islamın kadına verdiği değeri bilenler bunu anlatabilirler mi? ezeli ebedi olmayan alim Allah ın ilmini anlayamayanlar okusunlar diye.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorarım sizlere; sizler altını mı sarıp sarmalayıp saklarsınız yoksa gümüşümü? Allah nazarında kadın bir mücevherdir Allah onlara çok değer vermiştir eğer vermese idi erkekler kızları izlerken bile zevk alarak izlemezlerdi zevk derken hayranlık. Allah size kapanmanızı emretmiş niye? Çok değerli mücevhersiniz çünkü. Bir erkeğin kıllı bacığına ya da kıllı göğüsüne bakınca kadınlar tahrik olmuyor ama bazı erkekler kadının saçından bile tahrik oluyo Allahda bunu bildiği için sizlere benim için bir müddrt sabır edin kapanın diyor. Allah cenneti analarımız ayaklarının altına sermiş bende anamın ayaklarına paspas olurum paspas. kadınlara Peygamberlik verilmemiş evet ama duygusal bir varlığa böyle bir görev zaten verilmez ayrıca o mübareklerin ne gibi sıkıntılara maruz kaldklarını hepimiz biliyoruz, bir kadın bunları kaldırabilir mi? Çocuğu varken o görevi eda edebilir mi? Ama analar nice Peygamberler doğurmuştur. yani velhasıl kelam kadın islamda eşsiz bir mücevherdir, aksini idda eden müslüman değildir.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHz. Peygamber’in kadınlara yönelik sözleri ve uygulamaları, Kur’an’ın çizdiği; Allah’ın kulu olması bakımından erkekle eşit seviyede; dinî hak ve sorumlulukları da aynı düzeyde olan, hak ve sorumluluklar yönünden erkeklerle eşit konumda olan bir kadın portresine uygundur. Rasûlullah’ın şahsında kadınlar, her zaman meseleleriyle ilgilenen, eşleriyle olan anlaşmazlıklarında ara buluculuk yapan, haklarını koruyan, erkeklere eşlerine iyi davranmalarını öğütleyen ve kendi yaşayışıyla da buna örnek olan bir dost ve hâmi bulmuşlardır.
“Sizin hayırlınız, kadınlarına hayırlı olan (iyi davranan) dır.”[560]
"Sizin en hayırlınız, ehline karşı en iyi davrananızdır. Ben âileme en iyi olanınızım."[561]10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCahiliye döneminde kızlar diri diri gömülürken, kız çocukları olduğu için utandıkları dönemlerde. Peygamber Efendimiz sav. Kız çocuklarını omuzlarının üzerine alıp sokakları geziyormuş. İslam kız çocuklarının gömülmelerini yasaklamıştır!
"Onlara birine dişi çocuğu olduğu müjdelendiği zaman içi öfkeyle dolarak yüzü kapkara kesilir. Kendisine verilen kötü müjde yüzünden, halktan gizlenmeye çalışır; onu utana utana tutsun mu, yoksa taprağa mı gömsün? Bak ne kötü hüküm veriyorlar!" (Nahl, 16/58-59)
Hadis;
"Her kim kız çocuğunu büyütür ve onlara iyi davranırsa, onlar kendisi için cehennem ateşine karşı kalkan olur." (Buhari ve Müslim)
Veya tesettür. Biz kadınlar elmas gibiyiz Allah mahremimizi kocamıza saklamamızı emretmiştir. Sadece o bizi görebilir.
"Cennet Annelerin ayağının altındadır"20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılİslam kadına değer verdiği için tesettürü emreder. Çağdaşlık ise Kadın soyunsun ister. İslamda namus kavramı vardır diğerlerinde deyyusluk vardır. Kadın diri diri gömülürken İslamda hayat bulmuştur. İslam Cenneti anaların ayağındadır diyerek ona hizmeti işaret etmiştir.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel de kutuplaştırdı iki dakikada. :D
+1 yılŞeriat adı altında nefret ettiğim Arap itlerinin yaptıkları şerefsizlikleri örtmek uğruna 'İslamda uygun İslama göre caiz' demelerinden dolayı islamda kadına verilen değer yerler altında gibi gözüküyor ama Biz kadınların eşsiz ve ne kadar değerli olduğunu annelermizden öğrendik baş tacımızsınız
30 Yorumla
+1 yılİslamda kadına değer büyük en basit bir örnek vereyim cennet annelerin ayakları altındadır Allah cenneti ayağınızım altına sermiş daha ne olsun ama hala eşitlik felan yok erkek üstündür diyorlar halt etmişler bence tesettürlü olanlar sabır edip dayananlar hesap günü ödülünü alacak daha ne olsun 🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılYemek pişirmek, çamaşır yıkamak, ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildi... r. Bunları yapıyorsa, eşine ve evladına İKRAMIDIR, HÜRMETİDİR.. Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip, ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız. O halde, sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et.
20 Yorumla
+1 yılkim ne derse desin islam şahsa göre hareket etmez cennet annelerin ayağı altındaysa herşeyi kanıtlar nitelikte :D :D tesettür gibi bir nimeti bahşetmiş allah
kızlara20 YorumlaDiğer konusunda 475 cevap paylaştı. Buyrun bununla ilgili bir bence yazmıştım zaten;
www.kizlarsoruyor.com/.../a76940-islam-da-kadinin-onemi00 YorumlaVeda hutbesini dinleyin sonra konuşun.
https://www.youtube.com/watch?v=niRuuxsxRAo00 Yorumla
+1 yılben eşimi hem sever hem döverim ayrıca üçlüye (3. kadın olması şartıyla ) açığım diyeceklerim bu kadar
00 Yorumlasofradakı yerı öküzden sonra gelir... yeri bu malesef.
37 Yorumla- +1 yıl
Andolsun, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık ki kalbleri var, fakat onlarla anlamazlar; gözleri var, fakat onlarla görmezler; kulakları var, fakat onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir, hattâ daha da sapık... Ve işte gâfiller onlardır!) / Tefhim-ul Kuran (7/A'RÂF-179:
- +1 yıl
yok sen cahiliyye devrinin görüşlerini aşamamışsın aşmaya da niyetin yok senin gibiler için gelen ayetlerden biri
- +1 yıl
öküz diyerek yanlış tabir kullanmandan olmasın anlasilmaman
- +1 yıl
tabirlerin önemi yok anlatmak istediğin önemli kusur ettiysek affola😊
+1 yılGerçekten islami uygun bir şekilde helaline sahip çıkan biri için eşi başının tacı olur
10 YorumlaBence o yüzden müslü (man) deniyor.
Aksi halde, müslü (woman) olabilirdi. :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİslam kadınlara değer verir ama kitabında domates seçer gibi kadınlardan üçer dörder alın yazar, kadınları dövün yazar.
Bunla da kalmaz, kadınlar 1 erkekle evlenir ona hizmet eder, erkek 4 kadın +100 cariye edinebilir, kadın başından ayağına kadar örtünüp evden çıkamaz, erkek istediği gibi giyinir ve istediği gibi gezer.
İslam hoş görü dinidir diyen kadına da selam olsun..!17 Yorumla- +1 yıl
al işte kendi kafasına göre islamı yorumlayan biri daha :D :D :D :D
- +1 yıl
madem namusu islamiyet kadınlara özgü görüyordu Hz. Yusuf un sakindigi neydi peki neden erkekler 4 e kadar evlenir bunların şartları nelerdir biliyor musun? kadınların ilim öğrenmeleri çalışmaları için verilen teşvik neden acaba?
- +1 yıl
Andolsun, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık ki kalbleri var, fakat onlarla anlamazlar; gözleri var, fakat onlarla görmezler; kulakları var, fakat onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir, hattâ daha da sapık... Ve işte gâfiller onlardır!) / Tefhim-ul Kuran (7/A'RÂF-179:
Cevap sahibi+1 yılBana İslamla gelişmiş bir ülke gösterin, bende size bilim ile geri kalmış bir ülke göstereyim.
Cevap sahibi+1 yılİnsanları Müslüman olmak şartıyla seven bir tanrı mı? Çok mantıklı!
- +1 yıl
osmanlı yeterli mi?
- +1 yıl
Allah insanları onlar yaratilmadan sevdi ki yaratmaya değer gördü sana gelen hediyenin sahibine küfür etmen ışte. madem öyle yaşama bu hayatı sana o bahşetti kabul etme inanmıyorsan ha bide Allah ın yarattığı şeytana inanıp Allah a inanmayan ve onun nimatlerinden faydalanan insanlar 😀😀😀😀
kadın kocasına köle olursa cennet onun olur. bu da çok büyük bir nimettir. tabi anlayana. günümüz kadınları bunu anlayamıyor sürekli isyan ediyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılIslamda kadina deger mi veriliyor? Islamda erkek ustunlugu var. kadında mal gibi nitelendiriliyor. asaglanma yok ama yinede ustun gosterme yuceltme ya da esitlikte yok.
15 Yorumla- +1 yıl
@FaiL-i olmayan bir seyi cıkarıcagına gore zorlanmazsın o zaman. 😄
- +1 yıl
sonuna kadar haklısın kedi
- +1 yıl
+1 yılErkeğin en değerli malı.. Şeyh Bedrettin çekmiştir acısını..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef değer verilmiyor cennet annelerin ayaklarının altındadır diye sözler var ama Kuranda kadını öldürebilirsiniz dövebilirsiniz tecavüz edebilirsiniz gibi sözlerde var
171 Yorumla- +1 yıl
bu ayetleri bana gönderir misin burdan ayet numarasi ve sure ismi ile kaç kez mealini tefsirini okudum ben görmedim nedense alimler dse gorememisler demek ki aydınlatır mısın bizi
- +1 yıl
allah belanı verecek bekliyoruz bu ayetleri nerede yazıyor tecavüz edin diye öldürün diye cahilin önde gideni seni kendi kafanıza göre yorumlamayın islamı
Cevap sahibi+1 yıl"allah'ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. onun için sâliha kadınlar itaatkârdır. allah'ın kendilerini korumasına karşılık gizliyi (kimse görmese de namuslarını) koruyucudurlar. baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü allah yücedir, büyüktür"(nisa/4/34)
Cevap sahibi+1 yıl"erkeklerin kadınlar üzerindeki hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinda belli hakları vardır. ancak erkekler, kadınlara göre bir derece üstünlüğe sahiptirler." (bakara/228)
- +1 yıl
nerde tacavüz nerde öldürün dövün kelimesinden bunu çıkardın ileri zekalı arkadaşım benim...
Cevap sahibi+1 yıl"eğer (kendileriyle evlendiğiniz takdir de) yetimlerin haklarına riayet edememekten korkarsanız beğendiğiniz (veya size helâl olan) kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın. haksızlık yapmaktan korkarsanız bir tane alın; yahut da sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. bu, adaletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır."(nisa/3)
Cevap sahibi+1 yılbana bak lan afyon ayısı işid gerçek islam bizimki diyor kadınları sünnet ediyor yaptıkları ortada biri çıkıp barbielerden tahrik olunur diyor diğeri 6 yaşındaki kızla evlenebilirsiniz diyor
- +1 yıl
tefsir oku görüş sahibi daha çok toysun bu konuda. inan anlatacak çok şey var ama ne telefon dayanır ne klavye.
