Boyle bir arkadasım var Gözleri cok koyu o kesin ama saclarının boyamadıgını iddia ediyor boyle bir sey olabilir mi gercekten?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ingiliz halkı genelede böyle oluyor. kuzey britanyalılar veya irlanda göçmenleri değil
safkan inglizler bu dediğin gibi olur. onun dışında aslında çok var böyle tanıdığım. hatta bazı galler bölgesindeki insalar sarı saçlı olup kahve veya siyah.kaşlı olabiliyor. Not:: oralara çok gidip geldim
hadi ya yahu bir ben az gordum galiba
hayır kesinlikle olamaz. beyaz tenli bir insan alev kırmızısı gözleri ve güneş sarısı saçları olur. kandırmış seni. ayrıca ucu ok şeklinde de kuyruğu vardır.
yapma boyle seyler :D
ama sen başlattın.
:)
beyaz tenli çok koyu siyah saçlı olmaz herhalde öyle birini hiç görmedim
Olabilir. Beyaz tenliyim ama saçlarım kaşlarım koyu renk.
bayagı bayagı koyu ama
Bilemiyorum ama benim kaşlarım baya siyah saçlarım da koyu ama değişik küllü bir renk. Gözlerim de koyu ama bazen açılıyor.
Cevap
5Cevap
ben de beyaz tenliyim ama gözlerim siyaha yakın koyu kahve. saçlarım da siyah değil ama baya koyu kumral.
cok gormedigim için sordum :D
hepsi boylese can kurban :D :P
:)
sevgilim var kara kaş kara göz beyaz ten ama saçları boya cünkü beyazlıyor
onun boyaymıs ama
tamam atarlanma :p
yiğenim beyaz tenli sarı saçlı ama kara gözlü herkese değişik geliyo :) olabilir yani
o da bayagı ilginç
benim saçlarım kumralım sarıyada dönük hatta ama kaşlarım siyah olabiliyo böyle şeyler :)
Arkadaşım öyle.Doğal ve bildiğin kireç gibi ve simsiyah saç kaş göz.. Vampir gibi :D
Vampirlerin gozu mavi olur bu arada aslinda vampirlik bir hastaliktir
Olabilir neden olmasın hı? :)
cok gormedigim için sordum
evet ben oyleyim saclarim gozlerim simsiyah tenimde beyaz
olamaz mı? olabilir..
olabilir bu genler birbirinden bağımsız
Olabilir .
Evet olabilir .
Var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar