Orta asyalı giibi olmak istemiyorum çekik gözlüyüm, çekik gözlü olmaktan kurtulabilir miyim?

Tenim baya bir sarıya kayıyo seyrek sakalım çıkıyo kısa boyluyum ve en kötüsü çekik gözlüyüm. Dedelerim orta asya türkü olduğunu sçylediler. bana hep böyle anlattılar ki zaten orta asyalılara benziyorum iğrenç gözükğyorum. Kadınlar bana yaklaşmyıo bile 23 yaşındayım kızlar beni hep reddeti bu çekik gözlü olmamdan ve beyaz olmayan tenim yüzünden. Hatta ben lise 1 deyken tanımadığım 11. sınıfa giden kızlar fısır fısır konuşarak beni işaret ettiler rahatsız oldum. Geçen hafta bir kıza çıkma teklif ettim dedi ki tatlısın ama çıkılacak bir erkek tipi değilsin dedi. ulan ben gebermek istiyom artık. ve siz bgen türküm diyip gezxiyosunuz ama gerçek türklerin çekik gözlü olduğunu bilmiyosuunuz. çoğunuz Bizanslı Rum Yunan Boşnak Arnavut Türk Kafkas karışımısınız. hatta güney ve doğu anadoluda arap kürt karışımı biçok insan var. Herneyse bunuda söylemek istedim.
Kurtulamazsın
bir yöntemi var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Orta asyalı giibi olmak istemiyorum çekik gözlüyüm, çekik gözlü olmaktan kurtulabilir miyim?