- +1 yıl
buyur ileri zekalı arkadaşım videoyu izle 4 kadının anlamı ne imiş
https://youtu.be/5v89_CoxCMU - +1 yıl
afyonlu genç bir söz vardır haksız olduğun yerde bağır haklı sansinlar haaa dipmoma cehaleti alır eseklik baki kalır sözü de var boşver bağnaz insana anlatamazsin
Cevap sahibi+1 yılbana japonyada ya da isveç norveç gibi ülkelerde pedofili olayları göster? ben islam kötü demiyorum islam güzel bir din ama yorumluyanlar kötü yorumluyanlar kendi çıkarlarına göre yorumluyor en büyük günahın kul hakkı oldugu bir dine mensubuz ve ülkedeki kul hakkı yiyen iktidar yüzde 50 oy alıyor koyundan başka birşey değilsiniz kul hakkı yiyenleri destekliyorsunuz yemelerini sağlıyorsunuz bence Allah katında sizde onlar kadar suçlusunuz
Cevap sahibi+1 yılben ileri zekalyım senin gibi onun zıttı değilim ben inançlı biriyim elhamdülillah müslümanım ama sizin gibi koyun değilim sorgularım şüphe duyarım Allahın ilk emri okudur okurum sizler gibi koyun değilim
- +1 yıl
ulan seni ışid dediğin illet terör örgütü islamı kullanıyor islamla alakası yok onların hala kafan basmıyor demi anlayamadın bunu gerçek islamı onlar mı yaşıyor beyni olmayan mahlukat :D :D :D :D
- +1 yıl
yav he he maşallah mübarek adam sen müslümansan ben müslüman değilim :D :D
ışid gerçek müslüman demi
Cevap sahibi+1 yılsen işid kafasına bir müslümansın zaten müslüman olamazsın işid ilk ismini duyurdugunda sizin gibi koyunlar beşar esada karşı savaştığı için dansözler gibi göbek attınız kıvırmak sizin ruhunuzda var onlara göre gerçek islam oymuş bana göre değil senin beynin tv lerde sakal bırakıp takke takan hokkabazlara inanmakla dogru orantılı çalışıyor beyinlerimiz savaşsın isterdim fakat görüyorumki silahsızsın
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTam sana gore bir ayet
- +1 yıl
küfür etmiyecem insan gibi anlatıcam
ulan insan evladı sen önce içindeki kin nefret duygusunu çıkar insanları yargılamaktan vazgeç
sakallı diyosun senin peygamberin bizim peygamberimiz s. a. v sakallı değil miydi nasıl olurda bu kadar nankörce vahşice sakallı insanlara laf edebilirsin müslümanım diyosun sakala küfrediyosun sen nası müslümansın bunun açıklamasını yap bakalım sakal sünnet değilmi sahte müslüman seni , sonrada bana işid böyle böyle yaptı diyosun ben de senin doğal olarak işidden örnek verdiğin için işıd savunduğunu düşünüyorum kafanı birazcık çalıstır... - +1 yıl
afyonlugenç ayetleri hatırla boşver. cahiliyye görüşleri onların vicdanlarını rahatlatiyor ve işlerine geliyor anlamazlar
- +1 yıl
haklısın evet boşveriyorum bunlara laf anlatmaktansa gideyim ben deveye hendek atlatayım :D :D :D :D :D
- +1 yıl
daha kolay😊
- +1 yıl
deve daha akıllıdır bide tabi😊
- +1 yıl
evet bir tane deve bulmam lazım var mı bildiğin yerlerde :D :D :D :D
- +1 yıl
bende aramaya başladım bunlardan sonra😊
Cevap sahibi+1 yılUlan kasmer Peygamberi ehlibeytini cikar hepsi sizin gibi boktan insan ne ilim ne bilim sende burda kiza sevimli gormek icim yorum yapma seni ciktigin yere sokarim kavas dunyada en cahil toplum biziz tecavuz p*rno savas hep bu cografyalarda islam sevgi baris dini bunu kim uyguluyor ben deve olurum Allah hayvanlar icin sessiz kullarim demistir sen sadece dusuneeyen bir yaratiksin
Cevap sahibi+1 yılKizim siz insansiniz ya hangi hayvana bir tas su veriyorsunuz hangi tecavuz olayinda sokaklara ciktiniz hangi doga eylemine katildin siz beyinsiz mahlukatlarsiniz islami bu duruma getiren sizin kara dusunceleriniz kor zihniyetiniz sizin gibi mallar yuzunden butun dunya bizden nefret ediyor siz en buyuk gunahi daha bilmeyen zavallilarsiniz kul hakki yiyenlerin kicinin kili olmaya devam edin beyinsiz amipler
- +1 yıl
tamam canım haklısın sen haklı ol ve Allah ın kurallarına karşı davranip haksızlık yapanlara karşı verilen cezalar yerine parmağına oje sür fotoğraf at işe yarar. tabi Allah ın bahşettiği o hayatinla yap bunlari da inanma haklısın haklı ol haklı kal
Cevap sahibi+1 yılen büyük günah nedir bana bunu söyle?
- +1 yıl
şirk olmasın tabi sizin gorusunuzde ne olduğunu bilmiyorum avrupanin size öğrettiği
Cevap sahibi+1 yılben oje sürmem sürenede karışmam küpede takmam takanada karışmam Allahın karşına çıktıgında o hesap vericek ben değil benide kimse sorguluyamaz ben hesap vericem ama en büyük günahın kul hakkı oldugu bir ülkede yolsuzlugu kul hakkını destekliyen yüzde 50 lik bir insan toplumu bana islamdan bahsetmesin
- +1 yıl
anlatmaya çalışmak hata haklısın insanların yeryüzünün halifeleri olduğunu bildiğimiz için yapmaya çalıştık ama anlamayana da enjekte edilmez ya
Cevap sahibi+1 yılben avrupayı amerikayı sevmem solcu bir insanım emperyalizm en büyük düşmanımdır 1960 larda solcu gençler amerikayı bu ülkede istemiyoruz diye eylem yaparken sağcı dindar dedikleriniz solculara saldırıp amerikan gemisini kıble yapıp namaz kıldılar kimin avrupa amerika sevicisi oldugu belli
Cevap sahibi+1 yıl@ma_ya anlatamazsın öğretemezsin ya kutsal kitabı okuyan yok tvlerde ayda 600 bin tl kazanıp 1000 tlye geçinen insanlara şükretmeyi öğreten nihat nakitoğlu gibi sahtekarlara inanırlar
- +1 yıl
👏👏👏👏👏tamam tebrikler siz haklısınız kusura bakmayın tefsirler alimler sizin gördüklerinizi görmemişler çıkın gerçek islamiyeti anlatın siz
- +1 yıl
seni deccal gelinceye kadar döverim şerefsizim :D :D :D :D :D
- +1 yıl
😀😀😀😀helalll
- +1 yıl
tabirine bayıldım😀
- +1 yıl
:D :D :D :D :D :D :D boşver ya uğraşmayalım yobaz diyolar ya yobazın teki olduklarının farkında bile değiller :D
Cevap sahibi+1 yılensar vakfıda gerçek islamı yayıyor değilmi? işid gibi masumları katleden adiler de islamı yayıyor islamı savunuyor? cübbeli gibi uçkur düşkünü? reis dediğiniz adam gibi kul hakkı yiyen birisini oraya sizin zihniyetiniz getiriyor ben günahtan korkarım siz korkmuyorsunuz hayvanlara tecavüz bebeklere tecavüz bu ülkelerde çünkü insan sevgisi öğretilmiyor saygı sevgi öğretilmiyor arap değiliz biz türküz kadın başımızın tacıdır suudi prensi bodrumda 20 tane mankenle gününü gün ederken arabistanda iranda kırbaçlanan kadının günahı ne
Cevap sahibi+1 yıloglum yaşadıgm yer afyonluyla dolu her bok sizde lan konuşma alkol uyuşturucu sizin gibilerin ne oldugunu biliyorum ben sen rahat ol sende ensar vakfından geçmişsin belli
- +1 yıl
arkadaşım anlamıyosun demi BEYNİNDE BOŞLUK FALAN MI VAR inşaatta mı doğdun sen
ışid denilen illet bir örgüttür islamın adını kullanan bir örgüt demi gerçek islamı temsil etmiyor katılıyormusun bu sözüme :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılbeyni yetersiz arkadaşım madem islama hizmet etmiyor neden türkiyeden o kadar insan katıldı neden tırlarla o kadar yardım gönderildi öfkeli bir grup genç denildi? şimdi sen benim sözüme gel en büyük günah kul hakkıdır değilmi? neden kul hakkı yiyenleri destekliyorsunuz teşvik ediyorsunuz? bir katile silah verirsen gider adamı vurur bundada silahı veren suçlu olur siz hırsıza neden yetki veriyorsunuz
- +1 yıl
olum tam sana söylenecek kelime varda ağzım müsade etmiyor
tencere kapak misali :D :D :D :D ben nediyom sen nediyon
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu - +1 yıl
@afyonlugenç03 Bu gibi Cahillerden yüz çevirin uğraşmaya değmez 😀
- +1 yıl
arkadaşım evet haklsın kul hakkı sen bu konuları bilmiyosun biraz araştır öyle gel
eski türkiye yeni türkiyeyi daha beahsetmiyoruz kemal başkanının yediyi hıyarlardan :D :D :D - +1 yıl
Adam iftira ediyor resmen. Güya Kuranda tecavüz ayeti varmış.
Cevap sahibi+1 yılcevap veremicek kadar zavallısınız çünkü en sizin gibiler yüzünden islamdan soğumam ama soguttunuz binlerce insan var ve hepsi gök tengri dinine inanmaya başlıyor beyinlerimiz savaşsın isterdim görüyorumki silahsızsınız ben daha birşey yazamıyorum siz daha bir tartışmaya giremiceğiniz için beyinlerinizden korkuyorsunuz
- +1 yıl
@Serdarronattt haklısın galiba tamda bunun için söylenmiş laf bu ne perhiz bu ne laha tursusu :D :D :D :D
- +1 yıl
vallahi ben kaç kere okudum meal tefsir tek gördüğüm kadının da erkeğin de değerli olduğu bu ayetler incilde mi tevratta mı zeburda mı sonradan tahrip edenler tarafından eklenmiş onu anlayamadim sadece
Cevap sahibi+1 yılbenim başkanım yok aslan parçası kul hakkında niye cevap veremiyorsun hadi bana cevabın yok Allaha ne hesap vereceksin hırsızlıga göz yumdugun desteklediğin için
ben sözleri attım ve sizin cemaatlere koşturup bir taraflarını öptüğünüz şeyhler şıhlar bunları söylüyor fetva veriyorlar siz islamı oldugu gibi yaşamıyorsunuz kendine göre şekillendirmeye çalışan hokkabazlara göre yaşıyorsunuz biraz beyin çorbası biraz ceviz yiyin beyne iyi gelir Allah yardımcınız olsun- +1 yıl
bayan bunların tek derdi var islamiyeti yok etmek bu arkadaş gibi kişiler vallaha billaha da
ışidden daha tehlikeli bunların tarafıda belli değil... - +1 yıl
:D :D :D :D :D
https://i.hizliresim.com/QQjy4G.jpg
Cevap sahibi+1 yılBenim yolum Allah Muhamed Ali yoludur sen beni sorguluyamazsın bir insanın imanı sorgulanmaz siz daha islamı bilmiyorsunuz yetersizsiniz zavallısınız
- +1 yıl
aynen öyle tam üstüne bastın. islamiyetten soğutmak değil bu arada benim paylaşımın nedeni yanlış anlayanlarin belki merak edip doğru bulma çabasına girmesiydi islamiyete çamur atanlarada gereken cevabi veririz. hata insanda olur islamda değil hadi geçmiş ola
- +1 yıl
allah yolu ise insanlar yargılanmaz soruyorum sana ben senin soruna cevap vericem ben senin :D :D :D
bir gemi var o gemide hırsız var 1 kişi , 100 de yolcu var gemide, o gemide 1 hırsız var diye o gemi batırılır mı :D
Cevap sahibi+1 yılsigortacımarmara sen bunlara göre daha zeki ve akıllı birisin arkadaşım bir gün senle konuşalım biz islama karşı değiliz islamın adını kullanıp insanları sömürenlere karşıyız
- +1 yıl
bunu de be kardeşim kimse sana bişey der mi buradaki herkes bunu anlar hepimiz senin bu dediğine katılırız ışte
Cevap sahibi+1 yıl@afyonlugenç03 bu ülkede 1 hırsızmı var? aslanım neden benim dinim kötü gösteriliyor terör tecavüz yolsuzluk cehalet gibi gösteriliyor? benim dinim diğer dinlerin eksikliklerini tamamlamak için gönderilmiş bir din bütün müslüman ülkelerin dünyaya üretimi yüzde 7 sadece almanyanın yüzde 9 bu dogrumu tembellik cehalet yobazlıkmı islam dini bana göre değil asla olmucakta ama bizim osmanlıyla başarılı oldugumuzda teknolojimiz avrupadan çok öndeydi kilise onları yasaklıyordu sonra başka akımlar görüşler mezhepler adamların atılım yapmalarına sebep oldu ben islam dininin dünyadaki en güzel din olmasını istiyorum bana göre öyle ama tüm dünya müslümanlara baktıgında terörist cahil yobaz tembel kadınlara köle gözüyle bakan insanlar görmesinler amacım bu
- +1 yıl
benim adım khan filmini izleyenler anlarlar ve aamir, sharukh gibi aktörlerin sayısı artarsa anlarlar islamiyetin aslı. osmanlı ah osmanlı. o günler olsa o inanç olsa dünyanın hakimi olur müslümanlar
