilirsin ona göre
- +1 yıl
Iyi mesaj at
Soran+1 yıl1 saat sonra mesaj kutuna bak ve dayağını yiyeceğini anla
- +1 yıl
Niye1 saat sonra atiyorsun mesaji?
Soran+1 yılhişş sessiz ol yiyeceğin dayak için hazırlık yap sen çok pis vuracam sana
- +1 yıl
:D bekliyorum :)) umarim vize alabilirsin seni dovmek benim icin buyuk bir zevk olacak
- +1 yıl
Vay be dominant bir bayan
- +1 yıl
@Ninjakurbağa dominant degilim ama soru soran gizli cocuk korkak :) hala mesaj atmadi.
Soran+1 yılminyoncadı hatırlatta bir ara seni dövim çünkü etrafda dövecek çok kadın var hale sana sıra gelmedi bekleyedur sen :)
- +1 yıl
Onlari birak bana gel
- +1 yıl
Geleyim beni dov knk. dhakf
Bilemiyorum. Çok sabırlı biriyim. Şiddet yanlısı da değilim. Ama hepimiz insanız sınırımı aşarsa gerçekten yapabilir miyim bilemem.
00 Yorumla
+1 yılDövmem anlatırım öğüt veririm olmadı yatağımı ayırırım. O da olmadı boşarım. Bu kadar basit şiddete gerek yok şiddet çözüm değil.
45 Yorumla
Soran+1 yıldövmekten kastım birkaç tokat. küçükken hiç dayak yiyip kötü alışkanlığından vaz geçmedin mi peki
- +1 yıl
Şimdi kardeş. Kadına el kalkmaz. Çünkü kadın senden fiziksel olarak zayıf. Ve hayatı yediğin yemeği paylaştığın eşine el kaldırmakta adamlığa yakışmaz. Biz erkekler kadınlarımızı kötü erkeklerden korumak için gücümüzü kullanırız onlara karşı uygulamak için değil. Yarın öbür gün kızın olurda evlenirde kocasından dayak yerse senide görürüm.
- +1 yıl
helal👏👏
Soran+1 yıldamardan girdin be usta
- +1 yıl
Öyle ama ağlaya ağlaya gelip dese ki baba hayvan herif beni dövdü diye ne yaparsın?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavşağa bakk sözümü dinlemezse döverim ne lan eşşeğe çöh mü ediyorsun da dinlemeyince döveceksin. Kimsiniz lan siz nikahiniza aldiginiz kadinlara her türlü muameleyi etmek de özgür olduğunu sanan öküz sürüsü senden daha çok var dısarda. Karın olacak kadinin delikanlı abileri olmasini dilerim bir fiske tokatına ayaklarini kirsinlar da senin dünyanın bir yerini degistirsinler gevşek gevşek gezebil sonra.
618 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle neo zoruna mı gitti. kocan dövse anca ağlarsın burda havana bak.
Cevap sahibi+1 yılGötünden kan alır damarından geri enjekte ederim lan adamın gevşek neyin havasından bahsediyon sen.
Soran+1 yılahah erkek misin lan sen doğruyu söyle. neyse karşıma çıkamayacan şçşn şanlısın yoksa seni de tokatlar bir çöpe atardım
Cevap sahibi+1 yılDoğru erkek gibi hatunum bir sende bulunan o fazlalık yok önümde oda hiiicc problem olmuyor şükürr ha bide Adanalıyım 😉
Soran+1 yılha birde klavye delikanlısısın gerçek hayatta olsan öfkemden kaçardın şimdi burda konuş tabi
Cevap sahibi+1 yılHeryerde delikanlıyız oğlum biz lokasyon farketmez. Öfkeni başka yerinden soluturlar ama sana bir hatun zamanın da demişti Dedirtir Allah 😉
Soran+1 yılmadem her zaman delikanlısın çık gizliden. gizliden artislk yapma o zaman çık karşıma
Cevap sahibi+1 yılGizli üye olarak soru soran öfkeli genç bana delikanlilik dersi veriyor lann komikmisin yavrum sen 😂😂
Soran+1 yılben sana küfür atıyor muyum sen delikannlı tavırları sergliyon eee madem bu kadar delikanlısın çıkta bir gözüümüz delikanlı görsün ama görürsem fena döverim seni
Cevap sahibi+1 yılSen Adana hürriyet mahallesine bir gel gözün gönlün delikanlinin şahını görsün nerenden soluyarak çıkarsın il sınırından orasini kendin tecrübe et hadi yavrumm hadii minnoş hadddiiii 😂
Soran+1 yılneyse senin yerine müstakbel karıma bir tokat atacam
Cevap sahibi+1 yılO dangalak buna izin veriyorsa döv zaten üreyin hatta senin gibi öküzler çogalsin hassiktir simdi.
Soran+1 yılhahahaha adanalı adanalı işte böyle döverim adamı hadi canım güle güle
Cevap sahibi+1 yılHic bir adanaliya rast gelmemiş ve dayagini yememisliğin cesaretiyle zırlıyorsun ama yat kalk dua et aman denk gelme zerresine kadar s.. kerler adami yallahhh.
Soran+1 yılya adanalı bir kadına tokat atmak basit bişey 2 dk atıyon hepsi bu neden abartıyon bu kadar anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılLann yoksa seni dürttüler mi çocukkeeen ondan mi bu kadar içten yanmalısın senn ondan mi bu ilgiyi üzerinde toplama çabalarııı. Travma mı gecırdın seeen bellii belli hep ondan😏
Soran+1 yılne alaka ben evlenince kadına haddini bildirmeyi anlatıyom ilgi ne alaka. gerçekten döverim ne var bunda
Cevap sahibi+1 yılUlann haddini niye bildiriyon, haddini bilmeyen kadınla niye evleniyonn evcil hayvan mi aliyorsun egiteceksinn. Böyle saçma salak bir düşünce olabilir mi yaa. Bir kadını dövmeyi erkek olarak o serefinize nasıl yediriyorsunuz? İnsan gibi konusmayı beceremeyecek kadar aciz yaratiklarsaniz atin ipi boynunuza ölün lann.
+1 yılelini kaldırırsa tencereyi geçiririm kafasına. hiç öyle sızlanamam. dikkat et sana da benim gibisi gelmesin görürsün vurmayı
36 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey yparsa hiç acımam tekme tokat girişirim
- +1 yıl
karın sahipsiz değilse sana da girişeni olur kolay değil o işler
Soran+1 yılkocasıyım işte sahibi sayılırım
- +1 yıl
abisi babası vs den bahsettim. böyle koca olunmaz.
Soran+1 yılben her zaman döverim demiyorum. örneğin konuşuyo sus diyorum hale dır dır konuşuyo 2-3 kere derim sonra bir tokat atarım sus lan diye bağırırım bundan bahsediyorum
- +1 yıl
sen sus deyince susmak zorunda mı sen de lafı tek seferde anla konuşmak zorunda hissetmesin kendini. kimse kimsenin malı değil
+1 yılBence dayak hayvanlara bile yapilmaması gereken bir davranış erkekler eşlerini dövmemeiler bence yanlış yani
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar konuşarak anlaşır. Sen insan değilsen onu bilemem. EŞini koruman gerkeir dövmen değil
12 Yorumla
Soran+1 yıllafı anladın mı uyarmama konuşmama rağmen devam ediyorsa. laftan anlamayanın hakkı dayaktır kusura bakma
- +1 yıl
Karini güzelce uyarsan neden dinlemesin
+1 yılkadınlar size tapan birisi değil bence çok yanlış dusunuyorsun ustelik tekmeyide basarlar sana
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek kadına tapar
+1 yılbı kadına el kaldırmayı düşünmek bıle ahmaklık bence.
215 Yorumla
Soran+1 yılhak eden kadın erkek olsun fark etmez dövülür
- +1 yıl
off ne cahil bişey çıktın sen ya
Soran+1 yılneden ama diyelim kredi kartımı habersiz aldı bir sürü borç yaptı buna 2 tokat atmaya hakkımda mı yok
- +1 yıl
nıye ınsan gıbı oturup konusamıyo musun ayrıca ona gore secersın evlenecegın kısıyı senden habersız bıseyler yapmayacak bırını ama şiddet düşünmek basıtlık acızlık okadar.
Soran+1 yılinsanları bazen yeteri kadar tanıyamıyosun veya evlenşnce değişiyolar. her şey o kadar basit değil herkes laftan anlasa polise gerek kalmazdı demi
- +1 yıl
ya sen cıdden konuyu çarpıtmaktan başka bısey yapmıyosun ne olursa olsun kadına sıddet olmamalı.
Soran+1 yılhak eden kadın çocuk erkek (yaşlılar haric) şiddet uygulanması gayet doğal
- +1 yıl
aferın böyle devam et dünyamıza bı cahıl daha kattın tebrıklerr
Soran+1 yıldövme olayını nie bu kadar abartınız anlmadım 2 tokat atıp 2 gün boyunca bir odaya kapatacam hepsi bu
- +1 yıl
tamam yemek su da verme bı de zıncırle bı yere tam olsun
Soran+1 yılsabah kahvaltı için bir kaç bişey akşamda götürürüm ama akıllanması için öğlen götürmem. zincir olmazda bir yatak olur odada başka bişey yok
- +1 yıl
tamm
Soran+1 yılsonunda beni anlayan bir kadın çıktı be
- +1 yıl
hayır cahile laf anlatmanın bos olduğunu bı kez daha anladım
Soran+1 yıliyide söylediklerime mantıklı cevap veremiyosun ki sen çok bilgili adamada laf anlatamazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerle mesafesine dikkat edecek.. giyimine oturmasina kalkmasina dikkat edecek.. yoksa malum sonuca gideriz
116 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi korkaklarda gizliden cikacak
- +1 yıl
Senide dovmek istiyorum sende mesaj at adresimi vereyim.
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı alt tarafi bir nickin belli seninde.. yaz adresini buraya, hadi gelicem yaz
- +1 yıl
Mesaj at
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı bana korkak diyene bakin hele.. beni doveceksen korkak degilsen yaz buraya iste.. buraya yazamacaksan uzatma meşgul etme..
- +1 yıl
Mesaj at. Nickini biliyormuyum yoksa o yuzden mi cekiniyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı ben kimseyi tanimam kimsede beni tanimaz.. buraya yazmaya cesaretin yoksa meşgul etme
- +1 yıl
Mesaj atmaya korkan insani dovmek zevk vermez zaten. Karsimda guclu rakip isterim.
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı bahanelerin arkasina siginip dedigim gibi mesgul etme
- +1 yıl
Kararini degistirince mesaj atarsin artik. Yanliz vize almayi unutma. Gelmisken Hollandayi gezmis olursun.
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı mesaji çok beklersin.. hic isim gucum yok da karar mi dusunucem.. modernlik adi altinda cavurlaşilip turk gelenegi örfü dinimizin kurallari unutuluyor.. eşcinsel evlilik lerden hollandanin hangi terbiye duzeyinde oldugu belli.. biz burada terbiyeli bir sekilde yasiyoruz..
- +1 yıl
Esini dovmek ne zamandir beri Turk orf adeti oliyor kicindan uydurma seksist herif
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı benim yazdiklarimin icinde döğmek kelimesinin gectigi bir tane yer göster bana.. gösteremezsin cunku yok.. hic tanimadan önyargili sekilde aklindan uydurduklariyla isine geldigi gibi yorum yapiyorsun ayrica hakaret ediyorsun.. sozde siz avrupalilar moderndiniz dimi.. hadi yuru git isine.. beni gereksiz sozlerinle mesgul etme..
- +1 yıl
Sorunun ilk cevabina bak
- +1 yıl
Ayrica onyargili olan hakaret eden sensin
Cevap sahibi+1 yıl@MinyonCadı orada döğmek kelimesi yok
Yazık sana, zavallısın
90 Yorumla
+1 yılBende kocamı döverim.
32 Yorumla
Soran+1 yılo daha güçlü sen vurmaya kalkarsan o daha hızlı vurur ama
- +1 yıl
Allahin seksi Kulunun kuluyum. d
- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılasla dövmem ama ayrılabilirim sıkıntıya gelemem fazla
20 Yorumla - Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibileri yakmak gerek
34 Yorumla
Soran+1 yılo dar giyisin millete adımızı çıkarsın ona bişey yok bir tokat at odasına kapattık suçlu biz mi olduk
- +1 yıl
Ay tartışmak bile istemiyorum bu zihniyette ki biriyle 😏
Soran+1 yıltartışamazsın haklı olduğumu biliyorsun
- +1 yıl
Evet evet kesinlikle öyle dar zihniyetli seni
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah in emanetine el kaldırılır mi hayret bisi.
22 Yorumla
Soran+1 yılama oda dar giyiniyor vs uyarıyorum laf anlamıyorsa
- +1 yıl
Koca sözü dinlemesi gerek oda günah
+1 yılsizin gibi hayvanlar yüzünden ülkemiz böyle
210 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okudun mu dar giyinip adımızı bilmem neye çıkaran kadından bahsediyorum ben
- +1 yıl
her dar giyinen adını kötüyemi çıkarıyor
Soran+1 yılkarımsa giyinimine dikat edecek erkeklerin dar giyinen kadınlarına nasıl baktığını bilmiyor musun sen yoksa
- +1 yıl
herkes kötü bakmıyor
Soran+1 yılsen rüya aleminde yaşamaya devam et. iyiki karım değilsin yoksa başına gelecekler belliydi döverdim odaya kitlerdim sein
- +1 yıl
o biraz zor beni kimse eve kitleyemez ve ben dar giyiniyorum kısa da giyiniyoRum adım kötüye çıkmıyor
Soran+1 yılerkeklerin sana yiyecek gibi bakmalarını fark etmiyor musun. kusura bakma ama benim bir gururum şerefim var karıma kimse öyle bakamaz
- +1 yıl
Bana kimse öyle bakmıyor ya da ben farkına varmadim
Soran+1 yılşunu unutma öyle bir görüntü karşısında erkekler direk seni pis hayallerine alet ederler. azmış gibi bakarlar işte benim karıma kimse bu şekilde bakamaz nokta
- +1 yıl
koruma şeklin guzel ama dövmen eve kitlemen kötü bişey kimse bana öyle bir şekilde bakamaz
Pardon kardeş sen davar mısın?
