beden güzelliğimi ruh güzelliğimi lütfen yalan konuşmayalım
beden
ruh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisinin de tek başına anlamı yok. Ama beden dedim çünkü bir insanın ruh güzelliğini anlanak icin konuşmak ilgilenmek gerekir ve ilk basta dış güzelliği hoş gelenlerle konuşuruz
Ruh güzelliğini görebilmek için beden guzelligi olmali aksi halde kimse ruhunu tanımak için vakit bile ayirmaz
İlk bakışta dış görünüş ama çirkin biri beni fikirleriyle kendine aşık edebilir , önceden oldu bu.
Cevap
3Cevap
ruh tabiki ama bedeninde çekmesi gerekiyor bazen
Ruh ne ya dış güzellik beden güzelliği olmadan ruh bir işe yaramaz 😒
O zaman beden beden güzelliği olmadan ruh ne işe yarar?
@KonuMankeni ruhsuz bir bedenle seks yapmak hoşuna gidiyorsa sen bilirsin. Onun yerine al bir şişme mankeni aynı şey
@KonuMankeni ruhsuz bayanlar oluyor tabiki bu konuda ama ücretliler
Peki o zaman bende sana şöyle diyeyim karakteri çok güzel altın gibi kalbi var ama tipsizin önde gideni ile seks yapmak senin hoşuna gider mi?
Bu arada konuyu ben hiç seks açısından düşünmedim sen oraya vardırdin benim demek istediğim bir yanında gezerken ve her baktığında kalbini hizlandiracak güzellik olmasi var bir de sizin dediğin çirkin ama kalbi güzel biti olması var.. ben önce yüz güzelliği diyenlerdenim...
@KonuMankeni dış güzellikle ne oluyor? Ona aşk sevgi denmiyor tipini sevince. Anca cinselliğe bağlanıyor.
Tanımadığın insanları yargılama bence lafı carpitiyorsun... ve eminim sende ne kadar sevsende çirkin biri ile sevgili olmazsın..
@KonuMankeni sana göre çirkindir sna göre değildir
Arkadaş çok yakışıklı galiba biraz totosu kalkmış 😂😂😂
Burada herkes lafa karisiyor anlamadım ki ben birsey
Psychogoddes takip edersen özelden mesaj atayım şimdi atamiyorum takip etmediğin için
Bence kesinlikle ruh
önce beden sonra ruh
ruh guzel olmalı
Ikiside
ruh güzelligi
Ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar