Cast ajansa, nasılsa kabul edilmeyeceğim düşüncesiyle "tesettür manken, model" olarak başvurdum, başvurduğum formda "1 hafta sana dönmezsek başvurun onaylanmamış demektir" denildi.
Başvurumu yaptıktan 1 gün sonra bu mesajı attılar ardından beni arayıp "yeni reklam yüzümüz olmak ister misin" dediler; düşünmek için biraz zaman istedim. Sizce ne kadar doğru? Kabul edem mi? Gerçi aradan 2 gün geçti
Benide çağırdılar ama gitmedim aynın mesajı atılar bide 300tl oyunculuk kursu için para istediler bence böyle ajanlara yüzünü verme çünkü oyunculuk ucuz reklamlarda bitebilir sağlam sekötr tanımış dizilirde raklamlardan oyunculukbekle belki zor ama olucaktır şahsen ben gitmedim bide gözlerinde lensler yakıyor harbiden :D
Ben 1 yıldır bu meslekteyim marka modelliği yapıyorum ajanslardan bişey çıkmaz para tuzağı çekim için para isterler senden verme ve asla hiç bişeye imza atma bu işte gelecek bekliyosan asla bir ajansa imza vermiyiceksin seni kitleyip ucuz reklamlarda oynatıp yüzünü piyasadan silerler
Kısmen doğru söylemiş bu işler öyle olmuyo, reklamda oynayabilmek için her reklam için en az 2 görüşmeye gitmen gerekir öyle fotoğraftan seçmezler. O iki görüşmeden sonra da en az 150 kişi arasından seçilirsen ancak reklama gidersin. Bunlar sahtekarlar, senden 50-100 lira kayıt parası almak için tuzak mesaj atmışlar.
O kadar mezun varken neden sıradan birini alsınlar güzelsin diye mi artık bunun hükmü geçmiyor parana yazık sadece ve bunların ağzı iyi laf yapar seni inandırır imza attirirlar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyim mezunu pardon? Mankenliğin bir mezunu yok, üni diyorsan mesleğim dahi var.. para da isrltemiyorlar, isteseler de para vermem üstelik onaylamıcam.
Benim 1 kac resimimi arkadasım yollamıstı benden habersiz kabul etmişlerdi ama sıkıcı ben bunaldm yani spor salonuna gönderiyorlar konferanslara gönderiyorlar berberleri var onlarin verdikleri program dogrultsunda yasiyorsun ve peşlerinden sürükleniyorsun bana göre bişey olmadigi için devam etmedm
En az 100 kisiye gonderiyorlar bu mesaji. Herkese ayni seyi soyliyorlar iclerinden bir kişiyi seciyorlar. Ajansa gitmek yerine tiyatro kurslarına gitmek oralarda egitim almak daha mantikli. Ajanslardan iyi para kazananlari orani binde 1 belkide
Gidip kayıt olucaksın seni sömürücekler kayıt parası vericeksin 500-1000 lira sonra sana uygun bir reklam olduğu zaman biz seni arıycaz diycekler ve aramıycaklar
Bu tarz şeylere inanmayın. Avukatım ve bu gibi şeylerle çok karşılaşıyoruz hatta buradan da böyle birşeyle karşılasıp madur olan biriyle tanışmıştm. Dikkaat
Git bir görün şayet para sızdırmaya calisiyorlarsa uzak dur büyük ihtimal boş işler guzel olduğunu dusunuyorsan vaz gec manken gibi kızlar bile somuruluyor
Ya bak mesaj tanidik geldi oyuzden simdi birsurude manken var hepsi ayni olmaz tabi ama olurda kayit ucreti isterlerse ki genelde isteyip sonra aramiyolar😄ozamn vazgecersinn ok hemn vazgecmene gerk yok yani
En İyi Cevaplar