Bu sabah giriş yaptım, fakat instagram dan hemen çıkış yaptı ve uyarı mesajı geldi. Şifreyi yeniledim fakat ne gibi önlemler alabilirim?

sorduklarimin cevabini ver ona gore tespit edeyim sorununu
1. kac cihazda instagrama baglandin ayri ayri cihazlarda baglandigin oldumu yani
2. hesabinla ilgili son islemin nedir nasil bir islem yaptin
3. instagramina bagli olan gmail ya da hotmail hangisi ise en son nereye baglanti yaptin internet siteleri gibi yerler
4. bu hesabinla baglandigin yerlerde hile turu seyler ya da programlara baglanti yaptinmi
5. sifreni bilen baskasi var mı
bu sorduklarim instagramina bagli eposta adresinle ilgiliydi
İnstagram kullanmadım hiç ama hiç bir şirket kullanıcıya bu tarz bir mesaj göndermez.. :)
O yüzden sitenin kendi veye mail üzerinden gelen harici hiç bir linke tıklamamak lazım.. Bir zamanlar 5 sn de mail adresi hacklemene yarayan xss açığı da böyleydi.. :)
Olabilir tatlım, Numaranı girdiysen sorun olmaz ama... Karsında iyi bir hacker yoksa tabii :)
yok ya hicbir sorun yok 😂bosa korkmayin takipcin fazlaysa ya da cok begenen oluyosa ondan oluyo bana hergun geliyo cep non varsa en iyi hacker bile calamaz varsa benimkini calabilcel ona iphone 7alcam 😁😂😂
aynen korkmayin kizlar size ben hackerim hesabini calcam vs vs tehdit eden olursa o gerizekalinin biridir cnki gercek bir hacker ben hackerim demez ve yapacagini yapar ne demisler havlayan it isirmaz 😂😂
rica ederim 😊
@Güldgn sanirim aylin hanim bana teşekkür etti 😂
haha neden bozdunuz simdi güldgn e saka yapcaktik 😂😂😂
Cevap
23Cevap
Bir arkadaşım facebook'ta "instagram güvenlik açıklarını kapatana kadar hesabımı kapattım" diye paylaşım yapmıştı demin. Heralde instagram'a saldırı var. Ve açıklar var. Şifreni değiştir derim.
brute force yapmış olabilirler ya da manuel denemiştir gıcıklık olsun diye. şifreni ve mailini yenile ve çift aşamalı doğrulama yap. bir de şifre basit olmasın
Email adresini alamadıysa sıkıntı yok bişi elde edemez
böyle şeylerle vakit geçireceğine git faydalı şeylerle uğraş :D
Ip ile ilgili bazen bu sorunla karsilasiyorum ozellikle giris yaparken wifiye baglandigimda veya koptugumda iki ip adresi ile baglanmaya calisiyor ve cakisma meydana geliyor
Hesabını çalmak için link göndermişler dikkat şifre girme böyle linklere çalarlar
la defol git nerden atiyon 😂😂 bayag komiksin 😂😂
şifreni alabilmek iöçin gönderilen bir bildirim sitelerle alakası yok şifre girme
Olur otür şeyler klasik sunucu uyarısı korkulacak bir şey yok
Ben değilim. Tamam bir iltifat ettim ama böyle şeylere asla yeltenmem.
arada oluyor bu tarz şeyler ama biri şifreni tahmin etmeye çalışmış anlaşılan
Sayı , rakam büyük küçük harf ve noktalama işareti içeren bir şifre almanı öneririm
Sayı ve rakam biraz saçmalamışm ama olsun :D
Beğeni ya da takipçi kasma hilesi mi yaptın ya da biri girmeye çalışmış girememiş
onstagram kullnici adini yaz bir bkim knk
numaranı ekle ya da hesabını
Bu soru niye bana özelki?
yes beybi değiştir şifreni
kim uğraşır seninle yaa
Yani Neden Uğraşsn Ki Anlamnda Dedi Yanlış Anlama
sorry
Maşallah her siteye üyesiniz.😊
Tel no ekle sifreyi degistir
ben yaptım
ewet
En isi kapat