Yardımm edermisiniz lütfen?

Benim sanaldan konuştuğum bir çocuk vardı. Sonra ben bundan hoşlanmaya başladım. Aslında sevgili olarak denemek istedik ama olmadı. Bizde arkadaş olarak konuştuk. Hatta bana beni hiç bir zaman burakmayacağına ve arkadaş olarak değer verdiğini söylemişti. Ama ara sıra belirsiz davranıyordu. Bi keresinde de böyle olunca tüm sinirimi patlattım çocuğa. Ağzıma geleni söyledim. Yok iğrenç bir insansın sevilmeye layık değilsin gibi şeyler. Oda bana benimle kötü konuşmak istemediğini ve uzak durmamı söyledi. Takibten falan çıktık. Ama yan hesaptan takipleşiyorduk. O yan hesabını kullanmazdı hiç. Ama bir anda storyler atmaya başladı. Ne bileyim bir kız paylaşmış canım benim falan yazmıştı. Aslında tuaf geldi bana. Nedem bir adam sevgilisini yan hesapta üstelik tüm takipçilerde erkek olduğu halde paylaşır ki? Mesaj ss'leri falan da paylaşmıştı. Ama bir az özel mesajlardı. Bende bakıp geçiyodum. Yanıt falan vermiyodum hiç. Daha sonra pov tarızında bir video attım storye. "mesaj beklemeyince birini sevmeyince hayat daha iyi " gece bunu paylaştım sabah uyanınca onun hesabı kapattığını gördüm. Emin değilim o vdeoyu gördümü görmedimi. Daha sonra onun main hesabına fake erkek hesabımdan istek attım ve kabul etti. Takibinde sadece 3 kız vardı. Onlarıda biliyorum zaten. Ve storye attığı kız yoktu takipte. + paylaştığı vdeolardan da sevgilisi olana hiç benzemiyo. Sizce tam olarak ne. düşünüyo? Yardım edin lütfen. Yeni yıla girince yazmak ve kutlamak istiyorum. Ama korkuyorum... Gerçekten çok özledim. Sizce ne yapmalıyım?

Yardımm edermisiniz lütfen?