I Doser gerçekten etkili mi? Zararlı mı?

'' I-doser beyin dalgalarınızı etkiliyor ve, örneğin alkol dozunu aldığınızda, gerçekten alkol almış gibi hissetmenizi sağlıyor; ya da uyku sorunlarını gideren bir bir doz aldığınızda, rahat uyumanızı sağlıyor. Bunun gibi bir çok etkisi olan doz var. Etkiler dozun gücüne göre değişiyor.'' Bu şekilde ı doser ın aslında bir çok frekansı var. Uyuşturucu etkisi, Hands of God vb. Beni şüpheye düşüren şey ise internetten kolayca ulaşılabilen bu frekansların hiçbir zararı olmadığı söylense de alınan bu frekansların beyne özellikle bilinçaltı komutlar vermesi nedeniyle bir kısım çevreler tarafından eleştirilmesi. Hatta beynin düşünme yeteneğini sürekli kullanımda zayıflattığına dair rivayetler bile var. Denediğim dozlardan beni en çok etkileyen Hands of God oldu. Alkol frekansında ise pek bir etki göremedim. Dozlar düşük orta yüksek çok yüksek gibi kategorilere ayrılıyor. Şu an bazı hastalıkların tedavisinde bu frekanslar kullanılıyormuş ama ıdoser ın kullanılmaması bilinçsiz frekanslarla beynin meşgul edilmemesini savunanlar da dediğim gibi var. Ben de şahsi olarak bazı hastalıkların tedavisinde bilinçli şekilde ve doktor gözetiminde bu frekanslardan faydalanılması gerektiğine inanıyorum.(İnternet ve paylaşım sitelerinde gezinen bazı dozların isimleri ile verilen frekansların farklı olduğunu ve bu şekilde kişilerin manipüle edildiğini dahi yabancı sitelerde savunanlar var)

I Doser gerçekten etkili mi ? Zararlı mı ?

Güncellemeler
+1 yıl
Günceliz biz.
I Doser gerçekten etkili mi? Zararlı mı?