Neden sarışın beyaz ya da renkli gözlü değilim? intihar etmek istiyorum, benim gibi hisseden arkadaşlar var mı?

Bizim burda nerdeyse herkes beyaz tenli benim gibi olan pislik esmerlerde aşağılanıyo ya da hep alaya alınıyo :( ben böyle ergen oldum resmen şarkı dinleyip efkarlanıyorum. Kıllı ve esmer bcaklarımla göğüs kıllarımla her anlamda bir orangutanı andırıyorum. Neden sarışın değilim neden beyaz değilim ve neden böyle pisliğim. Küçükken çocuklar benle kara kara diye dalga geçerdi. Ben aşağılanmak için yaratılmışım. bir abim ve annem bide babam beni seviyo 19 yaşındayım ama ergen ergen intihar düşünemeye başladım. Bu mavi gözlü ela gözlü kızlar ya da beyaz tenli kızlar habire aşağılıyolar. Kızlara açıldığımda tenimle saçımın boyanmış kadar kara olmasıyla alay ediyolar. Ha bu arada çinliyede benziyorım gülemiyorum sararmış dişlerim çinliye benzeyen yüzüm. Bakın şu an ne yaparsam yapayım tipim düzelmiyor :( artık umut kalmadı. Gebermekten başka bir çare var mı? amaintihar etmeye cesaret edemeyecek kadarda korkağım tırağım. Belki içimde bigün bulursam o cesareti yapcam. benim gibi düşünen insan var mı? Ve fakir olmamda ayrı bişey. Annem babam abim ben hepimizaşağılık sünepelere benziyoruz. Hem kendşmden hem ailemden utanıyorum artık. Ulan hayat ne kötü.
Evet var bende öyle hissediyorum
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Neden sarışın beyaz ya da renkli gözlü değilim? intihar etmek istiyorum, benim gibi hisseden arkadaşlar var mı?