Dışı güzel olup içi fos çıkan bir sürü gizli suratlar var. Dışı kirli olanlar gizliden yapmıyorlar en azından. Onlardan daha zarar gelir belki de. Önemli olan içten pazarlıklı insanlardan.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Dışı güzel olup içi fos çıkan bir sürü gizli suratlar var. Dışı kirli olanlar gizliden yapmıyorlar en azından. Onlardan daha zarar gelir belki de. Önemli olan içten pazarlıklı insanlardan.

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Benim için ruh güzelliği karakter güzelliği daha önemlidir tabi ki de.. dış güzellik geçici zaten bir insanın dışının güzel olması hiç bir ip ucu vermez.. önce kalbi tanımak sevmek gerekiyor.. davranışları özellikle de
Aynen öyle karakteri bozuksa ne yaparsan yap seni kandırıyor.
Bir söz okumuştum; dış güzellik o kadar önemli olsaydı, Allah ruhu değil bedeni alırdı. Ben her zaman insanın içinin güzelliğinin dışına yansıdığını düşünüyorum, iyi insanın yüzüne hoş bir gülümseme, güzel bakışlar ve evet nur olarak yansıyor. İçinden kötülük ve fesatlık akan birinin, yüzüne de o kötülüğü yansır. Bazı insanlar kendini kötü, fena, pis bir şey gibi lanse etmeye çalışıyor ya bazen, yüzünü görünce aslında içindekinin o kadar kötü olmadığını biliyorum. Bir de içi/ruhu güzel insanlar nedense hep kendini çirkin bulur, aslında çirkin olan suretlerin fazlalığından dolayı.
Şekil çok güzel söylemişsin de şu an canım çok sıkkın kafam bunu cevap yazacak kadar algılamıyor kusura bakma.
Estağfurullah.
Teşekkür ederim
Rica ederim bu cevabın üzerine başkasına verseydim zaten ayıp etmiş olurdum. 🌹😊
☺️🤝
İç güzelliği öyle bir yansırki gerçekten yüreği güzel insana yüzü ışıl ışıl patlar gülümsemesi sesi insanın içine huzur verir.. ruh güzelliği nadide bulunmaz bir cevherdir🙏💎
Kesinlikle ✌️👏
Merhabalar Beyefendi
İnsanların gönül ve ruh güzelliği daha önemlidir nedeni ise; kişide merhamet ve şefkat olmadığı sürece dış güzelliği ile dünyanın en güzel kişisi olsa da maalesef sevgi ve merhamet beklemeyiz bu durumdan dolayı sadece menfaat ve çıkar ilişkileri kurulur.
Güzel cevap teşekkür ederim ✌️👏
Rica ederim
Cevap
20Cevap
Tabiki dış güzellik. Dışı güzel olan insan her yerde sevilir her yerde ön plandadır. Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez. Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor. İç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor. Bi de hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsin ki? Ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
İkisinin olduğu insanı bulmak çok zor. Ama ben hep öncelik iç güzelliği savunurum.
Lafları ters anlama! abi ananı düşün. Ben anamı düşündüm. Kara salvarli köylü kadını beli bükük garibim okuma yazma yoktu. Çöpten ekmek topladı bizi okuttu.
Senin anan nasıldı? Garibandi veya işte şöyle böyle.
Düşün anan yaslansa saçları beyazlara suratı çizgili ve asık olsa sever misiniz? Evet anan o senin. Canın ciğerin. Tıpkı anam da öyle idi. Rahmet ile anıyorum anam babamı
ne bu şimdi
Benzetme. Dış güzellik önemsiz iç güzellik. Okumadın demi.
Sevgi aşk güzellik beden de değil. ruhtadir. annesini sevmeyen bir birey bulamazsın
Okudum bir şey anlamadım.
Çok güzel bir soru. Sadece ruhtan ibaret iken bedene bu kadar anlam yüklemek bana da mantıklı gelmiyor. 10 yıl sonra buruşacak zaten o uğruna herkesi karşına aldığın çehre. 10 yıl sonra ne fiziği, ne boyu ne yüzü aynı olacak. Zenginse parası, güzelse güzelliği gidecek. Sadece huyu, ruhu ve hayası baki kalacakken bunlara kapılıp gitmek neden?
Dış güzellik gider elbet iç güzellik kalıcı
Genel olarak, dış güzellik dikkat çekebilir ve ilk izlenim için önemlidir; ancak bu, geçici bir faktördür. Zamanla, insanların asıl ilgisini çeken ve ilişkileri daha derinleştiren şey, karakter, değerler ve ruh güzelliğidir.
Ruh güzelliği dediğimiz, içten gelen iyilik, empati, saygı ve samimiyet gibi özellikler, insan ilişkilerinde uzun vadede daha güçlü ve kalıcı bağlar oluşturur. Çoğu insan, sadece dış görünüşe değil, aynı zamanda karşısındaki kişinin iç dünyasına, yani ruh güzelliğine önem verir çünkü bu özellikler bir insanı gerçekten özel ve benzersiz kılar.
Aynen öyle İlk önce dış güzellik ilgini çekiyor ama sonradan işini gördüğün zaman tiksiniyorsun.
Yüzü güzele kırk günde doyulur; huyu güzele kırk yılda doyulmaz 🥰🥰
O yuzden dış guzellik ancak bir noktaya kadar goturur iliskiyi.. ama sonrasinda catirdamalar baslar. Ama ic guzellik omur boyu sürer 😇
Kesinlikle dostum. Dışı yalan içi yalan bir insan hiç çekilmiyor. 20 kişiyle konuşup konuşmuyorum diyen insanlar var etrafımızda. Ne rahipler ne rahibeler gördük.
Boswer yaa. benim yaptigimi yap, kapa hepsine gozunu, snr da don arkani git 😎😎😎
Ben öyle yapıyorum da neyse boş ver
En guzel ders bu hepsine. Herkes yerini bilecek aga 😉
Aynen ede 😄🌹✌️👏
Kişinin kendiyle barışık olacak kadar fiziki güzelliği olmalı elbette. Ama karakter , saygı , üslup yoksa o fiziki güzellik de insana itici geliyor maalesef.%60 karakter gerisi fizik. Göze hoş gelen de ilgimizi çekiyor neticede..
Aynen öyle dış güzellik az olsun öz olsun. Önemli olan kesinlikle iç güzellik.
İkisi de önemli bence, ama tabi ki iç güzellik ayrı bir öneme sahip yani yalan olmasın.
Gerçekten öyle. @Sosyetic_SheqiiL çok güzel yazmış cevap olarak. Bütün her şeyi açıklıyor orada yani.
Hakikaten muhteşem yorumlamış, @Sosyetic_SheqiiL kalemine yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim 🙏
Ruhu , kalbi ve aklı düşünceleri nahoş olan benim nezdimde hep çirkindir.
Bedenler kalıptır sadece ve davranış, bakış, kelam, duyuş, anlayış karşıya pozitif enerjiyi verir.
Çok güzel ✌️👏
Doğrusu ; dışını beğendiğin birinin içininde merhametli, şefkatli, iyimser ve sevgi dolu olmasını ister insanoğlu.
Dış güzellik önemli değil tamamen sempatik bir yalan...
Dış güzelliği tabii ki önemli ama bir miktar. Kimse dünya güzeli aramıyor genelde. Ama iç güzelliği çok önemli gerçekten. Düşünsene hayatını bir insanla geçireceksin her günü bir yalan
Dış güzelliği de melek gibi olmasına gerek var mı illaki el yüzüne bakılır yetmez mi.
Ruh güzelliği daha önemli ama onu sağlayacak insanla karşılaşmak en önemlisi, biz buna genel olarak doğru insanda diyebiliriz ruhu güzel olan insana...
Kesinlikle ✌️👏
Dış güzellik görecelidir geçicidir önemi yok bence
Ruh güzelliği.🙋🏻♂️
Karakterinde saygınlık, merhamet, dürüst, terbiye ve ahlâk yoksa bana hayatımda zulüm yaşatır, aldatır, kandırır.
Kesinlikle kandırır.
O hayat 🤣
Karaktersiz karaktersizdir. Ona öyle muamele edilir. Karakterli insana da ona yakıştığı şekilde. O yüzden dış güzellik tercihim.
Hiç güzellik daha önemli diye düşünüyorum
Bedenler geçici ruhlar bakidir her zaman ama gözde güzellik arıyor şimdi dışını beğenmediğin birinin içini merak etmiyosun bana göre
Doğru belki merak etmiyorsun ama sonradan tanıdığın zaman da seviyorsun.
Evet çünkü içindeki güzelliği görüyorsun dışındaki umrunda olmuyor
İç güzellik önemli tabiki
Dışarıdan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe oluyoruz sonra
Anlayamadım gerçekten.
Açılımı eeeee iiimmmm işte uzun boş ver.😊
Ruh güzeli daha önemli bence içi bembeyaz olacak kalbi temiz 🥹🥹 saf güzel yürekli 😌😌 sonra dış güzelik
Çok doğru söylüyorsun taze Fenomen 😄
Farkına vardım onu yapamadığını. Çünkü diğer hesabımda Ben de yapamamıştım beni de uyarmıştı arkadaş 😄
İnce düşünceye ve merhametli ruhlara hastayım. Dışının nasıl olduğunun bir önemi yok. Ruh güzelliği çok başka bir şey
Yalan dolan ile de işi yoksa dünyada ki cenneti yaşatır sana.
İnce insanların dilinde ne yalan olur, ne sahtelik. Kesinlikle.
Bir de bizi anlasalar.
İçinin güzelliği dışına yansımışsa en güzeli
Keşke ya öyle birisi olsa.
Çok güzel o zaman.
dışımi bilmessinde ruhum güzel mi de bakim kartal 😀
Şimdilik gördüğüm kadarıyla çok güzel. İçten ve sıcakkanlısın jöle 🌹✌️🙏😂
tesekkur ederim kartal😀
Rica ederim jöle 😊🌹 sempatik kadın
Önce içi temiz olmalı insanın. Kırmaktan incitmekten imtina etmeli.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Birde hayatı yalan olmamalı.
İç güzelliğin dışa yansıması diyorum.
Bende alkışlıyorum 👏
Teşekkür ediyorum
Bakılacak kadar dış güzellik olsun onun dışında ruh güzelliği daha önemli
Çok doğru söylüyorsun ✌️👏
Ruhu güzel olanın dışı güzel olur. O ruhun güzelliği yüzüne yansır
Kesinlikle ✌👏
İkisi de ama ruhunun güzelliği iki tık daha önde
Kesinlikle ✌️👏
🙏🏻
Tanıyana kadar dış güzelliği sonrası iç güzelliği tabi gönül işi olunca hiç güzelliği 😀
Aynen tanımak önemliymiş. Tanıyana kadar insan saçmalayabiliyor bazen haklısın.
Ruh güzelliği daha önemlidir. İç güzelliği olmak kadar güzel bir şey yoktur.
Evet öğretmenim sonradan içindeki çirkinlikleri ortaya çıkıyor insanların.
Dışı güzel olana doyarsın ama içi güzel olana bir ömür doyamazsın.
Kesinlikle. Dış güzellik gider elbet.
Dış güzellik geçici, ruh güzelliği kalıcıdır...
Aynen. İnsanın huyu 7 neyse 70'inde de o dur. Dış güzellik gider elbet
Ruh güzelliği ya içindeki güzellik dışına yansımış derler ya
Aslına bakarsan bazı şey söyleyemediğim şeyler var burada. Yalan yanlış anlaşılır ama öyle bir insan gördüm ki dışı iyi içi kötü öyle insan gördüm ki içi güzel dışı kötü. Anlayabildin mi bilmiyorum.
İçi kötüyse pişman eder. Dışta önemli ama iç daha önemli
Gizli pazarlıkçı olması pişmanlık evet.
Yani... kimse iç güzellik demesin, kendinizi kandırmayın, her zaman dış guzelliktir. Ici güzel değilse başka bir dışı guzele bakar erkek ya da kadın, iç güzellik önemli ama dış güzellik daha önemli.
Yok vallahi hiç güzellik daha önemli. Dış güzellikte kimse prenses aramıyor. Çevrende bak illaki vardır dedikoducu yalancı insanlar bunların sence içi güzel mi
Dış güzelliği 😃
Müdür 😂
Ruh çirkin olsun ama iç güzelliği ve ruhu iyi olsun o kadınla hayat bitmez
dış tabiki napak ruhu
Deme öyle deme. Allah bir çarpar sonra. 🤣
Kendi ne ki ruhu ne olsun mendebur un
Ahahah 😂
Ruhunun çirkinliği yüz güzelliğini hiç eder
Çok doğru söylüyorsun sayın uberim.
Ruhu güzel olsun dışıda sempatik
Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış. 😄
İnşallah dış güzelliği de istediğin gibi olur 🙏
Ruh da dış güzellik de
Öncelik bence ruh.
Ruhu at gitsin önemli olan rus güzelliği
Ya biliyor musun Ruslarla evlenenler çok memnun. Kadın kocasının bir dediğini ikilemiyormuş. Ben de özendim gerçekten. Bir insanın hem yüzü güzel hem içi güzel böyle mi olurmuş yahu 😂
😂😂olmaz ama olmuş
Özenmiş bezenmiş ya maşallah öyle yaratılmış.
Dış güzelliği önemli ruhu bana bir şey katmaz haha
İnşallah fikrini değiştirecek bir olay olmaz 😊
olduğu için bu düşüncedeyim ya
Kalbi güzel , niyeti doğru olsun.
Kalbi güzel gibi görüyorsun sonra niyeti belli oluyor.
Ben Ruha bakıyorum arkadaş
Aynen öyle yüzü güzel olup da çirkinlikleri sonradan dışa vuruyor hep.
Kalbi güzel olsun yeter bea..
Aynen. Sonra yüzü güzel olan çirkinlikleri dışa vuruyor.
😂😂
Ruh güzelliği
Kesinlikle ✌️👏
Kafalarımız uyuşsun da fark etmez
Şimdi bu yaşlarda size her şey toz pembe geliyor ama 30'lara geldikten sonra öyle olmuyor. Özellikle evlendikten sonra. Kaç yaşındasın mesela sen şimdi.
İçi de dışa ruhu bir bütün olan tercihen dostum
Öyle birisi nerede acaba 😂
Yok ki zaten özü sözü bir olan insan neredeyse az
Ruhu da dışı da güzel olsun
Keşke bulsak.
Buluruz inşallah 😄✨️
kişiligi önemli benim için
İşte burada tecrübe konuşuyor ✌️👏
Ruh diyorum.
Aynen öyle dış güzellik elle yüzü bakılır olsun yeter.
İkisi de
ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?