Nerden başlasam bilmiyorum bu dünyada kısmetim yok sanırım.1,5 yıldır üni. mezunu işsizim.Ücretsiz bile çalışmayı teklif etmeme rağmen kabul eden bir yer olmadı.25 yaşındayım artık biri olsun evleniyim istiyorum ama adayım bile yok. Daha doğrusu bir çevrem yok herkes kendi hayatına bakıyo arkadaşlarımın çoğu ya evli ya nişanlı oldukları için bana vakit ayırmıyolar. Herkes hayatın bir köşesinden tuttu iş bulup evlendiler. Ama ben yalnız başıma gezip dolaşıyorum genelde ben de hayatımda biri olsun istiyorum ama yok.Çevrem olmadığı için haliyle teklif eden bile yok. Hiç bir zaman erkek delisi olmadım hep edebimle bekledim ama evde kaldım. Annem desen ona derdimi anlatıyorum ama olur olur diye hep beni geçiştiriyo. Dinleyecek tek kişi bile bulamıyorum. Bu dünyada kısmetim yoksa neden hala yaşadığımı sorguluyorum. Burda sadece içimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılBu dünya da nasibinde kısmetinde var olmasa zaten neden yaşıyorum diye sorgulayacak kadar bile yaşatmazdı seni Allah merak etme erkek delisi olmadım hiç demişssin çok güzel illa dertleşecek sırdaş dert ortağı arıyorsan özelden mesaj atabilirsin derdini dinlerim belki tecrübelerim den sana yol gösterebilirm ancak unutma yaşaman için bir sebep kalmadığında O zaten senin canını alacaktır...
010 Yorumla
Soran+1 yılee şu an sebep var mı yok ne işim var ne de beni seven biri ve olmayacak ta bundan eminim yaşamam için bir sbep yok ama nedense hala yaşıyorum
- +1 yıl
bak arkadaş kimsin nerelisin bilmiyorum ancak haşa ne Allah ne de Peygambersin bunu biliyorum yani demem o ki seni seven veya sevecek birisi olup olmadığını bilemezsin ayrıca da işinin olup olmayacağı hususunda kesin bir şey söyleyemezsin ne sen ne de bir başkası her insanın dünyada belirli bir yaşama süresi var ve bu süre içerisinde rızkını vereceğine dair Allah ın açık ve net ayetleri mevcut senin rızkını evlilik yolu ile verecekse sana bir eş nasip edecek senin rızkını kendi elinden verecekse sana o zaman bir iş nasip edecek rızkın bittiği gün öleceksin zaten ancak neden hayata karşı bu kadar küs bu kadar yılmış durumdasın anlamış değilim doğrusu
Soran+1 yılya evet haklsın bunalım hali diyelim
- +1 yıl
sakıncası yoksa sen bana özelden bir mesaj atar mısın?
