Kendi işimi kurmak hedefim.
Nasıl başlayayım, ne iş yapayım ekonomik olarak güçlü olmak için? Tavsiyeniz nedir?
Nasıl başlayayım, ne iş yapayım ekonomik olarak güçlü olmak için? Tavsiyeniz nedir?
Hangi işi yapacaksan yap ama bilmediğin işe sektöre girme. Benim görüşüm hangi sektöre gireceksen o sektörde en az 5 yıl birinin yanında çalış ve eksikleri görmeye başla. Bu eksikleri tamamlayarak kendin daha iyisini yap. Birinin yanında çalışmak çok önemli. Hem müşteri portföyun gelişir hemde daha hızlı yükselmeni sağlar.
evet doğru söylüyorsun. ahşapcı çırağı olma fikrim var aklımda şu an
ben bunun için okul okumadım ama, bu işler ne istiyor
aslında gönlümde kesin bir şey yok yorumları okuyorum karlı bir iş bakıyorum. yorumlarda köşebent hakkında bir şeyler yazan arkadaş var o biraz dikkatimi çekti
evet çok çalışmam gerekli. ahşap oymacılıgı gözüme değişik geliyor ama atölye adresi bulamadım iş için, hep kurslar çıktı karşıma google a yazınca
köşebent maliyeti ucuz, firmalar arasında çok satan ve imalatı çok az
tam olarak nasıl bir şey
kağıttan yapılıyor makinasının 2. eli 5 bin falan ilk uç ay belki fazla para kazanamazsın ama dişini sıkaraan çok güzel para var sermayem olursa direk o işe atılırım. biraz araştırırsan kafana yatabilir
tamam ben bu cihazı aldım diyelim, tanınmam gerekmiyor mu?
illaki ticaret anlamında tanıdığın kişiler vardır birilerini araya sokabilirsin. benim amcam bizzat bu işi yapıyor küçük bir dükkanda eşiyle kızıyla bide kendisi imalatına başlamıştı firma geze geze işini oturttu ve şu an kendisinin altında Doblo varken mercedes 2015 model kızında Audi var asıl iş girişimci olman :) ya da şu şekilde ilk al SAT yaparsın müşteriyi toplayınca imalata başlarsın 1,70 e Alsan tanesini 2,50 te satabilirsin bunu 3 bin taneye 5 bine dökünce güzel para yapıyor
tamam iyi güzel her şey ama benim ne dükkânım var ne tecrübem, o nasıl başlamıştı
o tabi makina mühendisiydi orayı geçmişim ama eleman alabilirsin tecrübede kazanacaksın kimse annesinin karnında öğrenmiyor
anladım sağolasın çok, teşekkürler
Cevap
0Cevap
kerhane
yok ortamını sevmediğim bir iş
anana arıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar