Diğer Rakı yanındakiyle içilsede, kadeh aklındakine kalkar? erfayx3460 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bol muhabbetli geceler ahali. herşey gönlünüzce olsun.:) Rakı yanındakiyle içilsede, kadeh aklındakine kalkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İthefak Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sarhoşken soylenen ayikken dusunulmustur. Cok icme. 0 7 Yorumla erfayx3460 +1 yıl dile gelmeyenlerin sözlere dökülmesi için değil midir rakı masası. Yorumla İthefak +1 yıl Elbette. Ancak karsinda seninle icmeyip hayali karsinda bacak bacak ustune atmis seni izliyorsa bir anlami yok diye dusunuyorum icmenin. Heleki raki.. Raki adabi ne der. Dert tasa konusulmaz. Hep gülünür. Kederlenmez.. Diye düsunuyorum paşam ben Yorumla İthefak +1 yıl Afiyet olsun neseniz bol olsun bu arada =) Yorumla erfayx3460 +1 yıl eyvallah sağol. zaten bir rakı masasında ilk 35 likten sonra birde "o"nun yanında neşemiz yerinde haberi olmasa da. Yorumla İthefak +1 yıl Aman boşver ya vur patlasin cal oynasin.. size bir sarki calayimda nara atin xxx =)https://youtu.be/ItcqUMRelTM Yorumla erfayx3460 +1 yıl kardeş önerdiğin şarkıda bile onun adı geçiyor.😂😂 Yorumla İthefak +1 yıl Ciddiiiii =) pardon kardes valla tahmin edemedim hahaha olaya bak Yorumla
En İyi Cevaplar