Cevap sahibi+1 yılhangi osmanlıdan bahsediyorsun osmanlı da sonradan battı yabancı cariyeler onların çocukları şehzade mustafa gibiler katledildi ben diziden değil tarihten biliyorum o gelseydi daha güçlü olurdu osmanlı ama selimden sonra çöküş sürecine girdi neden teknoloji durdu gerileme başladı
- +1 yıl
biliyorum ama bak sende söylüyorsun yabancı cariyeler! islamın kadına verdiği değeri onlara da verdi padişahlar tepetaklak oldular
Cevap sahibi+1 yılya 100 tane kadın alarak olmuyor bu işler arkadaşım Peygamber efendimizin adını kirletiyorlar yok şu kadar eş aldı bu kadar cariyesi vardı diye Peygamber efendimizin tek eşi vardı ve onunla hayatını tamamladı diğerlerine elini bile sürmedi sadece korumak için yanına aldı
- +1 yıl
arkadaşım anlıyomusun beni sen sana attığım videoyu izledin demi biz diyomuyuz alın 5 10 tane diye öyle bir cümle mi geçiti benim ağzımdan :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@afyonlugenç03 ben örnek veriyorum senin attıgn videoyu izlemedim belki benim söylediğim şeyleri söylüyor ama bunu uyguluyan kaç kişi var sen kul hakkıyla alakalı söylediklerime cvp ver sonra konuş
- +1 yıl
cariye konusu sandığın gibi anlaşıldığı gibi değil sana bir tarihçi ismi vereyim ozelden sana anlatsin dolmabahçe sarayını ziyaret imkanın varsa orda rehberde anlatır
Cevap sahibi+1 yılya insanlar öyle anlamak istiyor çünkü öyle anlatılıyor işlerine geldiği gibi yorumlanıyor
- +1 yıl
o videoda işte neden 4 5 rakamı geçiyor kuranda o var onun cevabı kula hakkına gelince
bütün partilerde vardır rahat ol kul hakkı yiyen :D :D :D içinden çıkar 5 10 tane dikkat et bütün partilerde diyorum sen partilerin mantığını çözememişsin diyosun ki chp mhp ya da bir bakası gelirse bitecek yok canım öyle dünya :D :D aynı şeyleri onlarda yapacak yandaşlarını alacak
işe yarın birgün sende parti kurarsan oldu diyelim geldin iktidara aynı şeyi sende yapacaksın rahat ol :D
Cevap sahibi+1 yıl@afyonlugenç03 Bülent Ecevit yapmadı bir siyasetçi soruyorsan kalan hepsi yaptı evet ama dürüst olmak insanın elinde biraz Allah korkusu varsa Biraz halkını seviyorsa çalmaz bunu yapan benim partim olsa en çok onu eleştiririm sen merak etme
Cevap sahibi+1 yılyorumu başta yaparken eksik yazdım HzMuhammed kadına değer veren bir insandı ama onun ve ehlibeytinin sonrası kadını mal gibi göstermeye çalıştı kadını değersiz bir varlıkmış gibi göstermek için çabaladı bilinçsizce fetvalar verdiler büyük bir çoğunluk onlara inandı nihat hatipoğlu feto cübbeli gibi bazılarının alim sandıkları ceplerini doldurmak için uğraşan aslında en büyük günahları işleyen insanlardır ben hiç bir zaman Allaha İslama Peygambere karşı değilim ama o kutsal şeyleri kullanıp insanları sömüren din tüccarlarına her zaman karşıyım ben istiyorum islam dünyanın ışığı olsun tüm yenilikler dünyaya ne kadar yararlı bilim ilim varsa müslümanlardan çıksın amerika avrupa uşağı olmuyalım benim düşüncelerim bunlardır ve bunlar kalacak
+1 yılBen de merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar Başımızın Tacı Gözümüzün Nuru'dur...
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. islamda var ama müslümanlarda yok. ondan boşver.
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem