hayatım boyunca hiçbir kızı üzecek bir harekette bulunmadım , sen nasılsan evleneceğin kişide öyledir ilksiyle hep kendime hakim oldum. üniversite için bir şehre geldim artık bir sevgilim olsun ve onunla okulum bitip çalışmaya başlayınca eveleneyim istedim temiz ve masum bir kız isterdim hep hatta bu yüzden liseden seçtim sevgilimi onunla tanıştım çok hoşlandım çok seviyorum onu hatta belki halen çok seviyorum 3 aydır sevgiliyiz herşey çok güzeldi ama yaklaşık iki gün önce eski sevgilisi bana sevgilimin yüzününde göründüğü iki midemi bulandıran videosu attı tüm hayallerim 2 dakikalık videolarla alt üst oldu şimdi napicam bilmiyorum kız beni çok seviyor pişman benden önce bile tehdit ediyormuş eski sevgilisi o videolarla hatta benle birlikte bir kaç tane sınıf arkadaşınada atmış videoları iki gün önce nolur bana akıl fikir verin yalvarırım kafayı yicem pazartesi psikoloğa gidicem vize haftası geldi ayağa kalkamiyorum elim ayağım titriyor halen Allah rızası için yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılkardeş öncelikle Allah sabır versin. hemen bir empati kurdum açıkçası hiçbirşey öncesine dönmeyecek böyle birşey yaşandı. yozlaşan ahlak edep ar namus böyle travmalara yol açıyor. içimizde gevşek insan çok bu forumda bile varlar. sadece yapman gereken o lavuğa derhal o videoları nereye kime attıysa sildirtmek yaparım diyosan ağzından burnundan kan gelene kadar dövmek en sonda savcılığa vermek. bir yara seninle gidicekse daha büyük yara onunla gidicek sıkma canını. şehir neresi bu arada
114 Yorumla
Soran+1 yılben Ispartadayım çocuk Antalya da önce attı videoyu ses etmedim yana yana ama bidaha attı sonra yapma kardeş canım acıyor dedim bişey demedi
- +1 yıl
anlaşıldı sen çocuğa zarar veremiceksin güzel kardeşim senin kalbin tertemiz ben burdan hisettim. Bana semt ve okul bilgisi verir misin özelden de konuşabiliriz istersen. şimdi yarından tezi yok orda ben sana 2 3 kişi bulucam. sen çocuğa sadece derhal o videoları nereye attıysan siliyorsun yaz. gevşek gevşek konuşmaya devam ederse hiç bişey yazma gidip o çocuğun ağzından burnundan o okulun önünde kan getirtecez. zaten polislik olacaksınız babası gelecek ve babasına sadece de ki senin kızına bacına bunu yapsalar sen ne yapardın. kızı da bu ara boşlama ama yavaş yavaş ondan da uzaklaş.
Soran+1 yılsöyledim hep sil diye bakarız diyo bana dalga geçiyor resmen silmezki hiç asla emin olunamazki
Soran+1 yılbu kadar düşünmeniz bile yeter
- +1 yıl
tamam o çocuk dayağı hak etti kıza sor nerde okuyor tam okulun adresini al dön bana güzel kardeşim
Soran+1 yılbirileri yardım etse gerçekten çok iyi olurdu gücü yeten çocuğu bulabilecek birisi ama kimsem yok çocuğun adresini bilmiyorum üzgünüm sevgilim biliyor olabilir sadece
- +1 yıl
kardeş sorsana ona işte?
Soran+1 yılşimdi uyuyodur sabah öğrenebilirim anca gerçi yine sabah ettim Allah kimsenin başına vermesin içinde bulunduğum durumu
- +1 yıl
senin bir suçun yok. video gizli çekim mi yoksa aşikar mı
Soran+1 yılbunlar bir sene önce sevgiliymiş çocuk mastürbasyon videosunu istemiş atmazsan ayrılırım demiş
- +1 yıl
ben videoda ikiside var sanıyordum. yanlış anlama da bu işten polislik ol çocuğun hiç suçu yok sadece darptan uraşırsın yine de sen okulu felan öğren
Soran+1 yılkızın hatası ama kızı 6 aydır tehdit ediyormuş kız bu yüzden kalp hastası oldu çocuğun şu an sevgilisi varmış ama halen kızla oynuyor benle oynuyor verdiğiniz akıl teselli bile yeter teşekkür ederim
- +1 yıl
sen okulu öğrende yaz buraya yattım ben hadi hayırlı sabahlar :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen şimdi ona sırtını çevirirsen bir daha geri dönüşü olmayan bir yola sokarsın kendini de onu da... Adam ol erkek ol sevdiğin kıza sahip çık, hata yapmış olabilir ki bu bir hata değil bence, yanlış adama güvenmiş... Dolayısıyla geçmişi geçmişte bırak bugüne bak, insanlar değişir... ne güzel seviyormuşsunuz birbirinizi bunun sizi parçalamasına izin verme.
22 Yorumla
Soran+1 yılsanırım tam olarak böyle tesellilere ihtiyacım vardı bırakamazdım zaten onu çok teşekkür ederim
Kızı bırakırsan hata edersin. Yasayacagin bir tane hayat var. Acı cekmeye pismanliklara gercekten degmiyor. Tut kızın elinden senden önce olmuş bir şey önemli olan senle olanlar. Önemli olan hayatına sen girdikten sonra nasıl olduğu. Seviyorsan bırakma yani abi geçmiş için sevgiliyi kaybetmek ne saçma bir olaydır
22 Yorumla
Soran+1 yılaslında bırakmayı çok düşünemiyorum bu olayı yaşamadan önce sorsalar bırakır yoluma devam ederim derdim sevginin gücüne egildim bana güvenmesine yenik düştüm kız kalp hastası bu videoyu daha çok yayarsa kızın hayatı kararır onun için üzülüyorum daha çok daha çok üzülebilecek olmasına üzülüyorum elimden bişey gelmiyor ona da üzülüyorum
+1 yılAynı şeyleri bir arkadaşım yaşamış psikolojisi falan bozulmuş ve kızı terk etmişti bence yanlış olan buydu. Eğer seviyorsan o da seni seviyorsa ve o videolardan pişmansa ayrılma kızdan.
15 Yorumla- +1 yıl
Ve bunu polise anlatabilirsin. Belki kızın da ailesi öğrenir ama kimsenin kimseyi tehdit etme lüksü yok çocuk da cezaevine girer
Soran+1 yılpeki bırakan arkadaşın şimdi mutlu mu
- +1 yıl
Ondan sonra hayatına kimseyi almamış 2 yıl önce olmuş bu olay. Bence bırakma yani olmuş bitmiş baksana şimdi seninle ve geçmişinden pişman onun en çok şu an yanında olmana ihtiyacı var bırakmamalısın. İliskilerde böyle sınavlar olur ve kızı bırakırsan sınavı geçmiş olmayacaksın
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorum bu benim sınavım olmalı heralde dedim wp durumu yaptım sınavsız hayat çok basit olurdu diye zaten ben bu kalple onu bırakabileceğimi sanmıyorum daha çok onun dahada üzülebilmesine videonun yayılmasına korkuyorum
- +1 yıl
Polise sikayet etmelisin arkadaşım polise sikayet etmis ve çocuklar cezaevine girmiş. Bundan korkmadan polise sikayet etmelisin onlar gereğini yapıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
16Cevap
+1 yılsen seviyorsan kız arkadasını sakın bırakma sonucta o donemde cocuktu daha mantikli dusunemedi belkide hata yapmis olabilir
42 Yorumla
Soran+1 yılkalp hastası bide ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
bence birakma
Geçmişte yaptıkları ve ayrıldığınızda yaptıkları seni ilgilendirmez seninleyken kimle ne yaptığı ilgilendirir bu şekilde bak rahatlarsın
30 YorumlaBence seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan kızı o şekilde bırakma, sana şu an çok ihtiyacı var
12 Yorumla
Soran+1 yılbırakmamalıyım demi
+1 yılBence bırakma herkes hata yapar şu ana kadar evli adamları düşün mesela çoğu kaç kız ile yatmış evliyken bile aldatıyor ama bazı erkekler var hep kullanır işte oylelerinin Allah bir an önce neslini kurutsun AMİNNN 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın yaptığı suç şikayetçi olursa 8 yıl hapis cezası alır. Şikayette bulun. Kız seni aldattıysa bırak. Aldatmadıysa sindirebileceksen devam et. Yok için almazsa yine de seviyorsan ayrıl.
10 Yorumla Oncelikle çocuğu ilgili yerlere şikayet edebilirsin. Eğer kızı gerçekten seviyorsan hiç-bir şeyi kafana takma sonuçta eski olan bir şey onunla mutlu olacağın anları hayal et ve tadını çıkar. Asla ama asla ayrılmamanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılMemlekette s*refsiz kansiz mi ariyorsun ulan kizin videosunu cekmek nedir saga sola yaymak nedir git kardesim o itin agzini burununu kir elinden telefonuny al kir parcalarini da o itin g*tune sok acik ve net
110 Yorumla
Soran+1 yılkız kendi mastürbasyon videosunu atmış 1 sene önce o çocuğa birlikte olmamışlar şimdide o sağa sola atıyor
- +1 yıl
Dedigimi yap kardesim git dov mk evladini
- +1 yıl
Sevgilinin yuzu gorunuyor mu
Soran+1 yılevet malesef
Soran+1 yılama çocuk adres vermiyor açmıyor başka şehirde
- +1 yıl
Kardesim sevgilinde de varmis hata iki salaklik ust uste yapilmaz ki kusura bakma ama hadi atiyor yuzunu niye cekiyor neyse olan olmus nerdeymis lavuk
Soran+1 yılevet diyorum ona neden yaptın neden ettin artık yapabileceğim birşey yok diyo ağlıyor bende ağlıyorum Antalyada
- +1 yıl
Sen aglama kiza destek ol yapacak bisey yok olmusla ölmuse care yok ulan bana gore ulkenin bir ucunda buralarda olsa hallederdik
Soran+1 yılteşekkürler burdaki herkesin verdiği iyi kötü akıl bile benim için büyük nimet teşekkürler
- +1 yıl
Kardesim yaptigi kolay unutulacak bisey degil ama seviyorsan sevdigini ite kopege yem etme yaninda dur Selametle hayirli geceler
+1 yılİzinsiz video çekip özel hayatı ihlal etme, şantaj yapma gibi çok ağır cezaları olan suçlar bunlar.
Bir de reşit değilse kafadan 20 yıl ekle.00 YorumlaÜzüldüm senin adına
Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorum keşke yardımcı olabilsem00 Yorumla
+1 yılReis herkese arşiv verenin sevgisi net değildir muammadır o yüzden sende hatadan dön.
00 Yorumla
+1 yılKardeş mide meselesi eğer kaldırabileceksen o videoları devam et eğer sürekli aklına gelip moralin bozulcaksa yoluna bak.. Kolay bir durum değil o çocuğa da bir ders ver bence gücün yetiyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılgücüm yeter yakarım yıkarım korkmam ama sınavlar geldi işte bana güvenen ve herşeyden habersiz bir ailem var bide başka şehirde çocuğun adresini bilmiyorum adres verecek gotude yok
+1 yılGit savciliga sikayet et. Kendi psikolojini bir kenara birak. Sonucta tanidigin birinin videolari dagitan birileri var. Birazda karsindakini dusun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet onuda düşünüyorum çocuk sinirlenir tüm sınıfına okuluna yayarsa videoları hayatı kararır kalp hastası bide
- +1 yıl
Sen dusunmeye devam et. Yakinda youtubeden izleriz
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyiki aseksüelim çok şükürler olsun ya bide böyle seylerı okiyınca iyice soguyorum tüm insanlardan insanların brbirine yakınlaşması ıgrenc bısey bence
015 Yorumla- +1 yıl
Yani, sen de haklısın. :D Pislik çok var, kendi başına olmak en iyisi. :D
Cevap sahibi+1 yılben her zaman haklıyım
Cevap sahibi+1 yılişine bak kardeşim takip falan etmem
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben zaten şahsa yürüme imkanı kollayan bir abaza değilim. Benim daha önce ki yorumlarım ve konularımdan da nadıl bir kişiliğe sahip olduğumu ve kimseye yürümediğimi görebilirsiniz. Ben ciddi anlamda bir kaç soru sormak istiyorum sadece. Bu sorular saçma sapan sorular da değil. Ayrıca aseksüelin kelime anlamını biliyorum emin ol genel kültür seviyem vr bilgim senden daha fazla. Sen bir karışma
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@HDRengo aynen boş yapıyosun ne sorcaksın kardesim burdanda sorabilirsin buda neyin kafası
- +1 yıl
Vallahi belli kimin ne olduğu, abazan olsaydım kızı savunmazdım, ben de sen gibi yürürdüm. Ayrıca kim agresifleşti? :D Önce sen, ben asla kızmam. :D
Cevap sahibi+1 yıl@HDRengo yobaz degilim ve herkesin meraklarını gidermeye açık olmak zorunda degilim olay basıt
- +1 yıl
Ben komik olsun diye dedim onu. Komiğime gidiyor bu dişini sökerim lafı. skjgdhdfjdsfj
Salak mısın sen, yok psikologa gitmemiş bilmem ne. Bu olay adli vaka. Polise git şikayetçi olsun kız , sende destek ol.
00 Yorumlakanka çocuğu git döv , sıkıntı olursa geliriz her türlü
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum ama kızda sende birbirinizi gerçekten seviyorsanız bunu sorun yapmayin bence eski sevgilisiyle konuşabilirsin paylaşmasına izin verme böyle şeyler için ben olsam ilişkimi bozmazdim
00 YorumlaVidyoyu atan eski sevgilihi buluyosun onun anasini s... sonra vidyolari silihosun kiz8da gercekten seviyosan kabullenip onune bakiyosun
00 Yorumla
+1 yılYa çok merak ettim hallerini bu olayı. Umarım o şerefsizi doğduğuna pişman etmişsinizdir
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan kimseyi takmican
20 Yorumla
+1 yılLutfen birakma o kizi. Herkes hata yapar. Birakma.
11 Yorumla
Soran+1 yılbırakamadım
Kıza söyle gidip şikayet etsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam o kızın yüzüne bile bakmam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızın sorununu çöz ama ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBırak o ırıspıyı yoluna devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılah kolay olsa ahhhh
- +1 yıl
Terbiyesizlik etme, çocuk perişan, bitap düşmüş... Mantıklı şeyler söyle. Kız seviyor, o da kızı. Sadece eski sevgilisi karıştırdı ortalığı...
- +1 yıl
@Bugraaltas hayatını mahvedecek.
- +1 yıl
O çocuktan bir şekilde alsın yani o videoları işte, sonra silsin kaybetsin, kızı da kurtarır hem... Dövebilir de çocuğu, kendi kararı.
Soran+1 yılolmaz mı hiç gurur onur ona olan sevgimden daha aşağıda olamaz mı ki olabilir desin birileri normal desin birileri ama normal değil
- +1 yıl
Yanlış yapıyorsun bro😉 kız çok kötü demiyorum. Yanlış yapıyorsun o kadar
Soran+1 yılyok çocuk farklı şehirde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru neden temizlik ipuçladinda peki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yaptın bu sorunu çözdün mü ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi bir video kim cekmiş sana neden atmış?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGururuna yediremiyorsan zorlamanın anlamı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılgurursuz olsam onla kimsenin bizi tanımadığı yerlere gitsem yaşasam olmaz mı bana çok ihtiyacı var onu seviyorum ama gurur var işte
- +1 yıl
Ayrıl o kızdan zaten bu saatten sonra eskisi gibi bir daha bakamayacaksın ona
Bunu nerden öğrendin
01 Yorumla
Soran+1 yılbir gün onun telefonuyla uyandım ağlayarak anlattı telefondan sana senin yüzüne bakamayacağım videolar atmış dedi bende okulana gittim konuştuk çok canım yandı bana beni bırak diyo ama bırakma diyodu gözleri sonrdan yalvardı bırakma diye sabah 8 gibiydi napicam ben
+1 yılsaçma insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Vajinal enfeksiyon kaparsan, o zaman anlarsın çocuğun halini. Görürüm ben seni, bir mantar olsun da...
+1 yılAyrıl gitsin bence
05 Yorumla
Soran+1 yılkolay değildi yanındayken bide ağlayarak bana sarılırken kolay değildi kolay değil
- +1 yıl
Yemeseydi o b*kları ozaman
Soran+1 yıl16-17 yaşlarındayken mantıklı düşünebilecegini sanmıyorum ayrılırım falan demiş o zamanlar o mastürbasyon videosunu çekip atmış istedi diye bir kere olur sonra demez sanıyordum diyo başıma böyle bir bela olacağını düşünmezdim diyo çocuğu iyi birisi sanıyordum diyo
- +1 yıl
Ne olurla olsun o tür video ya da foto atan kızda akıl yoktur.
- +1 yıl
Herkes hata yaoar önemli olan önlemini alıp sonradan yapmamak ve lütfen büyük konuşma arkadaşım sende akıl olsaydı bu kadar büyük konuşmazdın
Gizli Üye(30-35)+1 yılONU ASLA BIRAKMA
01 Yorumla
Soran+1 yılbırakmadım bırakamam
+1 yılKoy Göte gitsin :D
00 Yorumlacall the cop
00 Yorumlaşu an nasıl gidiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi