Lida zayıflama hapı kullanan var mı varsa bilgi verebilirmi
Cevabın nedir?
Ben iki hafta şifa kullandım 6 günlük olanından sporla diyetle olcak şey diyen arkadaşlar var. Tabikide orası öyle ama spor da yaptım iyi bir fitlik de kazandım ama spor zaman gerektiren bişey. 2015 e kadar 48-50 kilo arasında yiyip yiyip kilo alamazdım 2018 e kadar 3 yılda 65 e zar zor çıktım 20 yaşındayım fakat 167 boyumla tosun oldum. Herbalife kullandım spora vaktim yol diye 1 haftada 60 a düştüm 3 hafta sonra hepsini geri aldım en son 62 idim. Sonra 62 inen spora başladım bir hafta diyet ve sporla 58 e düştüm. Sporu bıraktım temmuz sonu eylüle kadar 57-58 arasında gidip geldim geri almadım hiç sonra bir yağ yakıcı satan yer lidayı söyledi pek inanmadım. bir arkadaşım kullanmış yağdan vermiş gemde bende istedim şifaya başladığımda 58 kiloydum 6 günde 5 kilo verdim 52 ye düştüm be zayıfladığını yağdan gittiği barizdi 60 cm olmuştu belim. Belgeseldi zaten. Neyse çok uzattım sonra bıraktım lidayı şuna 1.5 ay oldu geçen hafta tartıldım 48 im ve hiç kilo almıyorum. Perşembe günü lidaya tekrar başladım şuna 4. Günümdeyim terleme dışında hiç bir etki görmedim. Ve iştah kapatması efsane derecede yasaklamış bir ilaç ama işe yaramadığı söyleyenler ya da ölenler bilinçsiz kullanımdan kaynaklı 2 gün sonra kilomu yazarım ☺️
129 Yorumla- +1 yıl
nereden aldınız bende eski kullanıcısıyım simdi orj yok hep sahteleri var piyasada
- +1 yıl
@pologarage bir arkadaşımdan orjinalini alıp kullanıyorum
- +1 yıl
Nereden aldınız efendim bende almak istiyorum
- +1 yıl
Orjinal lida siparisi için yazın lütfen garantili orjinal ürün mevcut elimizde
- +1 yıl
Aldığınız yeri adres verir misiniz?
- +1 yıl
Özelden nereden aldığınızı yazabilir misiniz?
- +1 yıl
Merhaba size mesaj atamıyorum orijinal ürünü nereden aldığınızı yazabilir misiniz?
- +1 yıl
Orjinalini nerden alabilirim
- +1 yıl
@onlybywind bende istiyorum orijinal lida
- +1 yıl
Mesaj atamiyorum banada aldiginiz yeri soyluyebilirmisnz uzun zamndr urun ariyorum kendime bulamiyorum bu lidayi nerden alabilirm
- +1 yıl
Kanka instagramini versene burdan mesaj atamiyorumm
- +1 yıl
@Buqet1382 merhaba buldunuz mu Lida orjinalini
- +1 yıl
Bende almak istiyorum fakat mesaj atamıyorum size lütfen yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
merhabalar mesaj atamıyorum nerden aldığınızı söyler misiniz?
- +1 yıl
Merhaba orjınal sitesi ne acaba
- +1 yıl
Özelden size yazılmıyor, lidayı nerden aldığınızı siz özelden bana yazabilir misiniz?
- +1 yıl
Merhaba size mesaj atamıyorum puanımm yetmiyor. Nerden aldınız
En İyi Cevaplar
Kullanma ölürsün
02 Yorumla
+1 yılHapla falan olacak iş değildir zayıflamak doğru düzgün bir diyet programı ve düzenli sporla zaten istediğin kiloya inebilme ya da çıkabilme şansımız varken kimyasallar neden?
05 Yorumla- +1 yıl
Gayette spor yaparak inersin
- +1 yıl
Orjinal lida siparişi için yazın lütfen bana ulaşın
- +1 yıl
@Zayıflamagrubu mesaj atamıyorum lida ile ilgili konuşmak istiyorum dönüş yaparmısın
- +1 yıl
@Zayıflamagrubu siparis vermek istiyorum hangi siteden alabilirim
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılşeker ve karbonhidrattan uzak dur protein ağırlıklı beslen hapa vereceğin parayla birine hediye al...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
21Cevap
Bende bugün başladım kullanmaya. Sabah ilk kapsülü aldım 1 dilim ekmekle kahvaltıda doydum. Bilmiyorum belki psikolojik dir belkide çok su içtiğim için mide doludur. İlk gün olduğu için yorum yapamiyorum. Ama ben ilaca başlamadan önce tahlil yaptırdım ve ilaç bitincede yaptiracam herhangi bir hasar veriyormu görürüz. Diyet spor yap demesi kolay bende öyle bir iştah varki hayatta yapamıyorum bu konuda hiç iradeli degilim. Az da olsa faydasını görsem yeter yürüyüş ile takviye edeceğim umarım başarılı olurum
21 YorumlaEvet ben kullaniyorum ve acikcasi korkuyorum bir yandan. Trendyol eylul aktar baharattan aldim gercekten agiz kurulugu carpinti yapiyor uykusuzlukta yapiyor. Orjinal oldugunu dusunuyorum. Cok uykusuzlukla birlikte asiri bir enerji patlamasi yapti kendimi durduramiyorum.