Soran+1 yılnedn
- +1 yıl
çünkü seninle konuşmak tanışmak ve arkadaş olmak istiyorum dertlerini dinlemek istiyorum tabi sorun olmayacaksa senin için
Soran+1 yılanlattım ya hepsini
- +1 yıl
evet ben de seninle arkadaş olmak istediğimi söyledim :) aleni gayet açık arkadaşlık teklif ettim :) :) tabi sorun olmayacaksa dedim
Soran+1 yılyok teşekkürler
- +1 yıl
peki sen bilirsin yalnızım dedin dertleşcek kimsem yok dedin diye dedim yani benimde kimsem yok ama bana dört duvar yetiyo yani neyse iyi geceler
En İyi Cevaplar
sabır her şeyin ilacıdır acele ederseniz umulmadık adi kişiyle başınızı sıkıntıya sokarsınız. benim küçük kızımda 27 yaşında kendisi istemiyor hayıra yormak lazım ki hayırlara vesile olsun bir gün olacak Allah'ın izniyle hayırlı bir kısmet kapınızı çalacaktır yaaa sabır
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes için olabilir ama benim için hiç bir zaman olmıycak ikisi de
+1 yılUcretsiz bile ise alinmaycak kadar ne yasadin acaba
09 Yorumla
Soran+1 yılişte düşün ne kadar kısmetsiz olduğumu
- +1 yıl
Okadar cok karamsarsin ki senin adina endiselendim ipsiz sapsiz birine sirf evlilik yapmak icin evlenceksin diye
Soran+1 yılipsiz sapsız biri bile istemez beni
- +1 yıl
Senin kafani cokk karistirmislar toplum baskisine aldanip gidiyosun evli olan arkadaslarin cokmu mutlu saniyosun kendi baslari yaniyor herkesin basini yakmaya calisiyolar. Cogu aldatiliyor evli erkeklerin cogu sokakta bekar gibi geziyor. Herseyi oluruna birak daha 25 yasindasin cok gencsin
Soran+1 yılherkes istediği sevdiği kişiyle mutlu ama en azından herkesin sevincini üzüntüsünü paylaşacağı kötü de olsa biri var ben de o da yok
- +1 yıl
Ailen var onlar en degerliler unutma bunu elin oglundan gelmez aileden gelecek destek
Soran+1 yılonlarla konuşamıyorum ki bu konuyu hep olur olur diye geçiştiriyolar
- +1 yıl
Dogru soluyolat zamani gelince olcak cunku benimde arkadaslarim evli hesi mutsuz coguda mutlu taklidi yapiyor
Soran+1 yılzamanda geçiyor ama bir yandan işim bile yok keşke okumasaydım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılöyle düşünme bu hayatın kendin bir değeri olduğunu unutma , neden hayatında biri olmasın ki. bunu bir eksiklik olarak görme.. işinde olur.. evlilik konusuna gelince geç kalınmış bir şey yok ki belki doğru insanıbu zamandan sonra yakalacaksın kim bilir..
019 Yorumla
Soran+1 yılişten vazgeçtim umudum yok o konuda evlilikten de 2 yıl içinde olmazsa vazgeçicem bu gidişle
- +1 yıl
her şey bitti dersen o zaman kendindende vazgeçersin bunu yapma bence önemli olan geç ya da erken olması değil o mutluluğu yakalaman.. umudun olmalı kendini karanlığa yalnızlığa sürüklemek sadece sana zarar verir.. kendinde eksik olan bir şey yok ki.. herkez gibi mutlu olmaya o hayatın içinde yer bulmaya hakkın var... sen bundan vazgeçme sadece...
Soran+1 yılyokmuş demekki benim öyle şeylere hakkım istediklerim yat kat değildi bir iş ve eşti ama herkesin sahip olduğu şeyler bile benim için lüxmüş demekki ve evet her şey bitti
- +1 yıl
yaşın normal daha yaşacağın çok şey var , herkez mutlu olmak ister.. kendine biraz zaman tanı , senin gelecekte neler yaşacğını kim bilebilir belki çok mutlu olucaksın..
Soran+1 yıldaha ne kadar zaman tanıycam zaman da geçiyo 25-26 derkenn ömür geçiyo
- +1 yıl
böyle geçecek değil ya.. kafanda hep olumusuz düşünme.. bir gün karşına öyle biri çıkar ki.. bu geç dediğini o an yeniden doğmuş gibi yaşattırır sana :)
Soran+1 yılhiç sanmıyorum bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz insanın yaş geçince taliplileri azalır benim şimdiye kadar hiç taliplim olmadı ordan hesap edrsek imkansız yani evet hep böyle geçicek
- +1 yıl
28 yaşındayım hayatımda hiç bir kızın elini tutmadım... ama içimde sevgi anlamında o mutlu olma umudunu hiç kaybetmedim.. olmaycağına bir şeyleri değiştiemeceğine inanmak süre gelen bir hayatta bir seçim olmamalı bence...
Soran+1 yılyaşadıklarım böyle düşünmeme sebep oldu
- +1 yıl
olumsuzluklar hepimiz için.. elbette yaşadıkların vardır.. ama bu seni negatif yönde etkilemeli.. iyi şeyler düşün iyi olsun..
Soran+1 yılpolyanncalığı oynayıp tamamen yıkılmaktansa en azından kendimi kandırmamış oluyorum
- +1 yıl
buna kandırmak değil kabullenmek denir. gercekten istemezsen inanmazsın kendiliğinden olmasını beklemeyemesiniz
Soran+1 yılgerçekten istiyorum evet ama inanmıyorum
- +1 yıl
bu senin gayretinde bağlı, her insanın sevilecek bir tarafı vardır.. ama inanmak istemeyenide kimse inandıramaz.. kendine de bu yanları bulmanı tüm kalbimle dilerim
Soran+1 yılbencede her insanın sevilecek bir tarafı vardır ama keşfedilmez benimki böyle olıucak
- +1 yıl
ben seninde dünyanı keşfeden sevgine merakla bakan biri olacak ben buna inanıyorum
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu
- +1 yıl
Teşekkürler EİG için
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. yalnızlık zordur tabi heleki arkadaşlarların evlenip yuva sahibi olunca konuşacak kimsen kalmıyor ama üzülme olur elbet biri allahtan hayırlısını isteyip hayatına devam et iş başvurularını yapmaya devam et bakarsın hiç beklmedigin anda iş sahibide olursun güzel düşün güzel olsun herşey
012 Yorumla
Soran+1 yılaynen arkadaşlarım varken evliliği bu kadar düşünmüyodum zaten ama onlar gidince tamamen yalnız kaldım ne sevincimi ne üzüntümü kimseyle paylaşamıyorum ailem de dinlemiyo beni birini desen bulabiliceğimi düşünmüyorum bu yaşıma kadar teklif eden bile olmadı bu yaştan sonra hiç olmaz iş konusunda zaten ümitsizim 2,5 yılda bulan bulurdu benim kısmetim yok bu dünyada
- +1 yıl
Benim çok şükür işim var ama arkadaşlarım evlendi başka başka sehirlere giti hepsi askere giden oldu okumaya giden oldu 5-6 tane samimi arkadaşım vardı hepsi gitti pazarları artık evden çıkmiyorum çok sıkıcı oldu bu hayat gerçekten evliligi pek. düşünmüyordüm yalnız kalınca bendemi evlensem diyorum artık 😂 evililigi hiç düsünmeyen adamdım
Soran+1 yıldemekki insan yalnız kalınca istiyo evlenmeyi bende 1 yıl öncesine kadar düşünmezdim şimdi düşünüyorum ama olmayacağını da biliyorum buna canım sıkılıyo zaten
Soran+1 yılsenin umudun vardır çünkü aşk hayatın genel olarak yolunda gitmiştir bana teklif bile gelmedi bunca zamandır o yüzden benim olmaz
Soran+1 yılben biliyorum nolucağını daha doğrusu ne olmıycağını umudunun olması doğal çünkü en azından şansın yaver gitmemiş benim şans diye değerlendireceğim biri bile olmadı
Soran+1 yılbenim yerimde kim olsa kendine güvenmezdi insanın kendine güvenmesi için bişeylerin olması gerekir benim hayatımda böyle bişey olmadı
Soran+1 yılsağol yorum için
Zamanı gelmemiştir 25 çok geç değil evlenirsin iş olayıda kısmet işi benim bir komşum vardı okumadı askerden döner dönmez evlendi işkurdu batırdı 21 de evlenip 30 un da boşandı. İşi batı karısı yine evlendi kedi 40 yaşında kadınla yaşamaya başladı günde 3 paket sigara içiyor cabası o ama bir akrabam 28 yaşında okulu bitirdi 34 yaşında evlendi 43 yaşında 4. çocuğunu doğdu bir okula gitti bıraktı yeniden sınava girdi kazandı sonra işini yola koydu okulla birlikte
01 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta hepsi iş bulup evlenmiş insanlar benimle alakası yok yani
+1 yılOlur inşallah siz artık akrabaları aileyi arkadaşları devreye sokun ümitsizliğe kapılmak kaybetmek demektir..
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum ya arkadaşlarımın hiç birinin umrunda değilim ailem öyle kısmet bulucu ailelerden değil boşver evlenme diyolar geçiyolar ben anca kendim bulurum o da imkansız
- +1 yıl
Öyle demeyin bulursunuz inşallah çok istiyorsanız ciddi iseniz evlenmek isteyen düzgün arkadaşlarım var onlarla görüştüreyim hepsi dininde namazında İslamiyete önem veren kişiler siz nası biri istiyorsunuz 😀😀😀
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. ben 38 yaşında bekarım
sevdim olmadı... İmtihandır arkadaşım.
Sabırlı ol.. Şükret.07 Yorumla
Soran+1 yılYosun bile taşa sarılıyo bir taş kadar sevmiyo demekki Allah beni
Soran+1 yılonların en azından mutlu olma sebepleri vardır hayata tutunma sebepleri vardır mücadele ederler benim o yok
Soran+1 yılkeşke sağlıklı olmasaydım en azından öldü de ondan hiç kısmeti çıkmıyomuş derdi insanlar
Soran+1 yıltamam işte benim olmayan bişeyle yaşamak istemiyorum bende böyle
Her şey evlenmek mi be güzelim. Evlenip sürekli dayak işkence görenler ne yapsın. Bence bekarlığın tadını çıkarmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılbu toplumda evlenmezsen yerin olmuyo maalesef etrfımdan sürekli evde kaldığıma dair baskılar var sürekli üzülme üzülme bulursun diyen insanlar var. Bende kendime ait bir evim ve eşim olsun istiyorum ama imkansız
Soran+1 yılhadi şimdi bulsam evlenene kadar en az 2 sene daha geçer ama ki ben gelecek için konuştum birini bulabiliceğimi zannetmiyorum
25 yasinda evde mi kalmış oluyorsun :) ne bu acele. Evde kalmak için daha çok gencsin.
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında evet kalmış olmuyorum ama daha adayım yok bulcam da tanıycam da nişanlancam da derken 28-30 olur ki o da şimdi birini bulursam anca
Soran+1 yılbirini bulsam geçmez de birini bulmazsam geçer kaç 5 yıl
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin durumunda olan bir cok kisi var
Nasibimiz gelmemis demekki
Herseyde vardir bir hayir bence020 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibisi olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılen azından birinden biri vardır
Soran+1 yılben sadece içimi dökmek istedim
- +1 yıl
Olsun gercekten tanimak isterim seni
Neden mi çünkü benimde bir esten beklentim cok fazla degil beni sevsin sahip ciksin yalan söylemesin yeter baska bir istegim yok
Is durumuna gelince nerde yasiyorsun bilmiyorum ama eskisehirin is imkaninin daha cok oldugu kesin
Sadece guvenebilecegim birisi olsun istiyorum
En azindan dene ne kaybedersin
Soran+1 yıleskişehirden bahsettiğine göre uzaksın ben oralarda değilim
Soran+1 yıluzak ilişki istemem
Soran+1 yılben uzak yere gitmem bu saatten sonra
Soran+1 yılgüvenmiyorum hiç bir erkek yerini yurdunu bırakıp kadının olduğu yere gelmez
Soran+1 yılİstanbul'da fabrika mı bitermiş ya
Soran+1 yılben kaybetmişim zaten kaybedeceğimi daha fazlası koymaz
Diğer konusunda 509 cevap paylaştı. Amacından sapmissin. BBirisine iyilik etmek iicin yasiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılne demek o
+1 yılaynı kısmetsizlikler bendede var. bizimde sınavımız bu heralde
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim kadar olduğunu sanmıyorum yukarıda yanlış yazmışım 1,5 değil 2,5 yıldır işsizim çevrem arkadaşlarım hep evlenince kendi hayatlarına bakmaya başladılar hiç arayan soran bile yok dışarı çıktığımda hep yalnız çıkıp dolaşıp eve geliyorum bu gidişle birini bulabilceğimi hiç sanmıyorum sınav meselesine gelince insanlar sakat kaldığında bile mutlu olucak bişeyler bulup yaşamaktan keyif alıyolar en azından
- +1 yıl
bende çok sosyal değilim.. işsizlik konusunda da haklı olabilirsiniz ama bilemedim şimdi sosyalleşmek isterseniz burası pirana kaynar bir sürü arkadaş bulabilrisniz. günümüz arkadaşlık ortamları buralarda başlıyor.
Soran+1 yılburdakiler çıkarı kadar yanında uzun zamandır yanımda olan arkadaşlarım çıkarı kadar yanımdalarmış ta burdakiler neden koşulsuz şartsız olsun
- +1 yıl
yalnız olan ve gerçekten bir dost arayan insanlar vardır mutlaka, tabi iyi tanımak gerekir insanları.
bu sayfa işte sen ve senin gibiler için var.
o kadar yalnız değilsin ki bu sayfada...01 Yorumla
Soran+1 yılevet sağolsunlar okumuşlar
+1 yılgel. önce işini ayarlayalım. sonra evini düzenini. sonra hayatını yoluna koyar devam edersin...
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylemesi planlaması çok güzel ama demekle olmuyo
- +1 yıl
demekle değil ki. gerçekleştirelim gel. çok ciddiyim.
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl bir şey arıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılher şey
Soran+1 yılnasıl bişey derken ben işten bahsediyosun sanmıştım
Soran+1 yılbunları biliyorum ama başlangıç olmuyo maalsef bir türlü
Belkide sabretmen gerekiyordur, bekle bakalım.
029 Yorumla
Soran+1 yıldaha ne kadar 10 yıl mı
Soran+1 yılnası bir çaba gösterebiirim kaç yıldır iş arıyorum ücretsiz çalışmaya bile razıyım ama yok olmuyo etraftaki herkesin hala iş bulamadın mı diye sormasından evden çıkmak istemiyorum. Eş konusunda da bulmak için bir ortam olması gerekir o ortam bende yokarkadaşlarımın hepsi evlenince kendi hayatlarına bakmaya başladılar arayan soran hiç yok. Arada çıkıyorum yalnız başıma dolaşıp eve dönüyorum. Bu düzenle nası bulabilirim ki
Soran+1 yılboşver gerek yok çok duydum bunları her seferinde hüsran
Soran+1 yılçok yoruldum artık vazgeçtim 500 sayfalık bir defterim vardı bütün sayfaları iş ilanlarıyla doldu taştı ama yok bulmadım
Soran+1 yıleğitimime uygun olmasa da olur garsonluk bile istiyorum ama ordan bile geri dönüş olmadı
- +1 yıl
Bu büyük bir yanılgı bak, her işe başvuramazsın, uygun değilsin sen her ne kadar yapabilirim desende. Emin ol karşındaki dikkate bile almıyordur. Önce sana eğitimine uygun işi bulacaksın arkadasım, onların üzerine yoğunlaşacaksın. Önce cv ni dikkat çekici şekilde doldur, niteliklerini ön plsna çıkat, sonra ara, yetmedimi o firmada tanıdığı olan bir tanıdık bul, gibi gibi..
Soran+1 yıltecrübesiz olduğum için hemen eliyolar ee tecrübesiz olunca da cv doldurulmuyo maalesef tanıdıkla evet olur ama tanıdıkla olsa bunca yıl olurdu zaten
Soran+1 yılyetiştirilmek üzere olan firmalar genelde çok az oluyo ve bir çoğu İstanbul'da oluyo
Soran+1 yıl:) ne güzel dedin ama benim İstanbul'da kalabilmem için ev bulup o evin kirasını ödemem gerek dimi asgari ücretle nasıl geçinicem
- +1 yıl
Genelde bu iş şu şekilde işler, İstanbul'da çalışan yerleşik düzeni olan bir arkadaşın vardır, arar durumu arz edersin, kabul ederse yanına gider yerleşirsin iş aramaya başlarsın, bulduğunda ev kirasına faturalara ortak olur bir şekilde tutunmaya çalışırsın. Yoksa zor tabi, gelmemek daha mantıklı heleki asgari ücretle..
Soran+1 yılarkadaşım yok maalesef orda yani var da kimi ailesiyle yaşıyo kimiyle çok uzun zamandan beri görüşmüyorum şimdi onlara da söylemek olmaz akrabalarım var ama onlar da evli hani olmaz yani mecburen bir de İstanbul'da düzgün bir iş olsun istiyorum evet genelde satış işinden arıyolar ama ben kendi memleketimi bırakıp istanbula satış yapmaya gelmek mantıksızlık. Yani nerden tutsam elimde kalıyo
- +1 yıl
Neden mantıksızlık olsun, satış dena bir pozisyon değildir, basta biraz yorulursun ama zamanla yüksrldikçe ay sonu ve yıl sonu primiyle iyi bir kazanç elde edebilirsin, ayrıca altına araba verilir yediğin içtiğini şirkete fatura edersin vs.. herballifeçılara kapılma yeter sadece:)) sen nasıl bir iş istiyorsun?
Soran+1 yılsatış kendi ilimde evet olur ama İstanbul'da bilmediğim yerde zor olur diye düşünüyorum bir de ddediğim gibi kendime kalacak yer bulmam lazım istda
Soran+1 yılsanmıyorum
Soran+1 yılkimse almaz zaten biliyroum
Soran+1 yılbenim bişeyi beğenip beğenmeme lüxüm oldunu sanmıyorum
Soran+1 yıldenemediğim yol neymiş
Soran+1 yılçok denedim hep deniyorum 3 şehir tercih ediyorum katı kuralarım yok ama olmuyo yinede
+1 yılDertleşmek istersen yazarsın dinlerim
014 Yorumla
Soran+1 yılbütün hepsini yazdım işte buraya
- +1 yıl
Okudum da 25 yıllık hayat bu kadar az olamaz ayrıca annem bile dinlemiyo demişsin ya ondan dedim yanlış anlama da
Soran+1 yılhiç bir şey yaşamadım ki onca yıl boyunca hepsi bu işte sadece düzgün bir işim ve eşim olsun istedim ama çok şey istiyorum demekki olmuyo bir türlü
- +1 yıl
Çok şey mi? Zaten bu isteklerini herkes ister bu çok olağan birşey ve senin de hakkın tabiki ama denk gelir mi o meçhul çünkü insanlar marketlerdeki gibi etiketinde ne olduğu belli olan ürünler gibi değil ve genelde de son kullanma tarihi geçenlere denk geliriz
Soran+1 yılbenim açımdan evet bunlar çok şey ve evet benim bunlara hakkım yok
- +1 yıl
Sen kendini böyle üzüp yaralıyorsan düşmana ihtiyacın yok zaten
Soran+1 yılkendimi üzmüyorum sadece olanı söylüyorum görünen köy klavuz istemez
- +1 yıl
Herkes süper hayata sahip değil ama sen çok karamsarsın bu gerçek yani ve iyi değil
Soran+1 yılben süper hayata sahip olmak istemiyorum ki sadece bir işim ve hayatımda olup beni sevebilecek birini istiyorum bu süper hayat değil zaten herkesin sahip olduğu şeyler ben sadece herkesin sahip olduklarını istiyorum ama o bile olmuyosa insan nasıl mutlu olur ki nasıl karamsar olmasın ki
- +1 yıl
Hayatında yenilik yok senin ondan böylesin yani bir anda sürpriz yapıp durgun geçen gününü hareketlendiren ve evden çıkıp annene 1 saat sonra gelicem deyip 3 saat sonra geldiğin halde sana 10 dk gibi gelen o mutluluk süresini yaşatan biri olur elbette merak etme
Soran+1 yılolmaz olmıycak boş hayallere kapılmaya gerek yok
- +1 yıl
İntihar eşiğine gelmiş gibisin bu kadar karartma kendini
Soran+1 yılgeldim zaten de bir türlü yolunu bulamıyorum inş. bulucam
- +1 yıl
Saçmalıyorsun
seni aldım gitti kız.
çok zenginim.00 Yorumlane mezunusun nerde yaşıyorsun iş buluruz belki
024 Yorumla
Soran+1 yılyok bulamazsınız bulunmaz yani herkese bulunur bana bulunmaz
Soran+1 yılikisi de bulunmuyo bir insan 2.5 yılda bulamadıysa ömrü boyunca bulamaz
Soran+1 yılhayır onlar sözleşmeli de olsa iş buluyolar daha vahimi iibf liler
Soran+1 yıliktisadi idari bilimler yani
Soran+1 yılİstanbul'da değilim yakınım ama değilim orda çalışmayı düşündüm ama orda iyi maaşlı bir iş bulmam lazım ki ev tutuyım mağazalara marketlere başvuru yaptım cv vermediğim yer kalmamıştır ama aramadılar bile
Soran+1 yıldalga geçiyosun herlde 2.5 yıldır işszim diyorum kendim yeni site oluşturucam artık heralde hepsinde cv var ve hepsinde sadece yaşadığım yer yok yaşadığım yerden farklı 2 yerde daha ikmaet gösterip o illere de başvuruyorum ama yok işte bana yok benim kısmetşm yok çünkü bu dünyada
Soran+1 yılevet ama olmak için bir muhasebecinin yanında çalışman lazım ben o muhasebeciyi bulamıyorum ki
Soran+1 yılmuhasebeci buldum bir tane para vermem sigorta yapmam dedi işi öğreniceksin daha ne istiyosun dedi zaten onu kabul etmeyi düşünüyorum artık
Soran+1 yılama olucak işte kabul edicem
Soran+1 yılyok eve gider gelirsin dedi istanbula yakın oturuyorum zaten ama oraya asgari ücrete gelemem ki nasıl e tutup geçinicem o parayla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılsöyleyebilirsin
+1 yılBaşka sektörlerden iş bulmayı denesen?
011 Yorumla
Soran+1 yılpzarlama muhaebe mağazalarda satış danışmanlığına garsonlğa bile başvurdum ama asla geri dönmediler ücret istemiyorum dedim yine de kabul edilmedim
- +1 yıl
Sen umudunu kesme yine muhakkak çıkar biryerlerden kısmetin
Soran+1 yıl2.5 yılda çıkmayan şey bu saatten sonra sanmıyorum zaten artık aramıyorum da
- +1 yıl
Dua et hayırlısını iste böyle yaparsan olmaz.
Soran+1 yılAllah günah yazmasın ama duayla olsaydı ohhooooo şimdiye kadar çoktan olurdu
- +1 yıl
Doğru şekilde içten dua ettiğine emin misin?
Soran+1 yılevet çok istiyorum bunu Allah görüyodur illaki ama kabul olmuyo işte
- +1 yıl
Belki senin için hayırlı olmayan şeyler istiyorsundur.