116 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu anladın mı benden gizli işler çeviryosa far giyiniyosa dövülür ne var bunda
Soran+1 yılgizli işler çeviren insan gibi konuşmaktan ne kadar anlar peki?
Soran+1 yılkolay evlenilmiyo onca düğün vb masraf var. hem adam olması için 2 tokat atıp odaya kapatsam çok mu kötü biri olurum. bunu onun iyiliği için yapıyorum ben
Soran+1 yılkötü yolda gidiyosa gitmemesi için vurmak küçükken annen baban hiç mi kötü bir davranışın için seni cezalandırmadı
Soran+1 yılkocana elin oğlu diye mi bakıyon yazık hiç sevmemişsin sen
- +1 yıl
Bunun sevmekle alakası yok bugün iki tokat atıp sözde karısını yola getiren yarın öbür gün daha fazlasını yapar hatta öldürmeye kalkar. Ayrıca sen karına böyle birşeyi reva görüyorsan oda seni elin oğlu olarak görür. Ve sen sevdiğin kadına nasıl el kaldırıyorsun seninki nasıl sevmek öyle peki?
Soran+1 yılsana söyledim ya dar giyinip erkeklerin pis bakışlarını üzerine çeken kadın dayağı hak eder. bak benim bir şerefim gururum var karım bunlardan önce değil benim için
Soran+1 yıliyiliği için 2 tokat ve odaya kapatmak ne var bunda. sen küçükken hiç tokat yemedin mi babandan yaptığın hatalı bir davranş için
Soran+1 yılmedet ummak demeyelim sadece hatasını anlaması için biraz tartaklamak diyelim
+1 yılHayvan mi kimi neyi dovunuyon
23 Yorumla
Soran+1 yılee oda dar giyinim şerefimizi beş paralık yapıyorsa ama hemde uyarmama vs rağmen
- +1 yıl
Ona göre birini alırsın gider dar giyinen alırsan zaten degstremen
Soran+1 yılkesin karar verdim evlendiğim kadın bunları yaparsa dövecem odaya kapatacam.
Boşanırsın olur biter dövmek nedir ya!
010 Yorumla
Soran+1 yılkolay evlenilmiyo bu devirde düğündü dernekti vs hem para hemde epey zaman isteyen şeyler bunlar kötü alışkanlığından vaz geirilmen için küçükken hiç dayak yemedin mi sen
Soran+1 yılkolaydı öyle o baltayı kaldırmadan onu kurşun yağmuruna tutarım o kdar
Soran+1 yılpire nerden çıktı ne alaka ya
Soran+1 yılyokta iyiki karım değilsin yoksa sen o baltanın sapını kaldırana kadar leşini sererdim hahah lucy görl
Soran+1 yılgardaş bu özgüven nerden geldi. bir tokatlık canın var şu laflarına bak ;)
Sen kadın doversen bende erkek doverim hiç acimam
14 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl dövecen erkek her zaman daha güçlü elini kaldır o el kırılmaz mı
Soran+1 yılnasıl olacakmış erkekler kadar güçlü müsün yoksa kocanı başkasına mı dövdürteceksin
+1 yılBizim elimizde armut topluyo zaten...
11 Yorumla
Soran+1 yıltoplamasa ne yazar
niye dovuyon? insan degilmi o
23 Yorumla
Soran+1 yılyazdığımı okudun mu dar giyinip başka erkeklere kendine baktırırsa diyorum
- +1 yıl
Keşke beni de sevgilim böyle dövse sesini bile yükseltmiyo
Bekar avrat boşalması koly gelirmiş
20 Yorumla
+1 yılbegenmiosan boşa bazı karılar BN bile anlamiom
03 Yorumla
Soran+1 yılsonunda bir anlayışlı çıktı ilk döverim baktım adam olmuyorsa boşarız
- +1 yıl
dövme la bosa
Soran+1 yılkolay bulunmuyor ama karılar :D onca masraf ettim biraz adam etmeye çalışım sonra boşarım
dövmek hoş değil
14 Yorumla
Soran+1 yıllaftan anlamıyor ama
Soran+1 yılşöyle düşün yorgun argın işten geldim bu başladı şikayete dır dıra sus derim 2-3 derim üçüncüde tokatı atarım bu doğal değil mi sence
Evet döverim
03 Yorumla
Soran+1 yılsen erkek misin
Soran+1 yılerkeğim tabiki hem soruda karınız dedim demi
+1 yılHayir
30 Yorumla
+1 yılBosanir o da
00 Yorumla
+1 yılGeberelim
01 Yorumla
Soran+1 yılinsan ol yeterli
+1 yılHayır.