Yahudilikte anneden çocuğa geçiyor ve kadınlar bu yüzden kutsal hristiyanlık'ta meryem babası olmadan bir çocuk doğurduğu için erkeksiz çocuk doğrulabileceğini Allahın gücünü kanıtladıgı ıcın kutsal peki ya islam'da? Kadına zorla kara çarşafa sokmak hatta renkli giyinmelerini bile yasaklamak mı kadına verdiği değer?
Cevabın nedir?
Şurası kesindir ki kadın haklarına en çok zulüm eden din İslamdır ama kadınları en çok katleden insanlarda Hristiyandır. Kadınları cadı diye yakan, işkence aletlerinde sorguya çekerken öldüren ve küçük kızlara tecavüz eden papazlar ! Sevgi dolu İsanın yoluna uyanların geçmişte yaptıklarına bakın. İslama ne demeli? Kadının saçı erkekte şehvet uyandırır sebebiyle kadının kocasından başkasına saçını bile göstermesi yasak değil mi? Nasıl bir saç ki erkekte şehvet yaratır. Neden kadınla erkeği uzaklaştırıp eşcinselleri lanetledi? Müslüman erkeklerin mahremi göbek ve diz arası iken neden kadının mahremi elleri ve yüzü dışındaki her yeri oldu? Neden bir kadın bir erkekle evlenmek zorundaydı erkekler 4 ve fazlası kadınla evlenirken? Kadını satılık eşya gibi gösteren bir kavram daha var. Namus. Kadınların kapalı olmaları gerektiğini söyleyen İslama göre kadın kapalı iken güzeldir namuslu insandır. Ne bu namus olayı neden onlar hiçbir erkekle aşk yaşayamazlar? Neden bir erkeğe aşık olduklarında evlenmek zorundadırlar? Neden evlendiklerinde bakire olmak zorundadırlar. Sanki ambalajı hiç açılmamış eşya muamelesi yaparlar. Kadının değerli olması için kafasını kapatması gerekmez kadın zaten değerlidir çünkü annelik onundur. Neden bu kadın düşmanlığı?
27 Yorumla- +1 yıl
ne kadar eşit olsak da erkek ve kadın arasındaki fark yaratılışla başlar ve fiziksel güçle devam eder bazı erkekler nedenini bilmediğimiz bir şekilde kadını görünce çok tahrik olan varlıklar bunu belki de engellemek için bir nebze o yerleri kapatmak için kapanır bayanlar ve bu asla değersizlik değildir korumaktır
- +1 yıl
belki de haklısın ancak sıkıntı yönetimde aşırı özgürlükte başlamıyor mu insanlar kötü bir şey yapınca bu adam gibi karşılığını bulmalı ve insanlar bir şeyi yapmadan önce durmalı ve ''evet demeli ben bunu yaparsam hayatımla ödeyebilirim ''ya da düşüncedir belki de bu yobazlıktır bizi bozan sabit düşüncedir artık azalan /azaltılmaya çalışılan bu hoşgörü kıtlığıdır
- +1 yıl
hepsi öyle değil belki de sabit olanlara arasında olabilirsin kendini geliştiren dinine de önem veren düşüncelerini ileri kademeye çıkaran hoşgörülü de var olma böyle
- +1 yıl
Şu söylediğin sözlerden de ne kadar cahil olduğun ortada.
1. Kadın saçı sadece kocasına değil, İslam da mahrem denilen bir olay var. Kocası dışında erkek kardeşlerine, babasına, dayısına, amcasına, dedesine vs. gösterebilir.
2. Eşcinsellik lanetlenmedi. Yani kimse kendi cinsine ilgi duyuyor diye cehenneme gitmeyecek. Sadece livata (eşcinsel ilişki) ye girenler cezalandırılır. Tövbe ederse o da affedilir. Yani İslam da insan duygularından değil eylemlerinden dolayı sorguya çekilir.
3. Avret yeri meselesinde kadınların vücudu çekicidir. Erkek vücudu çekici mi? Kızlar senin kıllı bacağına bakıpta sana tecavüz mü edecekler? Kadının göğüsü, saçı, bacağı her yeri çekicidir. Sen bile yolda giderken azcık dar giyinmiş birini görsen üff be kıza bak demiyor musun? Bakmıyorum diye yalan söyleme erkeklerin çoğunluğu bakıyor. Neden tacize ve tecavüze uğrayan kadınlar hep açık. Sen kapalı kadınların (adam gibi kapalıların) hiç tecavüze uğradığını duydun mu? İslam kadını korumak istemiş. - +1 yıl
Erkeğin şehvetli bakışlarına maruz kalmasını istememiş.
4. İslam dininde hiçbir zaman Allah ya da peygamber çok evlenin diye bir şey dememiş. Hatta Kuran'da eğer adaleti sağlayan atacaksınız 1'i ile yetinin buyurmuştur. 4 tane evlenmeye izin verilmesi illa yapılacak anlamına gelmiyor. Eskiden savaşlar vardı. Erkekler ölüyordu kadınlar ortada kalıyordu. Kadınlar ortada kalacağına böyle olması daha iyi. Bir kadın neden 4 erkek alamıyor? Sence bir kadın 4 erkeğe dayanabilir mi? Kaldı ki yarın öbür gün kadın hamile kaldı şimdi bunun babası kim?
5. İslam dininin kadını mal ya da eşya olarak gördüğü felan yok.
6. Bir insan birine aşık oldu diye evlenmek zorunda felan değil.
7. Bir kadın evlenmek için bakire felan olmak zorunda değil.
Bütün bu söylediklerimi düşün bir daha da araştırmadan canım canım yorumlar yapma.
En İyi Cevaplar
islamın tarihini araştır istersen bedevilerin zamanında diri diri kız çocuklarını gömerlerken islamla birlikte bu zihniyet kurudu. kurtulun artık şu önyargılarınızdan..
62 Yorumla
Soran+1 yılDiri diri gömmekten kurtarmak mıdır kadına değer vermek? Gömmek yerine taşlıyorlar ne fark eder?
+1 yılHatabii ki veriyor. Din dersinde kitaplarda bu konu olarak olarak okutuluyor. Dinde zorlama yoktur. Dinimiz nasil kapanilacagini soyluyor zaten su an burda uzun uzun diyemem k. b. kara carsaf demiyor dinimiz. Renkli giymemizide yasaklamiyor. ya da soyleyim, Diyor ki: erkegin dikkatini cekmeyecek sekilde ve renkte el, yuz, ayak haric vucut sekli belli olmayacak sekilde kapanilmalidir. Bu hanefiye gore. Safilerde ayakta kapali olmali. Diger iki meshep ne diyor bilmiyorum. Sunuda diyim illa carsaf da giyinilmesi zorunlu degil.
00 Yorumla
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYahudi kadınlarından mı bahsettin?
https://i.hizliresim.com/rdM7EB.jpg
Bir de Hristiyan giyiminden bahsedelim
www.pravmir.ru/wp-content/uploads/2014/07/299.jpg
Cehaletin resmisin. İyi ki gizlisin.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
41Cevap
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. biz meryem'i kabul ederiz öncelikle.
Kadına zorla kara çarşaf giydirilmez. İslam dini zorla kabul ettirilmez isteyen kabul eder. Doğrudan bir kara çarşaf ibaresi benim bildiğim kadarıyla yok. İslam'Da vücut hatlarını belli etmeyen, bol kıyafetler giyilmesi ve saçlar dahil vücutlarını örtmeleri istenmiştir. elleri, yüzleri açıkta kababilir. Yani anlıcan doğrudan bir kara çarşaf ibaresi yok. O inananların oluşturduğu bir kıyafet istemiyorsan giymezsin. Kimse sana zorla giy demedi. Kiliselerde niye bayan rahibeler zorla kapatılıyor? Niye ben hiç kilisede açık rahibe görmedim. Bizdeki müslümanlardan bile daha iyi kapanmış olanları var. Bunlar dindar geriye kalan açıklar ne peki?
İslam kadına değer verir ancak siz sebeplere bakmadan sadece sonuçları inceliyorsunuz bu yüzden yanlış değerlendiriyorsunuz.21 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bunu kendi içinde araştır. Bizde ki sadece görüştür. İslam kadına değer verir. Fakat insanlar bunu çeşitli imalarla yalanlar. Pay hesabından tut kapalı açıklık olayına kadar. Sonuçta farklı olmak gerekiyor. İnek ot yer Aslan et en basit tabiri ile. Küçük hesaplara girme. Kadın neden yaratıldı? Erkeği dize getirmek için. Zorlama yoktur nihayetinde bu İnsanın ayıbıdır. Ama kutsalda yazan her şeyi iyi anlamak lazım.
Sizin üstünlüğünüz şudur ki, çalışma zorunluluğunuz yoktur, pay konusu bu konuyla ilgilidir. Erkek size yaratılış itibari ile her koşulda bakmak zorundadır. Bu değildir ki kadın acizdir. Tercih meselesi.
Kapanma olayınıda araştırırsanız sevinirim. Bunlar hep karamalardan kaynaklı. Gerçek İslam görünen islam değildir. İslamı bu halde tanıtan İnsandır. Sevgiler00 Yorumla
+1 yıl"Ey insanlar! "Kadınların haklarını gözetmenizi ve bu hususta Allahtan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allahın emaneti olarak aldınız ve onların namusunu kendinize Allahın emri ile helal kıldınız. Sizin kadınlar üzerinde hakkınız, kadınlarında sizin üzerinizde hakkı vardır. Sizin kadınlar üzerindeki hakkınız yatağınızı hiç kimseye çiğnetmemeleri, hoşlanmadığınız kimseleri izniniz olmadıkça evinize almamalarıdır. Eğer gelmesine müsaade etmediğiniz bir kimseyi evinize alırsa Allah size onları yatakların yalnız bırakmanıza ve daha olmazsa hafifçe dövüp sakındırmanıza izin vermiştir. kadınlarında sizin üzerinizdeki hakları, meşru örf ve adete göre yiyecek ve giyeceklerini temin etmenizdir.
30 YorumlaBoş boş konuşma, çarşaf olayını iyi araştır öyle konuş, kimsenin Rabbimizin indirdigi İslam hakkında yorum yapamaz, buna hakkı yoktur, acaba cahiliye devrini bir öğren kadınlara nasıl davranılırdı bir öğren, İslam ve peygamber efendimiz geldikten sonra kadın'a verilen değer nasılmış bir öğren, İslam dan önce kadınlar ve kızlar diri diri gömülürdü, İslam geldi o uygulama kalktı, cennet annelerin ayakları altında der İslam dini, sen şimdi dersin ama müslüman ülkelerde kadınlara tecavüz, taciz, cinayet işleniyor dersin, onlar müslüman değil onlar aciz insanlar. kimsenin İslam dinine hakaret etmeye hakkı yoktur !
30 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=FhOG9N8T8-Ihttps://www.youtube.com/watch?v=EwQsDWetM-whttps://www.youtube.com/watch?v=hd1nl-iKPlUhttps://www.youtube.com/watch?v=vYFKHcSDo-o
bu videoları izle cevabını alacaksın bu dünyada iki yol var allah yolu ve şeytan yolu senin övdüğün din dediklerin şeytanın yolunda elbet bazı şeyleri sana hoş gözükebilir ama hoş olması doğru olması anlamına gelmiyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCennet annelerin ayakları altındadır.
Karısını döven kocadan kıyamet günü şikayetçi olurum.
Sizin en hayırlınız kadınlarınıza iyi davrananızdır.
Hadisi şerifleri var. Ayrıca İslamiyet gelmeden önce kız çocukları diri diri gömülüyordu, kadınlar mal gibi alınıp satılıyordu İslam onlara hayat verdi. Bilip bilmeden konuşmayın...
Kur'an'da Meryem Suresi vardır.
Hristyanlıkta, kadın örtünmezse kafasını kazıtması emredilir.
Yahudilerin dünyanın gözü önünde katlettiği 18 yaşındaki Müslüman kız?
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? (Ayet-i Kerime meali)10 YorumlaDinler hakkında bilgin olsaydı rahibelerin başının kapatmasının sebebinin "Kafanızı ya kazıyın ya da örtün." olduğunu hatta İslam'da Kur'an da genel bir örtü anlamında kullanılırken İncil'de böyle olması baş örtüsü takmanın esas sebebiyken bu soru saçma. Yahudiliğe zaten girmiyorum Tevratta tarihten başka bir şey yazmıyor. Bizde mi bizde öyle bir nimettir ki kadın bize Allah'ın emanetidir. Eşinin başına gelen her olaydan koca sorumludur.
20 YorumlaPeygamberimiz sav veda hütbesinde buyuruyorki"Ey insanlar! "Kadınların haklarını gözetmenizi ve bu hususta Allahtan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allahın emaneti olarak aldınız... okuyabilirsin. İslâm'da insanlık ve Allah'a kulluk bakımından kadınla erkek arasında bir fark bulunmadığı gibi, temel hak ve sorumluluklar açısından da kadının konumu erkekten farklı değildir. Önce islamı araştır
50 Yorumla"Eğer (kendileriyle evlendiğiniz takdir de) yetimlerin haklarına riayet edememekten korkarsanız beğendiğiniz (veya size helâl olan) kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın. Haksızlık yapmaktan korkarsanız bir tane alın; yahut da sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır."(Nisa/3)
10 Yorumla
+1 yılIslam ile ne alip vermediğiniz var Allah aşkına bir söyleyin herkes oturmuş islami eleştiriyor kardeşim beğenmiyor isen başka dinler var hangisi işine geliyorsa onu devam ettir o zaman ne diyim zorlama yok seçim senin karar senin ancak eleştirmeye hakkın yok yeter Be bitin
30 Yorumla
+1 yılİslam illa kara giyineceksin demiyor çok dikkat cekmesin ve vücut hatlarını belli etmesin diyor ve emin ol ferace varken kendimi çok güvende ve huzurlu hissediyorum hiç de rahatsız değilim karaktersiz insanların pis bakışlarına maruz kalmıyorum Allah da biz değerli olduğumuz için ve rahatsız olmamamız için tesettürü emrediyor
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasil anlamak istersen, yarim yamalak bilginizle oyle anlarsiniz :)
Kadinlar size Allahin emanetidir denilmisidir..
Ister uygula ister uygulama, bu islamla kiyaslanamaz. Baska soze gerek yok bence.
Kimseye de zorla birsey yapilmiyor, varsa birsey oda sizin bizim iyiligimiz icindir. Artik dedigim gibi nasil anlamak isterseniz..00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. İncil'de şunlar da yazar: Erkek başını örtmemeli; o, Tanrı`nın benzeri ve yüceliğidir. Kadın da erkeğin yüceliğidir. Çünkü erkek kadından değil, kadın erkekten yaratıldı. Erkek kadın için değil, kadın erkek için yaratıldı.
Hani kadının değeri?50 Yorumla
+1 yılKadınlar Allahin emaneti eslerinize iyi davranin vb vb.
Cennet annelerinin ayaklari altında BB vb.
İslam değer veriyor kadina çok. hemde54 Yorumla
Soran+1 yılSözle değil icraat ile göstersen mesela?
- +1 yıl
Şekle ugrasamam yaz google ye bak.
- +1 yıl
İcraat konusunda dine yonelik ithamda bulunamassin. Sorun yanlis o zmn. Cnku sen islam kadina değer vermiyor diyorsn. Dini islam olanlar kadina değer vermiyor demiyorsun
- +1 yıl
Bu yüzden uğraşmak istemedim çok cahil ateist gibi birsey
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKur'an-ı Kerim 'de geçen Nisa Suresi İslam dininin kadınlara verdiği önemi anlatmaktadır.
Mealini açıp okunduğunda apaçık ifadelerle belirtilmektedir.40 Yorumla
+1 yılHangi beyinsiz yahudikikte anneden cocuga geçiyor dedi. Git bir tevratı oku. kitabın temeli babadan oğula soy geçmesi ile alakalı. Ibrahim oglu İshak oglu yakup oglu diye gider. Yakubun da soyu israilogullarıdır. Yani yahudidirler. erkek egemenliği üç dinde de mevcuttur.
10 YorumlaAç susuz o kadar insan varken kadının giyimine saçına başına karışan bir dinde kadına değer verildiğini düşünmem din kadının giydiği çarşafta değildir ayrıca erkek 4 tane kadın alabiliyorken kadın aldattığı zaman Kocası ve akrabalari tarafından ölesiye taşlanmanin caiz olduğu bir din söz konusu bile olamaz.
06 Yorumla- +1 yıl
İslam zor durumda olan insanlara yardım edin der. İnsanlar bunu uygulamıyorsa suç dinin değildir. Komşusu açken, tok yatan bizden değildir diyen bir din var ortada.
Ayrıca erkeklerin 4 eş alma hakkı doğrudan verilmemiş, bunun koşulları var. Üstelik eşin izin vermesi gerek ancak insanlar bunada uymuyor ve kafalarına göre - 4 eş serbest- deyip evleniyorlar. Oysa bu böyle değil.
Dinde sorun yok ancak yanlış uygulayanlar ve bunlara bakarak inanan sizler gerçekten tuhafsınız. - +1 yıl
Dünyanın en zengin iş adamlarından birinin oğlu intihar etti. Hadi o babanın acısını parasıyla dindar bakalım. Ülkemizde en zengin insanlardan birinin oğlu hasta hayatında bir kez bile baba diyemedi. Hadi o babanın acısını dindir o kadar zenginliğin içinde. Yurt dışında çok zengin bir adamın kızını kaçırıp tecavüz ettiler hadi zamanı geriye al. Sizler gerçekten tuhafsınız. O insanların hayatlarında ne yaşadığını bilmiyorsunuz, oraya nasıl geldiklerini bilmiyorsunuz sanıyorsunuzki zenginler, daha üsttekiler çok iyi bir hayat yaşıyor. Siz dünyaya yanlış bakıyorsunuz her şeyi uzaktan göründüğü gibi muhteşem-güzel sanıyorsunuz ancak öyle değil. Böyle baktığınız sürece çok iyi yerlerede gelseniz mutlu olamazsınız. Ayrıca herkesin bir imtihanı var cennet bile buna göre katmanlanmış. Ben yardım ediyorum tanıdıklarıma hatta uzaktakilere bile yardım kuruluşlarıyla sık sık maddi yardımda bulunmaya çalışıyorum. Yaptığım her namazda duamıda ediyorum. Bu önyargıyla böyle atıp tutarsın.
- +1 yıl
ben diğer dinleride araştırdım. Sen daha beni tanımıyorsun ama bana karşı müthiş bir önyargıyla yazdın. Ben senin gibi değilim düşündüm, kafa yordum hatta bazı olaylar yaşadım ve anladımki din doğru. İnsanlar hata yapıyor, İslam'da olmayan şeyleri varmış gibi yaşıyorlar ancak dinde sorun yok.
+1 yılGerçek değeri kıyafette arıyorsan açıl saçıl bacım kim tutuyor seni?
Ayrıca evet kara çarşaf ile renksiz giyim, değeri gösteriyor. Erkeklerin ve kötü bakışlı kadınların nazarından korur.40 YorumlaVermiyor diyen Kuran'ı ya okumamış ya da anlamamış demektir.
ya da beyinsizdir100 Yorumla
+1 yılTeoriyi boşver, pratiğe bak. Ne Türkiye'de ne de diğer islam ülkelerinde kadına değer verilmiyor. Kitaplardaki gibi yaşamıyoruz, o yüzden gerçek yaşamı kıstas al.
10 Yorumla
+1 yılzorla birsey yok Islamiyette.. Allah emreder, sen uyarsin veya uymazsin, bu senin tercihindir.. Uyarsan, mükafatlandirilirsin, uymazsan cezasini çekersin.. Bu kadar basit.. Zorla diye birsey yok..
10 Yorumlaİslam dininin kimseyi zorla kara çarşafa soktuğu felan yok. Üstelik renkli giyinmenin yasaklandığı felan da yok. Sözde kendilerini İslam ülkesi sanan ( İran, Suudi Arabistan) vs. gibi ülkelerin İslamla bağdaşmayan saçma sapan kurallarına bakıp dini karalama. Azıcık kitap oku. Cahilliğin lüzumu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerenden uyduruyon acaba bunları öyle bişi yok islamda zorlama yok bir kere git hristayan falan ol islama dil uzatmada
40 Yorumlaİndirildiği dönem dünya da kadının gördüğü değeri, birde islamın kadına verdiği değeri kıyaslayınca evet değer veriyor.
00 Yorumlainsanlar arasında iyiliğe en çok layık görülene peygamberimiz üç defa annen 4. de baban diye cevap vermiştir islamda kadına verilen değer budur
30 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaMadem öyle niye saydigin dinler de kadin hep kole olmustur?
Azicik da tarih oku siz zikilmek istiyonuz baska derdiniz yok10 Yorumlaİslam kadını zorla kara çarşafa sokmamıştır. İslamı iyi araştırmanızı öneririm.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İslam da kadın değerlidir, ayetlere bakman lazım. Kara çarşafa sokulmak İslam değil.
00 Yorumla
+1 yılKadina değer veren Avrupali bu söylediğini 30 yildir yapiyor. Sana öyle reklam kapakları gosteririm agzin acik kalir.. Ulan ABD de bile kölelik 50 yil önce kaldirildi bu kadar saf olmayin be
00 YorumlaDiğer konusunda 714 cevap paylaştı. Kadınlara ancak asaletve şeref sahipleri değer verir HZ MUHAMMED
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer söylenene muhalefet olacaksan o zaman neden soru sorma zahmetine giriyorsun? Tek din, hak din, en güzel din İslam diye bu çekememezlik.. Sözlerinizle kirletmeyin dinimizi.!
30 Yorumlakadına en ufak değer vermiyor islam, kadınları övmek isterken bile aşağılıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslam'da kadin 2. sinif insandir, en azindan seriatla yonetilen ulkelerde lyle.
20 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Frenkelere imreniyorsan git yahudi ol ozamn özgürce yaşa degeri görürsün
21 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAh be kardeşim sen zaten önyargı edinmişsin ne desem boş.
10 Yorumla
+1 yılsizde kerhanelerde görevli yapıyorlar bizde baş tacı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma yahudiler kendi milletinden olmayan kadınları hayvan dan aşağı görür ve onlara tecavüz haktır der
30 Yorumlakimse kimseye birşey inandırmak zorunde değil be kanks :D
00 Yorumla
+1 yılVermiyor ne yazıkki çocuklara da vermez
20 Yorumla
+1 yılzorlama yok dinimizde onuda nereden çıkardın?
30 YorumlaSenin inancın sana benim dinim bana
00 Yorumla
+1 yılYes aslında mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaksatlı soru.
Müslüman olmak zorunda değilsin.00 Yorumla
+1 yılEvet verir.
50 Yorumlane saçmalıyosun yahudilerimi övüyorsun bana.
10 YorumlaDeğer verir
10 Yorumlaİnsan olan değer verir dinle alakası yok
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zorla çarşafa sokan yok ister girer ister girmez
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla
20 Yorumla
+1 yılEvet verir
10 Yorumla
+1 yılDeğer verir
20 YorumlaTabiki önemli kadın
20 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılVermez
00 Yorumla Verir
20 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılvermez anlayın artık
00 Yorumla
+1 yılEğer veda hutbesini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet verir.
30 Yorumla
+1 yılhaydeeee:D
00 Yorumla- Devamını Gör (1)