Sürekli mi oluyor sürekli oluyorsa doktora gözükmen gerekebilir. Ama arada sırada oluyorsa pek birşey olacağını zannetmiyorum. Her ihtimale karşı doktora gözükmeni tavsiye ediyorum 👍
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arada oluyordu ama bu aralar çok sıklaştı. Gideceğim ama bu hafta zamanım yok. Teşekkürler
kardeş 6 yıl tıp okumuş daha sonra tekrar çalışıp tus'a girip uzman olan doktorlar bile bu tek cümlenle hastalığı bulamaz
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güldürdün :) haklısında belki aynı yerde ağrısı olan az çok ne ağrıdını biliyordur diye zaten doktora görüneceğim ama bu hafta zamanım olmadınve ağrıdan uyandığım içib sorayım dedim
Bendese arada oluyor böyle bişe saplanıyor en fazla 1-2 dakika ağrıyor geçiyor. Benim genelde üşüttüğüm zaman oluyor. Okadar kafana takılcak mevzu olcağını sanmıyorum
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen tarif ettiğin gibi oluyor kardeşim :) takmıyorumda hani fazlalaşmaya başladığı için dedim bu ne
Aynen o sıkıntı tabi. Gerçi bu aylarda artık hava güneşlide olsa üzerinde bir kazak tarzı bişey kesin olcak. Sonradan çünkü acısı çıkıyor baya hasta olduğunda 😂
Biraz arastirdim da bu tur ağrılar sol taraftaki organlardaki her hangi bir sıkıntı da olusabiliyormus: Safra kesesi Karaciğer Akciğer Apandisit Pankreas Sol böbrek Sol adrenalin bezi Yukarıda belirttiğimiz organlarda meydana gelebilecek rahatsızlıklar sol göğüs ağrılarına neden olabilmektedir. Sol göğüs altı ağrıları genelde karaciğer rahatsızlıklarından, akciğer rahatsızlıklarından, yumurta iltihaplanmasından ve apandisit gibi sorunlardan kaynaklanmaktadır. Bunların yanı sıra sol göğüs altı ağrıları, kalp hastalıklarından da oluşabilmektedir. Bu yüzden sol göğüs altında ağrı hissedildiğinde ciddiye alınmalı ve kesinlikle uzman bir doktora başvurulmalıdır.
Siz yine de burdaki yorumlara takilmayin en yakin zamanda doktora görünmeye çalışın sağlık ocagına da gidebilirsiniz. Kısa bir süre olsa önemli degildi de dediginize göre uzun bir süredir agrilar oluyorsa ciddi bisey de olabilir şakaya gelmez.
kusura bakmayın ama. benim ki sadece bildiğim bişeyi bahsetmek olucaktı. o da sizin üzerinizde olma ihtimali kesin bile değil. lütfen beni yanlış anlamayın öyle özele gel tarzında bir adam değilim. sadece uygun olmaz onu kastediyorum.
kusura bakmayın ama. benim amacım kuşku bırakmak değil. siz öğretmensiniz ve burda ergen yaşta çocuklar var. herşey yazılmaz. çok merak ediyordunuz bir mesaj yazardınız size açıklardım.
siz bir öğretmensiniz bu laf size yakıştımı. biraz daha saygılı olabilirdiniz. amacım özel mesaj olsaydı xper seviyem buna uygun istediğime mesaj yazardım. hiç görmediğim birine neden mesaj yazayım. insanca size yardımcı olmak istedim. ama siz konuyu nereye çektiniz. artık bu konuda yorum yapmazsanız sevinirim.
tahmin ettiğim şeyse koltuk altında da olur o nednle sordum.. büyük ihtimalle kalp kapakcıklarında sagevşeme var diyim.. sen öyle anla. ama zaten ciddi bişi olsa şuana kadar çoktan çıkardı.. korkulacak bişi değil.. ama asla gözardı edilecek bişi de değil.. ;) umarım tabi hiçbişi olmasında soğuk algınlıgı vs. gibi bişi olsun.. :)
şimdi özelden yaz dicem biri şikayet etcek.. bir de gizlisin :) kısaca şöyle diyim.. siz bir hekime gidin.. size Ekokardiyografi yapacaklar büyük ihtimalle.. bir mülakat olur.. herşey de hallolur :)
biraz uzun olucak.. o nedenle çok kısaca özetledim zaten.. ama büyük ihtimalle ağrılarınız kola içtiğiniz günler veya mergarinli yemekler yediğiniz günler oluyordur.. eğer konustuğumuz seyden ise.
Vallah geçen hafta iş yerinde çalışırken aniden bir ağrı girdi apandist diye şüphelendik bağlantısı olabilir mi? Ama bu ağrı arada oluuor du.. son bir senedir
En İyi Cevaplar