Sorum hem erkeklere hem de kızlara :)
Evet güzel
Hayır güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaşım popo güzelliğinin ırkla ne alakası var? öyle güzel popolar biliyorum ki bizim kızlarda shakiranın ki halt etmiş yanında. ama öyle popolar da var ki bakarken beynim kaynıyor. :))
Armudun iyisini ayılar yer lafı Türk hatunlardan esinlenerek ortaya çıkmış bir laftır.. Türk hatununun vücut yapısı armuda benzer :)
Kadinlarin ki hayir genellikle duz oluyor. Buyuksede cok yayik oluyor. Erkeklerinki guzel ama genelde
Bizim salondaki cocuklarin harika top gibi :D
Ee dogal olarak :D
Spor yapinca topluyo ondan o bendede oldu
Ben melezim :D
Babam kürt annem bulgar gocmeni
@soran tesettürle ilgili bir cevabına denk geldim ve profilini incelemeeye aldım. her fikrim saygım var ama fikrin sahibinden ötürü. şu üslubuna şu cümlene bakar mısın. yazık. :) fikrin sahini düzgün değil ki fikri düzgün olsun.
Plajlarda gormuuormusunuz hepsinin catlak selulitlu.
Cevap
16Cevap
Klasik Türk kızlarının poposu, dünyadaki en çirkin vücut şekillerinden birdir... Hem kısa boylu... hem koca popolu, sarkık göğüsler ile Pigmeler gibi.. Mübarek, boyuna uzamıyor, enine uzuyorlar sanki..
Erkeklerimizin on numara götü var belli ki, hergün erkek kıçına bakan birini yakalıyoru okulda ama kızların dümdüz. Büyüklüğü iyi olsa da aşırı derecede biçimsiz. Bubblebutt lazım bize. Jennifer selter'dan örnek alın bşraz
poponuz güzel olsa nolur kızlar domalmayı beceremedikten sonra
Valla icine giydikleri bisey distan guzel gorunmesini sagliyormus o yuzden pilmeyrum hepsininkini gormedim :D
Vuhhuu
Güzel ama bir çocuk yapıldığında götü dagitiyopar
guzel olan var olmayan var. genele bakarsak guzel degıl
evlendikden sonra şelek gibi oluyorlar yiyip yiyip kenefede gitmiyorlar koca getirsin yeee :)
valla az önce bitanesininkinin koktuğunu öğrendik. Beni düşünmeye sevk etti :)
Güzel olanlar var tabi
Ama çoğu oturmaktan popoyu ezmiş :D
Göğüsler dizlerde popolar yerlerde
güzel ya da cırkın turk kızı candır kanks ^^
bazılarında brezilya potansiyeli oluyo
başka yeri güzel değil zaten 100 cm oyyhh :)
Valla dokunmadan bilemeyiz hacı :D
Evet güzel.
güzel :D
lez değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar