Diğer Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı sarışın mavi gözlü uzun kızlardan çok hoşlanıyorum var mı türkiyede bunlardan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor uzun olmasada olur ama zayıf ve fiziği böyle olsun eli yüzü düzgün olsun yeter benim zaafım var böyle kızlara güzel olmasına gerek yok Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı sarışın mavi gözlü uzun kızlardan çok hoşlanıyorum var mı türkiyede bunlardan? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
karadeniztürküleri Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Insallah bulursun gonlune gore 0 1 Yorumla Soran +1 yıl en istediğim şey bu ya Yorumla
gizlimlkk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl zor bulursun😂😂 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 155 boyu olsun böyle sevmiyorum esmer ne yapayım dünya güzelide olsa sevmiyorum çakma sarışın mavi gözlü seviyorum sarışın seviyorum yani :D Yorumla gizlimlkk +1 yıl çakma çok bulursun o zaman 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl özellikle çakmalar çok daha iyi oluyor doğalı bulmak zaten veli nimet Yorumla gizlimlkk +1 yıl ayn😂😂 Yorumla Soran +1 yıl xperim yetse fotoğraflar atıcam ama yetmiyor kap kara kaşlı değilse yakışan çok kişi var Yorumla gizlimlkk +1 yıl valla bende sarışın sevmem 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ben kumralım kara kaş kara göz kendim gibileri sevmiyorum Yorumla gizlimlkk +1 yıl of ben kalın kaslilara bayilirim😊😊 Yorumla Soran +1 yıl sen sarisin misin kumral misin esmer mi Yorumla gizlimlkk +1 yıl kumral esmer arasi bisi😂😂 Yorumla Soran +1 yıl acik bugday tenlisin galiba Yorumla gizlimlkk +1 yıl galiba😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl kendimden biliyorum sloryuma gitmesem bembeyaz tenim olcakti ama boylesi daha iyi galiba Yorumla gizlimlkk +1 yıl yok beyaz tenliyim beyaz ten seveeim Yorumla gizlimlkk +1 yıl ama sdece kizlarda Yorumla Soran +1 yıl bende çil var gozukmesin diye sloryuma gittim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Insallah bulursun gonlune gore
en istediğim şey bu ya
zor bulursun😂😂
155 boyu olsun böyle sevmiyorum esmer ne yapayım dünya güzelide olsa sevmiyorum çakma sarışın mavi gözlü seviyorum sarışın seviyorum yani :D
çakma çok bulursun o zaman 😂😂
özellikle çakmalar çok daha iyi oluyor doğalı bulmak zaten veli nimet
ayn😂😂
xperim yetse fotoğraflar atıcam ama yetmiyor kap kara kaşlı değilse yakışan çok kişi var
valla bende sarışın sevmem 😂😂
ben kumralım kara kaş kara göz kendim gibileri sevmiyorum
of ben kalın kaslilara bayilirim😊😊
sen sarisin misin kumral misin esmer mi
kumral esmer arasi bisi😂😂
acik bugday tenlisin galiba
galiba😂😂😂
kendimden biliyorum sloryuma gitmesem bembeyaz tenim olcakti ama boylesi daha iyi galiba
yok beyaz tenliyim beyaz ten seveeim
ama sdece kizlarda
bende çil var gozukmesin diye sloryuma gittim