Soran+1 yıldemekki iş ve eş benim için hayırlı değil o zamn
- +1 yıl
Yanlış anladın. Mesela eş konusunda yüksek beklentin vardır bu yüzden olmuyordur.
Soran+1 yılyüksek beklentim var evet sadece sevmesi bu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşsizlik konusunda atnı şeyleri yaşıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım diğer konuda şanslısınız 2sinden biri var en azından
Cevap sahibi+1 yılEvet erkek arkadasım var bicok şeyde hep şanssızlıklar yaşadım nasıp olmadı hayatımda şanslı oldugumu hissettigim tek şey 4 senedir her sıkıntımda yanımda olan sevgilim 😔
+1 yılÖbür tarafa git belki orada vardır kısmetin.
025 Yorumla
Soran+1 yılahhh keşke hep bunu istiyorum zaten
- +1 yıl
Saçmala kız, manyak mısın nesin
Olay tamamen seninle alakalı
Soran+1 yılzaten benle alakalı olduğu için kısmetsizim
- +1 yıl
Hayır bunu değiştirebilirsin demek istiyorum. Her şeye kaderim böyleymiş, kısmetim böyleymiş deyip yan gelip yatma
Soran+1 yılbişeylerin olması için herkesten çok çabalıyorum insanlar tanıdık aracılığıyla iş bulurken ben ayaklarına gidip form dolduruyorum tekrar takrar gidiyorum insanlar tesadüf eseri hayat eşlerini bulurken ben bunun için de çabalıyorum devamlı haber veriyorum herkese ama yok işte yok en çok ta zaten çabalarım olmayınca böyle hissediyorum
- +1 yıl
Birinci hayatında birinin olmasını bu kadar takma. Bu bir eksiklik değil. Gönül işi arayarak olmaz. Hadi şunu seveyim, hadi buna aşık olayım diyemezsin
Soran+1 yılee çabalamadan olmaz arayarak olmaz nasıl olucak ya da olucak mı
- +1 yıl
İş için çabalayacaksın tabi ki, sadece bunu eksiklik olarak görerek depresif düşüncelere kapılma yeter. Aşk meselesine gelince de zaten işin, sosyal hayatın olunca birileri karşına çıkar.
Soran+1 yılişte sosyal hayat olacağını sanmam hep yaşlıların çalıştığı bir ortamım olur benim
- +1 yıl
Mesleğin ne senin?
Soran+1 yılmesleğim yok hiç bir tecrübem yok
- +1 yıl
Yani okuduğun bölüm işte yahu
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
Hmm. Bir arayış lazım buna,
Senin gibi genç çalışanlar da olur merak etme.
Soran+1 yılolsa da benim çalıştığım ortamda olmaz
- +1 yıl
Sen ne kadar negatif bir insansın ya
Soran+1 yılolucakları biliyorum hayatta hiç bişey benim istediğim gibi olmadı ki bu saatten sonra olsun
- +1 yıl
Bırak şu olumsuzluğu yahu, ben de hayata baya bir geride başladım. Ama ne zaman pozitif olmaya, umursamamaya başladım işte o zaman istediğim durumu yakalamaya başladım.
Soran+1 yıltamam yorum için sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım aşarsın
Soran+1 yılsanmam
- +1 yıl
Buldum
Bu kadar olumsuz ve negatif bir insan olduğun için kimse seni istemiyor
Soran+1 yılbunu bir tek burda yansıttım normalde böyle değilimdir
- +1 yıl
Hangisi sensin peki?
Soran+1 yıl2 side
+1 yılgel tanışalım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDimi ama yaşamaya ne gerek var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir erkek bulamadin die dert etmee
02 Yorumla
Soran+1 yıldert edilcek bişey bence
Cevap sahibi+1 yılNiye yasayamiyonmu erkeksiz ben de kizsiz yasiyom kac senedir yasim 19 :D
Sana yardim ederim
00 Yorumla
+1 yılBen hep diyorum.
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını 😊
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi