benim boyum 1.60 ve nişanlımın boyu 1.96 sizce çok mu fark var yani sürekli arkadaşlarım eleştiri yapıyor sizce fark çok mu?
Gerçekten çok takmaya başladım :(
Gerçekten çok takmaya başladım :(
Bayağı bir fark var 2 metreye yakın. Ama boy kompleksi olmasın bence, senin boyun ortalama bir boy bir bayan için ideal bir boy. Erkek arkadaşın biraz uzun ama gayet sempatik gözüküyorsunuzdur. Açık konuşayım ben öyle çiftler gördüm mü abisi kardeşi falan diyordum ama yine de sempatik geliyor 😊
ya benim zaten yüzüm olduğum yaştan büyük duruyor 24 yaşındayım ama 30 gibi duruyorum o da zaten benden 10 yaş büyük 34 yaşında bütün farkları kapatmış oluyoruz boy hariç :D
Aynen öyleyse zaten çokta önemli değil boy
yani var ama fizigin guzelse sorun degil :))
güzel güzel fiziğim :)
kafana takma sen giy topuklu giy sana yakisani konusan konussun tatlim ;)
peki :) teşekkür ederim :)
i4.ofpof.com/.../...larla-evlenirler_780x438-1.jpg
Dışardan her zaman biraz garip gözükecek. Milletin lafına aldırış etme ama seviyorsanız sorun yok.
seviyorsanız milletten size ne.. tıkayın kulaklarınızı..
Cevap
12Cevap
36 cm bak bir çok soru var ama bu benimde çok garibime gidiyor nasıl öpüşüyorsunuz yani seni havaya mı kaldırıyor yoksa sen yüksek bir yerde o alçakta mı yani nasıl
hiç öpüşmedik
1.55 shakira 1.92 pique
Kardashian'ı saymıyorum bile
Yani demem o ki kıskanmasınlar aşkta yaş boy mesafe bahane olamaz
Ne fark eder ki sevdikten sonra takılmayın böyle şeylere 😊
çok teşekkür ederim insan gibi yorum yağtığın için
Rica ederm kardeşim
Boyla aşk mı olur allah aşkına bırak siz aşıksanız kimseyi takma sevmeye devam et inşallah mutlu bir yuva kurarsınız
Çok be knk o ne öyle Shaquille O'Neal ve sevgilisi gibi
Bırak şunları ya eleştiren her zmaan olacaktır sen diğerlerine kulağını kapa
Bence de çok fark var ama seven her türlü sever, üzülme.
ulan ne varsa uzun boyda var anasını satiyim. kısa erkeklerin kısmeti hepten kapalı. şuraya bak ya hepsi mi uzun tercih eder arkadaş?
Evet çok fark var. Aradaki fark maksimum 20 cm olmalıydı. Topuklu ayakkabı giysen bile kapatamazsın o farkı. Nişanlının bacaklarından 15 cm kestirin. Böylelikle fark kapanmış olur.
Ben cok kotu hissederdim adam sanki uzerime bascakkk
36 santim düşün cetvelle bile kapatamazsın arayı 6 cm açık gelir :D
Ya sanki basket yarışması falan, takmayın böyle şeyleri
Kıyamet gününü bekleyin siz evlenmek için..
Yerle gök o zaman birleşecek diyorlar
amaaan salla gitsin. seni eleştirenlerin seninki kadar uzun boylu kocası olacak mı acaba 😊
dinleme. catlasinlar. beee. onemlisi mutlu olman oraya bak bunu klasik cevap olarak görme. gerçekten bunda bir ilerisi görülmüş cevapdir
Arkadaşlarına laf düşmez niye takiyorsun ki
takmaaaa bnmki 156 esim 1.94 ☺
Yaa cok değişik bu sürekli kafanı yukarı kaldır fikan ama cocuklar uzun boylu olur maşallah:) Bu arada eşiniz basketbol filan oynamış mı?
bodur tavuk her dem tazedur😊
oww maygat😂😳😲 eh yani ne diyim bilemedim
content://media/external/file/71097
bu ne be
bayaaaaa fark var 😂😂😂
36 cm nedir ki canim hicbisiy ya😂
Diyelim çok fark var ne olucak?
Sence az mi
Sorun yok. 😉
boy onemli degil
Baya fark varmış.
Deve cüce oynarsınız