Fotoğrafta 155 boyunda kız falan yok varsa da en az 10cm topuklu ile. Kimse 165'den kısa olmak istemez, bu bir gerçek. Artık abuk subuk kıyaslamalarda bulunarak daha da kompleks yaptığınızı belli bari etmeyin. Kaldı ki (özellikle de yerden bitme olanlar) 180 ve üzeri olan erkeklere dadanıyorlar. Kendilerine laik boyda (165-175 arası mesela?) olan erkeklere neden bakmıyorlar? Kısa boylu olmak çok güzel olduğu için mi? :D
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kisa boylu erkekler neden utanmadan uzun kızlara yazıyorlar:)?
Kim kısa boylu olmak ister ki yüzmede hep görüyorum kısa aileler var hep cocuklarinin da kısa kalmasini istemedikleri için fotodaki kizlarda Çinli Cinde bile 180 kizlar dolu var
Pardon Da asıl siz kompleks yapmayın. 180 ler 155ten çok memnun 😂😂uzun kizlar bulamıyorlar tabi uzun erkek sizde. haklsiniz bizden fırsat kalmıyor hahaha üzülmeyin nasip
N kadar abarttiniz kısa boylu tanıdığım çok gzell kizlar var. uzunlardan. daha havalı güzel. Taşıdığı elbise güzellik kavramı kişinin aurasina bağlı. Çirkin heryerde çirkin isterse 180kiz olsn hiç farketmez
155 çok kısa, 180 çok uzun, 165-170 arası idealdır. Ama yine de boy insanın elinde olmayan bir şey, bu kadar da yargılamak ve takıntı yapmak gereksiz...
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yargilamak yanlış tabi bende ortaboyluyum ama beğenmiyorum kıyafet taşıma bakımından kötü
180 kız 155 lik kızdan iyidir. Bir kere kısa kızlar giydiğini bile taşıyamıyor ki. Ben de kısayım ben de 162 yim ama kabullendim. Şu sıralar boy değil önemli olan fizik mantığındayım :)
Yanlış düşünüyorsun sen kendine yakıştıramadığın için çirkin duruyor zaten. Kısa kızlar da çok güzel oluyor bir seksenlik kızları geçer bile her şeyi uzun olmakla bitmiyor güzellik kavramı çok başka
Kısa boylu olmak ve orta boylu olmak aynı şeymiş gibi yazmışın. Kısa olmak kötü ama orta boylu olmak niye kötü olsun? Adı üstünde orta ne artı ne eksi.
Yanılıyorsun ya yani daha uzun bir bacak görseli sünüyor sadece anca seks düşünecek olursan abazaysan bu olur yoksa yakışana yakışıyor kısalara pantolon uzunlara etek yakışıyor doğal olarak bacak görüntüsü yüzünden Seksi çağrıştırıyor sadece
Arkadaşlar bunlara pek takılmamak gerekiyor. Dış görünüş sevginin küçük bir parçası. Şahsen ben 15 yaşındayım ve boyum 180 ben de çok üzüldüm bu kınuyla ilgili ama yapacak bir şey yok hayat böyle geçmez kendinizi sevin
Taşıdıklarini sanıyorlar:)))) Önemli olan fizik diyorlar ama 110 cm bacak mi 80 cm bacak mı? ¿Ayrıca Cinde bile birsürü 180 kız var dünyada boy ort en cok artanlar Çinli bazı şeyler çaba gerektiriyor
Yok hayır onu kast etmedim. Çinliler diğer asya ülkelerindeki gibi değil onlar hep uzundu ekstra uğraşmalarına gerek yok ama o kız kısa kalmış herhalde 😄
Birsürü var çocukluktan itibaren çok dikkat ediyorlar Kore de her yerde boy uzatma merkezi filan var Japonlarin boy ortalamasiyla Türklerin boyu aynı ama Uzakdoğulularin fizikleri daha iyi cnk bacaklari uzun Türklerin kısa
En İyi Cevaplar