Dayim benim arkama bakiyor?

Dayimi 10 sene görmemistim ve bu yaz tatili gördüm, almanyada yasiyorum bu arada. Ve ilk önce tabiki sevinmistim felan ailemi gördügüme ama günler sonra köydedeyken kücük kardesimi Esege bindirmeye calismisti ve benide görünce gel sende bin dedi ve ben kardesime tutunmustum binmek icin ve orda gereksiz yere benim popoma dokuncakti ama yapmadi ve kardesimde görmüs ama almanyaya gelene kadar hic anlatmamis. Ondan sonra ailecek Istanbula gittik Üstazimizin mezarina. Orda ben basimi kapatmistim ve arkam görünmiyecek bol bisey giymistim oraya giderken, ben kuzenimle yürüyorum ve arkama bakmistim, dayim arkadan bir gülücükle benim popoma bakiyor. Bende yine bisey düsünmedim, sonra aksam olunca gine yürürken arkama bakinca onun gözleri hep benim popomdaydi. O ücüncü kere de bakinca artik emin oldum dayim oraya gercekten baktigini. Sonra almanyaya gelince 13 yasindaki kardesim bile bunu fark ettigini söyledi bana. Dayim bana kötü bisey yapma cesareti oldugunu düsünmüyorum ama ginede sizin düsüncelerinizi merak ediyorum.
Dayim benim arkama bakiyor?