30 Yorumla
+1 yılOrjinal Lida Almak İsterseniz Adreslerimiz:
İnstagram Adresimiz:
www. instagram. com/lidazayiflamahaplari
İnternet Sitemiz:
www. bitkiselmagazasi. com
Bu adreslerden ulaşarak orjinal lida alabilirsiniz...
Kullanan müşterilerimizin yorumları da mevcut instagram profilimizde görebilirsiniz...00 Yorumlalida zayıflama kapsülünü çevremde 6-7 kişi kullandı onları görünce bende aldım şu an 4. Günüm iştahım çok kapandı devamlı su içiyorum bir fark var mı yok mu bilmiyorum benim arkadaş 15 gün kullandı sonra bıraktı 1 ayda 14.5 kilo verdi bilmiyorum deniyorum şu an biraz halsizlik yaptı açlık bana göre değil 😔
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
merhabalar bana da link gönderir misiniz?
- +1 yıl
@reginafalangy buldunuz mu bana da gönderir misiniz
- +1 yıl
bana da link atar mısınız? Benim aldığım pek bir işe yaramadı
- +1 yıl
lidayı nerden aldınız bana mesaj atabilir misiniz
nerden bulabilirim orjinal lidayı. Şu an çoğu sitede sahtesi var güvenemiyorum. bildiğiniz güvenilir bir yer varsa link atar mısınız
01 Yorumla- +1 yıl
bulabildiniz mi? Bulduysanız bana da atar mısınız?
+1 yılPara tuzağı onlar bizim eyalette satışı yasaktı bir ara kaldırmışlardı şimdi pek bilmiorm
03 Yorumla- +1 yıl
Varır muhtemelen şimdi baktımda amerikada anca illegal yollardan tedarik edilebiliyormuş bizim üle yasakladıysa muhtemelen zararlı
+1 yılKökten zayıflarsın bence doğal yolla zayıflamaya çalış ilaçlar zararlı.
00 YorumlaSağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zayıflama hapı diye bir şey yok. Sağlık s2ci haplar var.. Kullanma.
00 Yorumlaboş iş spor ve diyet yap. hapla filan olmaz. dilersen yardım ede bilirim
00 Yorumla- 06 Yorumla
- +1 yıl
Bu lida yüzünden başıma gelmedik kalmadı …Zayıfladım.. ZAYIFLADIM 7 yıl önce sinirlerim tavan yaptı kavga etmediğim kimse kalmadı.. Günde 1 saat uyku ile müthiştim.. Öyle bir enerjim vardı ki yorgunluk nedir bilmiyordum..10 SAAT UYUYAN, MİSKİN TEMBELE 1 saat uyku yetiyordu..8 kat merdiveni hızla koşarak çıkıyordum.8 saatte zor temizlediğim evi 1 saatte temizliyordumAma kavga etmediğim kimse kalmadı, uysal mizaclı ben huysuz kavgacı birine dönüştüm. eşim boşanma davası açtı, hakaret davası açıldı,5000 tl tazminat ödedim açan şahsa..40 kg verdim 4 ay gibi sürede ama manevi zararları temizlemem 5 yılımı aldı..
