Ya topuklu giyemiyorum yürüyemiyorum ayağını çok ağrıtıyor kolay yolu var mı?

çok acı veren ve paya pahalı bir operasyon ile ciddi düzeyde boy uzaması sağlanabiliyor ama genelde cücelik hastalığı olan insanların günlük işlerini görebilecek kadar uzamasını sağlamak için kullanılıyor.
Ben de 160 im 😊 ve topukluda seviyorum ama bunu bir eksik olarak gormedigimden illede aman topuklu giyeyim derdinde degilim. Canim ne zaman isterse giyerm o kadar
Ben giyince hiç yuruyemiyorum
Alisiliyor. Ustelik benim ayak burkma fobime ragmen ben giyebiliyorsam sen de giyersin 😊
Ayy Allah korusun dikkat ett
Yok ben ayakkabisizda ayagini burkmus birisi olarak 😂 neyse senelerdir stabil durumdayim amann
HHahhaa 😂😂 zorda kalmadikca yürüme bence 😁
Korkularla hayat gecmiyor biliyor msn
Haklısın dikkat ettt
Yalniz 160 a topuk diyoruz boyumuzu kisa buluyoruz gibi algilansin istemem. Benim kiz kardesim 151 boyunda ve oldukca hos bir kiz. Ayni sekilde harika bir ornek olarak nitelendirdigim bir yakinim var yine 150-152 civari ama gayet zeki ve hos. Bunlar biraz laftir. Mesele kisilik ve kafada biter. 180 lik kizlarla kiyasa girmek bana bsy ifade etmeyecegi gibi onlarinda buna takilmasini istemrm. Topuklular zarif gosterdigi icin seviyorum daha cok yani boyu gizlemek gibi gereksiz ugraslarla isim olmaz kimse boyle algilamasin lütfen
Giyimine göre kendini uzun gösterebilirsin. Mesela Pantolonunu kafana kadar çekebilirsin :D
yoldaolmak.com/.../...-Mai_Tayland_Padaung-009.jpg
biraz etkisi olabilir.
Hahahahahhahaa koptummm gece gece
Cevap
22Cevap
Dolgu ve şu yeni moda olan kalın topuklular başla. Sürekli düz giymek iyi değil , düz taban olma riski var. Onlarda yüksel bel pantolon ve koyu renklerle uzun görüne biliyorsun zaten. Ayrıca boyun bence ideal skntılı değil.
boyun kısa değil, dikine çizgili giysiler giyebilirsin, bol şeyler yerine daha bedenine oturan şeyler giyebilirsin, Google da aratırsan daha fazla ipucu bulabilirsin
ayagini agritmayan minik topuklarla basla bence alisinca yuksek topuklu al
tabanı maximum kalın spor ayakkabılar var hem rahat hem şık hem de boyunu uzatiyo tabi ben 1.80 boyla giyemiyorum o ayrı benim yerimede giy arkadaşım :)
Ama çok itici duruyorlar
Senin boyda maşallah
maşallah o kadar var mısın sen :)
incecik upuzun birşey canlandı kafamda 😊😊
tamam tamam şmdi tam canlandı 🙈🙈
bende 77 kilo 187 😋
benden de 4 tane
1.65 olman için 5 cm bot giysen yeter.1.65 de 1.70 kadar iyi bir boy. Boyun zaten ideal. Ne giysen yükselirsin😁
Var tabi ki mısır çarşısına gidiyorsun orda kalkan balığı vsr onların pullu kısmını totona sürtüyorsun bir 5 cm uzarsın
Uzun elbiseler genellikle tek ve koyu renkliler , pantolonlarda dusuk belli olmayan yuksek belli pantolonlar bacaklari daha uzun gosterir etek giyiyorsan yine yuksek belli etek tercih et derim
boşver annem hep kavakta da ama akıl olmayınca ne fayda der 😀
türkiyedeki bayan boy ortalaması o kadar zaten takma bu kadar 😄😄
Boyunu kabul etmekle başlayabilirsin, 1.60 bir kız için ideal.
Iyi de uzun boylu erkeklerin yanında kısa kaliyorumm
Uzun boylular çünkü, erkekler yapısal olarak daha uzun olur bu seni özgüvensizliğe itmesin, kısa kız daha iyidir.
Çocuğun göğüs hizasindaydim çok mu kısa sence?
Değil iyi hatta, kafana takma boyun gayet iyi kilo da uygunsa.
Iyi mii gerçi o da bir şey demedi ama karşı karşıya durunca ben direk kafası yerine memelerini görüyordum amaaa 😂😂😂
Orada da benim nick devreye girer 😉
Huuuu
Kaldirinca boynumun sonuna kadar kaldırmak zorunda kaldimm
2 adım geri atıp dene birde
4.bp.blogspot.com/.../...vgilisi-Stacey-miller.jpg
Gerci ben biraz daha kiloluyum bu kızdan
Haklısın dans ediyorduk çok yaklasmistik ondan olabilir 😂
En güzel yolu boyu kabullenip spor ayakkabılardan vazgeçmemek.
Kız dediğin hobbit olur gandalf olmaz :D pek takılacak bir konu değil nasıl rahat ediyorsan onu giy erkek dediğin zaten uzun boylu olucak :)
Nike Airmax 5 cm uzatma garantili 😂
Olduğun gibi görün kendini zorlama
hahaah ilahi valla hic gulcegim yoktu :D :D
o boydaki kizlar cok tatli oluyor
zayıfsan zaten uzun gözükürsün
salla gıtsın ne topugu
kendinle barisik ols djkf
Onun haricinde duramazsın
Hmmm değişik bakış acisii
Neden durmak istiyorsun ki nasılsan öyle ol
Topuklu ayakkabı giyerek
Ozaman kaderine razı ool