Bir çocuk benden hoşlandığını söyledi konuştuk ama sarmadı reddettim. Sonra bunun yırtık bir arkadaşı var iddiaya girmişler demiş o kızı 1 haftada altıma alırım. Çocuk imkansız demiş güzel yaklaştım dil döktüm vs Sınıftayken geldi direk selam verdi kendini tanıttı girişken biri bende cevap verdim sohbet etmeye başladık diğer çocukda gördü dışarıda buluştuk cafede beni etkiledi eve geldiğim de yazışıyorduk numaramı verdim ilk buluşmada o derece 3 4 gün sonra ikna etti evine gittim seviştik beni yatırdığında videoya almış birde uyurken dediği gibi altına aldı sonra bu çocuğa videoları göstermiş çocuk bana herşeyden haberim var dedi abine anlatıcam tek tek dedi kanıtın yok dedim ama söylüycem diyor bir iddia uğruna becerildim ve çocuk abine söylüycem diyor yapabilir mi?
+1 yılYani büyük ihtimalle sana diyecek ki benimle yat söylemeyeyim ve sonra sende onun altına yatacaksjn söylemesin diye ve işler iyice karışacak . İyisi mi sen bu çocuğa kulak asma diğer çocuğada polisle tehdit et.
Abin öğrenirse de zaten dersin hani bütün olanları sonra o çocuklar da dayak manyağı olur.
+ İddiaya girip böyle bir şey yaptıklarından dolayı bu taciz ve tecavüze girer ki 5-10 yıl kesin ceza alırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni oda altına alacak başka yolu yok ondan sonra başkası öyle devam edersin maalesef ister sen sor çocuğa ne istiyorsun benden diye benimle birlikte ol diyecek 😅
00 Yorumla
+1 yılŞantaja boyun egersen devami gelir... yaptığın bir hata ama hatada ısrar edersen sonucu daha kötü olur... tamam söyle abime de ben söyleyemiyorum sen söyle polise giderim herkes yaptığının bedelini ödesin ben razıyım de...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bakireliginimi verdin 1 hafta içinde yani. Nasıl bu kadar çabuk güvendin ki. Evinde sana daha kötü bir şey de yapabilirdi
00 Yorumla
+1 yılBeter ol iyi yaklaşan insana red cisiniz böylesinin hemen altına yatıyorsunuz söylesin beter ol
00 Yorumla
+1 yılbunu kullanıp seni sürekli skmk isticekler. polise git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklin nerdeydi iyi oldu bu kadar basit biri bunu hakk ediyor abine bi gzl söylesinde bak gör noluyo dunya kaç bucak ögretir abin sana devam et böyle
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tür Mınakoduum çocuklarını nerden bulursunuz anlamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bence yapar video izlemismi elindemi
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılVideo varsa polise ver ikisini
00 Yorumla Hemen ulas bana
00 YorumlaYakında ortalık malı olursun şantaja boyun eğersen
00 Yorumla
+1 yılİstersen yardımcı olabilir im
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye bu kadar hızlı güvendin
00 YorumlaVideo varsa yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBasit birisin ,
00 Yorumla Bu kadar mı kolaysın ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç isteyrekmi seviştin
06 Yorumla
Soran+1 yıl18 evet isteyerek ama iddia olması kötü oldu birde anlatıcam diyor
Cevap sahibi+1 yılHım özür dilerim soyunarak mi ful seviştin
Cevap sahibi+1 yılHer yerin bellimiudi nssik olduki
Soran+1 yılSoyundum
Cevap sahibi+1 yılHimm seyini sana nerene deydirfi
Cevap sahibi+1 yılTam videoda ne var
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi hayal