Zengin koca isteyenlere küfrediyosunuz şimdi gelip polyannacik oynamayin bana.
Ben zamanında imitasyon yüzükle mutlu olmuş insanım ama bitti paraya bakıcam artık.
Benim böyle birini elde edemeyeceğimi sananlarda var çok komiksiniz ya😃

Yalan dolan işler... paranın gözü çıksın... master card reklamını bol bol izlesin arkadaşın... bir bankacı olarak tavsiye ediyorum mutlaka master card reklamını bol bol izlesin... linki atıyorum kendisine gönder... aklınıda başına alsın...
sen ne biçim arkadaşsın? hadi diyelim ki yaptı birşeyler arkadaşın, ama senin bu şekilde ifşa edercesine içindekileri millete yayman doğru mu? ayıp ayıp.. acıdım arkadaşına, yüzüne de gülüyorsundur sen onun, canım cicim diye..
Güncellemeyi oku.
sende biraz tövbe-i istiğfar oku.. belki düzelirsin..
Çok zenginse bmw onun için bişey deildir. Helede seviyosa.
Alması için illa dediğin gibi bişey olması gerekmez. Dediğin çok çirkin.
Kısknçlığını böyle ortaya vurma.
O kadar zengin insan buna niye baksin? Bunuda acikla.
Hepiniz yapmaciksiniz hepiniz yalancisiniz. Arkadasim niye cocuga bakti saniyosunuz? Zengin diye. Ben imitasyon yuzukle mutlu olup sevdigime sarilmis insanim. boş yapmayin.
Allah askina 170lik tas gibi hatunlar varken yer cucesi ustelik kilolu kiza niye baksin komiksin ya
Kime gore neye gore sacma? Burdaki insanlar sorudan soruya kisilik degistiriyor zaten.
Bu kadar zengin bulsam bende yatardım nolcak zaten herkes birbiriyle yatıyo 😂😂😂 senin hareketinde kıskanclık degil sonucta inrenebilirsin isteyebilirsin olabilir
Iste benim kafadan helal kiz sana
Bizim wp grubunda kız hediyelerini yüzüklerini atıyo kıskanmıyom ama niye benimki yapmıyo diyom sonucta 😀😀 yapmam diyenlerde bence yalan söylüyo😬
Cevap
30Cevap
bunlar bana çok samimiyetsiz geliyo açıkcası. sevgiliye bmw almak nedir ya :/ çok keko hareketler bunlar.
çiçekte hergün değil arada bir alınırki değeri olsun.
Aynen
"Kim bilir kaç kere altına yattı yoksa neden alsın." Burnuma buram buram kıskançlık kokuyor ne dersin gizli?
Hayatıma aldığım insanların zengin olması onlarla yattığım anlamına gelmez ki yatsam da bu seni uzaktan bile alakadar etmez arkadaşın o fotoğrafları attığın da gülüyorsun büyük ihtimal lakin burada profilini gizleyip ona saydırıyorsun işte aradığımız gerçek dostluk gözlerimiz doldu..
Ya boş konuşma arkadaşta ne arkadaş ama herşeyi gözüme sokuyor. O arkadaş olsa aldığı tüm hediyelerin fotosu bende olmaz zaten.
Bu kadar kıskançlık pes doğrusu.
O güncellemeden sonra daha bir çocuk geldin gözüme..
Düne kadar burda zengin koca istiyorum diyen kıza küfredenler şimdi aşk meleği kesildiler. He he aynen öyle.
Ne aşkı neyin kafasını yaşıyorsun moruk.
Ben kimseye zengin koca istedi diye kufretmem.
Kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor umrumda değiller.
aynen oyle haklısın bence sen cocuk bır karsılık almassa nıye alsın bazen erkeklerın nutku tutulur derler bu cocukta o kıza saplanıp kalmış
Durumum olsaydı bile Ben almam... sevdiğimin gururu incinsin istemem... fazla pahalı hediye almamak lazım.. öküzlüğe gerek yok
araba aldıysa niye galeride duruyor madem bence pek inandırıcı değil yani o çiçekleride başka biyerden çekip gndermediği ne malum :)
Yok ya tanistirdi beni gercek
kaç kere altına yattı bu ne kıskançlık
seviyodur parası vardr alıyodur
Polyannacilik oynamayin.
görünen köye kılavuz istemez..
emin ol aklındaki gibi bir şey yok öyle olsa asla almaz
Nasıl olsa alır?
evleneceğine inandığı birisini görürse karşısında..
nie günahını aliyosun ki belki iliskiye girmemislerdir
Ya yapmayın 8 aydır birlikteler ilişkiye girmeseler çocuk o arabayı alırmı
alir nie almasin cok zengindir eli boldur hemen kötülüğe vuruyosunuz
Sevgili kıskanç okurum bak şimdi diyosun ki 1.60 boyu var neresine baksın demek ki seviyor sevmese zengin erkek bir sürü karı kız bulur demek ki seviyor değer veriyor ki alıyor.
Polyanna uzgunum...
Kıskançlık yapma. İsterse üzerine ev yapar, sanane?
Benim sorumdan sanane?
Sen öyle san yavrum bu saatten sonra kalbimle hareket etmice bende. Parasi olana bakicam. Gorucez bana cop aliyolarmi almiyolarmi.
Hepiniz suzme slksiniz he. Ciddi soyluyorum. Kizim arkadasim cocuga niye bakti saniyosunuz o zaman oda eskort olsun. Git isine
Sanane.
Ya belki çocuk ciddi atıl parası var. Alabilir niye almasın...
sevgilim de bana bmw aldı bende mi onun altına yatmış oluyorum
beyin yoksunu gibi şeyler yazmayın
Sevgilin yaşlı demekki.
sende ger. izekalısın demekki benden 2 yaş küçük
He he öyledir
inanmak istemiyorsan sen bilirsin zaten sordugun sorudan belli düşünce yapın bu bir insan karşısındakine değer verir onu çok severse karşısındaki insanda imkanları dahilinde böyle şeyler yapabilir. benim imkanım olsa bende ona benzer hediyeler verebilirdim.
ama sen burda yazdıklarınla böyle ilişkilerin sadece karşılıklı menfaat şeklinde olabileceğini düşünüyorsun.
peki şu hiç aklına gelmiyor mu ben o hediyeyi kabul ettim mi ya da biz onunla nasıl bir aşk yaşıyoruz? bunu hiç sormak aklına geliyor mu? gelmez tabi aklın sadece belli şeylere çalışır bu kadar sığ birisin işte..
mal olan erkek alabilir 😂😂
Bencede
Birak ya hepsi slk yemin ediyorum fakir ama gururlu insanlar bak senn😃
Aynen oyle saf insanlar bunlar abi gorende karisi ya da hamile filan sanicak alt tarafi sevgililer
Kızı elde etmek icin neden olur ki?
Aynen buda olabilir zaten vermediysede bmw gorunce atlamistir
Eger namusluysa bmw gorse bile atlamaz.
Atladi demekki hala birlikteled
niye arkadasin hakkinda kötü düsünüyosun ki nasil kiskancliktir bu
Seni ilgilendirmez.
Herkes haddini bilip elestirsin oyleyse. Benim sorum bu degil konuyu yuzeysel anlattim sazanlar hemen atladi kiskanc diye he ya ondan.
Burdaki insanlar sorudan soruya kisilik degistiren klavye arkasindan atip tutan insanlar. Gercek hayat yok bu sitede. Sen sokaga cikip sor bakalim bunu halk ne diyor bu iliskiye gor gercekleri.
neden almasin sana alsaydi boyle denmesini istemezdin yaniliyo muyum
Bana alinsa kimseye soylemezdim arkadasimin gozune sokup kotu yola dusmesi ihtimalini goze almazdim.
Yatmaya yatmıstır da her yatana araba almaz erkekler zengınde olsa, adam gercekten sevıyor olabılır... Ayrıca araba adamın üzerine oldugu sürece ayrılık durumunda gerı alacaktır.
Zamane çapkını nikahıda basıp boşar. Bu tehlikeli kız pişman olucak.
Olsun zaten millete hava atmaktan vazgecer belki
" kim bilir kaç defa altina yattı" cümlesindeki kıskançlığından ölen kezbanı bulunuz
Nedense bu cumle o... dikkatini cekiyor hep. sizene kardesim benim sorum bumu SIZENE!
He he ondan
Sadece seks yapıp bırakacağım bir kıza BMW almam. Çocuk seviyor bence kızı. Sende Çatla Patla.
Yav he he polyanna bey ondan.
Sen sor sadece soru çok basit. Senin gibi uzun bıylu sarışın bir kzı skmek varken neden gidio bodur ve şişko bir kzı beceriyor ve üstüne hediyelere boğup Bmw araba alıyor. Bana bunun cevabını ver tamam diyicem sana sen haklısın özür dilerim sen varken onu skmemesi lazımdı diyicem ki ben olsam ikinizide skmem giderim o Bmw parasıyla hergün farklı bir rus kızla takılırdım tek amacım seks olsaydı. Yani neymiş güzelim? Bacak arasındaki 250 gram et bir yere kadarmış. Biraz beyin al kendine ya
Yemin ediyorum suzme slksiniz he. Kiz kezban zaten cocuga yanasmiyordu hic banada anlatiyodu hep boynumu opuyor filan nasil reddedicem diyordu belkide cocuk sahip olmak icin bmw aldi. Yeterli oldumu? Hadi yoluna.
Günaha girmeye gerek yok altına yatsa daha ucuza kapatırdı yalnız
Bir kız bmv yi hakedecek kadar ne yapabilir ki çocuğun aklına zıçayım para bunlarda mk
Aynen oyle adama cocuk yapsa tamam diycem ne yapti bmw yi hakedicek
Yani
Yatıyorsa karşılığını alıyor gözüküyor. d
nasıl aşağılık kompleksi birisin😂 sana oylesi bakmıyor diye kıskan çatla haatta😂
173 boyum var dogal sarisinim. Arkadasim 160 boyu var ve hafif kilolu. Istersen bu konuyu tartismayalim cunku ben bu zamana kadar kalbimle hareket ettim ama artik paraya bakicam. Kralini elde ederim rahat ol..
Kalbinin nasıl olduğu belli zaten 😂 ayrıca sana fizksel özelliklerini sormadım neyini tartışcaz az zeka lutfen😊
Hepiniz yalancisiniz ya sus artik.
Ağlasana 😂 senin yok onun var ağla hadi 😂
Yavrum ben istesem onun sevgilisinide elinden alirim ondan daha zengininide. tanimadigin insan hakkinda klavye arkasindan atip tutma. sana giren cikan ne onu hic anlamadim ama neyse
Hahs😂 ciddi anlamda zekanda sorun var 😂 senin aleyhine yorum yazdığımı göremiyorum kendi kendine triplere girmişssin yazık ya valla😂
bence sevdigi içinde alabilir
Sevgisini bu şekilde gösteriyordur belki
kıskançlıkta son noktadasın..
Kimseyi ilgilendirmez.
Sevdiği için olamaz mi?😑
Sevdiği için olur mu sence araba diyorum ya daha 8 aylık sevgili
çok sevdiği için olabilir
8 aylık sevgiliye bmw alan adam görmedim ben hiç isterse çok aşık olsun
Ohoo yatmayı geçmiştir onlar
BMW alan erkek zengindir.
Onu alacak parasi olan
boşuna dememişler fındık kadar şeyin olsun diye :)
Oha abartı ya ya
Abartinin had safhasi hemde
Valla garip nasıl ailesi var nasıl izin veriyor ki buna
Arabadan haberleri yokmuş öyle dedi. Bilseler kim bilir ne yaparlar nişanlısı değil karısı değil ben olsam mahvederim valla
Karısı yapmış da almış baksana hayatlara
Aynen öyle bide hala saf saf atliyorlar burdakiler yok seviyormus bilmem ne
Ne sevgisi ya çıkar olmasa niye alsın
Aynen öylee ablacim agzina saglik
ne kadar kiskanclik dolu cahil bir dusunce
Ya saçma sapan konuşmayın polyannacilik oynuyosunuz
Parası olan erkek.
Kıskançlığın böylesi
Güncellemeyi oku.
zengin erkek asdfghj
Ali AĞAOĞLU 1453
Yaşlıda değilki çocuk 25 yaşında
kıskandınmı? hikaye pek mantıklı değil ayrıca
benn
Sen once kendine al.
Bok gibi parası olan
Nasıl istersen
Kimse almaz
Kimse
Kıskanma sana ne kızın arabasından ilişkisinden
Asil benim sorumdan sanane
Soru sormuşsun herkes yorum yapıyor senin sorunun ne asıl? Kişilik problemi yaşıyorsan sormasaydın
Benim sorum bu degil yavrum algi sorunu var sendede.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar