Kıymet bilene can feda ablacağım ama inan kıymet bilen yok. Çok şey feda ettim manevi maddi anlatsam roman olur ama sadece ihanet sadece nankörlük. Herseyi feda ettiğimiz adam bir veda bile etmedi biliyormusun. Artık kendim için yaşıyorum 2 yıl içinde 15 yaş olgunlastim. Aslında hep pasif olmalı hep karşıdan beklemeli gibi geliyor artık bana. Konuyu saptirdim ablacağım. Evet sevgimiz kadar fedakarlık yaparız maalesef
Sevginin iki tane altın ölçüsü vardır; 1. Saygı, 2. Güven, Sevginin bir gümüş ölçüsü vardır, 1. Fedakarlık Sevginin bir bronz ölçüsü vardır, 1. Özveri, Ancak sevginin bu ölçülerinde kullanılacak birimi kimse tanımlayamaz.. Sevgi söylenirken bile hep çokkkkkkkk ölçüsü kullanılır bu çok ne kadardır kimse tanımlayamaz.. Dünyalar kadar dediğimiz de nagi dünyalar diye sormak gelir..
Sevginin ölçüsü fedakarlık olabilir. Fedakarlık sadece bir kriterdir. Tahammülkar davranabildiğimiz oranda , empati yapabildiğimiz oranda beraberlikler, sevgiler kalıcı oluyor. Sevginin gücüne inanan, değerini bilebilen insan fedakarlığı da katlanabilir. Empati yapabilen insan fedakarlık yapabilir.
En İyi Cevaplar