"""Ne yanar kimse mana âteş-i dilden özge
Ne açar kimse kapum bâd-ı sabâdan gayrı"""
#velhasıl #zifiriyalnızlık

Yalnızlığı sevin biraz yalnız değilsin aslında aksiyon arıyorsun kendine bir nevi , kaşınıyorsun da denilebilir , durduk yere rahatından oluyorsun , yalnızlıktan ölünmüyor yani , kendimden biliyorum sadece bazı geceler boynun bükük , iki büklüm kalıyorsun o kadar , boşversene yalnızlık iyidir , aslında delirmiş bütün insanların asıl deli olma hali yalnızlığın bir üst modelidir , yani delileri yadırgamamak gerekir aslında hepimiz deli adayıyız , yalnız kalınca kendimizle yüzleşiyoruz kendimize kızıyoruz dışarıdan görenler ise bu görüntü karşısında endişe duyup bize deli ünvanını veriyor , etrafımda kalabalık gördüğüm neresi varsa hepsinin hikayesinin sonunu biliyorum. Yalnızlık , hepsinin sonu yalnızlık , hepsi de biliyor ileride ne olacağını , ama yinede "bir daha mı geleceğim dünyaya " diyip hayatlarına hiç durak vermeden devam ediyorlar ve bundan mutluluk duyuyorlar , şayet bana kalırsa kendilerini kandırıyorlar. Yalnız kalmak kötü birşey değil hatta tersine yalnız kalmak insana birçok değer katıyor , insan yalnızken şiir yazabilir , kitap okuyabilir , doğa ile iç içe olabilir , hatta kendi ile yüzleştiğinde içindeki şeytanı yenip iyi bir adam olma çabasına girebilir. Yalnızlığı sevin , heyecandan uzak durun. Çünkü herkesin kalbi bu heyecana dayanamayabilir , kalp ritmin hızlı atacak kadar genç olmayabilirsin , eğer yüksekten düşüpte çakılırsan bir gün yere o zaman anlarsın birini mi yoksa yalnızlığı mı seveceğini.
Nereye kadar peki bu yalnızlık?
Yalnızlık Allah'a mahsustur..
Fıtratına da ters, yalnızlık insanın..
Hep bir arayış içinde insanın gönlü, tamam olmaya.. Tamamlanmaya..
Rabbim tamamlanmayı hayırlı kılsın..
#Vesselam
Amiinn 😊
Aminn ☺️
Eig için teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
Yalnızlığı severim ama yerinde severim. Kafamın dolu olmasına, mutsuzluk duymama neden olan insanların ortamından uzaklaşmak en dogrusu benim için. Ama birde yalnızlık çekmeyeceğime inandığım insanların içinden hiç kopmak istemem. Tamamen mutluluğun nerden geldiğine bağlı. O mutluluğu yakaladığım an kafamdaki herşey yok olup gider yalnızlığa duyduğum bağlılık bile. Yani tamamen psikolojim beni mıknatıs gibi çeker yalnızlık kavramın ne hissettirmesi gerektirdiğine.
Sevilmez yalnizlik Allaha mahsus
bende sevmem :)
Cevap
29Cevap
Yalnızlığı seven, yalnızlığın tokadını sağlam bir şekilde yememiş, zehir gibi suyu yudum yudum içmemiş ve geniz yakan havasını solumamıştır.
Kesinliklee 👏👏👏
bir kere alıştın mı yalnızlığa her kafanı bozana yol verirsin kardeş
Kusursuz dost olmaz kii
Herkes gidiyo, her şey bitiyo. Sana da yalnızlık kalıyo. Mecburen seviyosun.
Denize düşen yılana sarılır misali
Yalnızlık sevilmez de napılır kafa rahat huzur içinde yaşa oh misss
Huzur muu 😮😮
Yalnızlık guzeldir trip atan hesap soran biri yok 😊
E seven de yok o zaman 😮
Nereye kadar 😊
yalnızlığı kim sever ya? şartlar insanı yalnızlığa itince bazıları bunu kabullenir dert etmez, bazılarıda aşırı isyan eder tepki verir.
"Solgun her surat yalanla boyanır" Yalnızlığı kimse sevmez sadece kabullenir :)
Belki de gerçekten sevenlere verilen bir ödüldür; "yalnızlık"
Bende yalnızlığı sevmeyen insanların neden sevmediğini merak ediyorum
Seviyor muyum yoksa sevmiyor muyum bilmiyorum. Ama kötü hissettiriyor bazen.
sevmiyorum tip para olmayınca mecbur yalnız kalıyorsun
Acı gerçekler 😕
Seviyorum benim tek aşkım yalnızlık beni hiç bırakmıyor.
Ben herkese yalnızlığı seviyorum diyorum. böyle iyiyim diyorum. ama yalnızlığı sevmiyorum aslında sadece alıştım. artık üzülmüyorum yalnızlığım için.
Sevmiyorum ama herkesi de çekemem
Aynen 😊
ben sevmiyorum ama herkesle de anlasamıyorum
Fazla kalabalığı da sevmem 😊
Yalnız da olmuyor.
Kimse değerini bilmiyor yalnızlığın.
Ne değeri var ki yalnızlığın
Yalnızlık güzeldir, eğer layıkıyla yaşarsan.
yanlizliga mecbur bırakılır
bence o kadarda kötü değil
seviyor gibiyim sanki...
Yalnızlık Allaha mahsustur o yüzden sevmem 😊
👏👏 bende hiç sevmiyorum
sevdiğimi kim söyledi alışıyorsun yalnızca
ben pek sevdigimi söyleyemem. d
dünyada en güçlü duran insan yalnız olandır
21 yıldır yalnızım alışınca seviyorsun
Yalnızlık beni seviyor sanki
Bazen iyi oluyor da sürekli iyi değil
Sevmiyorum mecburen yanlizim