- +1 yıl
myutopia
3.9/ 5 puanladı
6-7 yıl önce kutu kutu kullanıp kullanmış olduğum kutu sayısını bile hatırlamadığım, oldukça zinde tutucu, uykusuzluk, kabızlık, kalp çarpıntısı yapan bir ilaçtır. hala bazı sitelerde satıldığına şahit olabilirsiniz. vermiş olduğum 10 kiloyu fazlasıyla geri almama sebepse bu hapa bağımlı kalınarak kilo verilmesindendir. hap alımı bitince -belli bir yeme düzeni oluşturulamamasından- maalesef kilolar fazlasıyla geri alınmaktadır. - +1 yıl
aslı24 Ağustos 2016 10:19
lidayı o popiler yıllarda kullandım, 7 sene olmuştur. 3 ayda 18 kilo verdim, bırakınca 25 kilo olarak hemen aldım, bir de çok asabi tavırlar sergiledim, tansiyon derdim yoktu 5 yıldır ilaç kullanıyorum, karaciğerimde aşırı yağlanma ve kalpte ritim bozukluğu yaşadım. Kendime çok kızıyorum. - +1 yıl
@gulsvnkan mesaj atıyorum
+1 yılGereksiz şeyler , sağlık açısından uygun değil.. başka alanlara yönelin
00 YorumlaSeneler once kullanmistim sayesinde 3 ayda 18 kilo vermistim. en zayif donemlerimdi :/ yan etkisi tabiki var uykusuzluk vs. ama cidden etkiliydi. simdi piyadakiler asla eskisiyle ayni degil
20 YorumlaHala orijinal eski lida bulamadım, eskiden çok farklı bir ürün, biri bulduysa bana da linkini attar mı
00 YorumlaIyi gunler lida ya da reduktil ariyorum elindd olan varsa yardimci ola bilirmi tabiki orjinal olmasi gerekli
01 Yorumla- +1 yıl
bulursanız yazar mısınız bana da
+1 yılLida için üye oldum @Tudors mesaj atamıyorum lütfen numara yazar mısınız hala satıyorsanız ben de Bagcilar dayim
00 Yorumla
+1 yılzayıflama hapları sağlığa zarar vermekten bak hiç bir işe yaramaz yapman gereken düzenli spor ve abur cubur kesmek protein ağırlıklı beslenmek
00 Yorumla
+1 yılLida ilacını kullanmak istyrm orjnal olarak nerden alabilirim acaba?
01 Yorumla- +1 yıl
bulursanız iletir misiniz?
Ben satıyorum bile 😂
040 Yorumla- +1 yıl
Bu lida yüzünden başıma gelmedik kalmadı …Zayıfladım.. ZAYIFLADIM 7 yıl önce sinirlerim tavan yaptı kavga etmediğim kimse kalmadı.. Günde 1 saat uyku ile müthiştim.. Öyle bir enerjim vardı ki yorgunluk nedir bilmiyordum..10 SAAT UYUYAN, MİSKİN TEMBELE 1 saat uyku yetiyordu..8 kat merdiveni hızla koşarak çıkıyordum.8 saatte zor temizlediğim evi 1 saatte temizliyordumAma kavga etmediğim kimse kalmadı, uysal mizaclı ben huysuz kavgacı birine dönüştüm. eşim boşanma davası açtı, hakaret davası açıldı,5000 tl tazminat ödedim açan şahsa..40 kg verdim 4 ay gibi sürede ama manevi zararları temizlemem 5 yılımı aldı..
- +1 yıl
tudors bilgi alabilirmiyiz şeffaf saydam sisede mi satıuorsunuz ben eski kullanıcısıyım lidanın
- +1 yıl
İyi gunler elinizde lida hapin dan varsa bende almak istiyorum
- +1 yıl
Bana ulaşır mısınız mesaj atamıyorum lida almak istiyorum ben de Bağcılar dayim
+1 yılniye boğazıni tutamadin mi hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen zaten zayıfsın ve güzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıflama haplarına güvenmem.
00 Yorumla
+1 yılYa bırakın şunları öldürüyor görmüyor musunuz
00 YorumlaSağlık konusunda 27,4b cevap paylaştı. Kullanma öyle şeyler normal diyet yap
00 Yorumlazayıflamak uğruna canınızdan olmayın
00 YorumlaOrijinal lida için help me lütfen
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılLida nın orijinali nerden bulabilirim?
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOrjinal lida veya reductil nerden alabilirim?
01 Yorumla- +1 yıl
bulursanız iletir misiniz?
Bende almak istiyorum orjinal ise
00 YorumlaSağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak dur.
00 Yorumlayookk
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de almak istiyorum arkadaşlar. Orjinal lida bulan varsa yerini söylesin bir zahmet...
- +1 yıl
@laxicaperfecta orjinal lida zayıflama kapsülü elimizde mevcut bilginize
- +1 yıl
@Zayıflamagrubu Özelden ulaşabilir misiniz
- +1 yıl
@Zayıflamagrubu ozelden ulasabilirmisnz mesaj atamoyorm ben
- +1 yıl
@Zayıflamagrubu bende alabilir miyim mesaj atamıyorum
+1 yılHepsi boş onların
00 Yorumla
+1 yılYok kullanmadım
00 Yorumla