Banka geçmişi çok kısa, genç, asgari ücret alan ve asgari ücretten biraz fazla alan bir kefili olan kişiye hangi banka kredi verir? 15.000 lira krediye ihtiyacım var, en kolay hangi banka kredi verir?kolay krediyi hangi banka verir
En kolay kredi veren banka forumlarda veya internette bulunmaz çünkü kişiye göre değişir. Seni en çok tanıyan ve güven verdiğin banka sana en kolay krediyi verecek olan bankadır. Maaşını aldığın banka en kolay krediyi verir çünkü her ay hesabına giren miktarı bilir veya kredi kartının olduğu bir bankadan da alabilirsin çünkü ödemeleri düzenli yapıp yapmadığın buralarda bellidir. Ödemeleri yapıp yapmadığın kredi notundan her ne kadar belli olsa da diğer bankalar daha çekimser yaklaşabilir.
en kolay kredi veren banka
Eğer sigorta geçmişin yoksa hiçbir bankanın kredi vereceğini sanmam. Çalışmaya başladıktan sonra ilk önce kendine iyi bir banka sonra ise en uygun krediye bakman gerekir. En rahat ödeme planı hangisindeyse onu tercih edebilirsin. İyi banka sorarsan sana 4 tane banka önerebilirim, bu bankalar kullandığım oldukça iyi bankalar.
Akbank
QNB Finansbank
ING Bank
Ziraat Bankası
Bu bankalar hakkında düşüncelerimi bir soruda paylaşmıştım istersen bakabilirsin: En iyi bankalar
İstemediğiniz zaman hemen veriyorlar. Bir de eskisi gibi kolay değil artık. Herşeyi araştırıyorlar. Herhangi bir yere borcunuz var mı yok mu, sabıkanız var mı yok mu? Bunların hepsini kontrol ediyorlar. Bana kredi kartı bile vermediler. Bu yasalardan önce kredi ve kredi kartı için devamlı arıyorlardı. Şimdi arayan soran yok. Kredi kartı limitini bile artırmıyorlar artık. Maaş aldığınız yerden belki alabilirsiniz. Bir de fazla başvuru yaptıysanız belli bir süre onaylamazlar. Vakıfbank ve Halk Bankası'na başvurabilirsiniz.
En fazla maaşının 10 katı kadar kredi alabilirsin. Ayrıca aylık ödemesi de maaşın yarısından fazla olmayacak. Bankalar ayrıca sigorta geçmişine de bakıyorlar. Sigorta geçmişi çok kısa ise yani yeni çalışmaya başlayan biri ise kredi çıkartmıyorlar.
Anladım. Ne kadar zamandır sigortalı olarak çalışıyorsun, ihtiyaç kredileri diğer kredilere göre ince elenip sık dokunması gereken bir durum. Bu arada kredi kartı kullanımından oluşan borçların ödemesi düzenli mi?
kredi kartım ve banka geçmişim yok ama olucak yani kredi kartı alıp düzenli ödeyip öyle başvurucam ve sigorta geçmişim yok. biliyorum imkansız ama kefil olursa verirler mi?
Artık kefil kalktı veya imk�nsıza düştü diye biliyorum ama. 2 Ay sigorta için Finansbank, 3 ay sigorta için Garanti Bankası, 5 ay sigorta için Akbank'tan alabilirsin.
Ama alışveriş miktarını sürekli kartından yapıp alışverişi daim tutman gerekiyor. Kısa vadede o parayı istiyorsan sigortası düzgün yatan birinden isteyebilirsin(vermez baban bile olsa ama şansını dene derim)
15.000 TL yi 36 Ay vade'ye bölebilirsin ama bir seferde o kadar vereceklerini sanmıyorum, düşük ihtimal.
bu kredı olayında butun bankalar işbirligi içinde gerı odemede bıraz aksaklık yaptıysanız hiç bir banka vermez kredıyı kendın adına çekebılırsın esin olacak kısının adına degıl , ya da bır akrabanız çekebılır vukuatsız olması lazım , tayyıpçıler duyun vatandası ne hale soktunuz mıllet ın % 90 bankalar a borclu
ihtiyaç kredisi diye başvurursunuz da banka soyun niye kredi çekip bankanın sizi soymasını istiyonuz ki;P allah bir yastıkta kocatsın ayrıca kolaylık versin:)
Sen en azından git yaz faceye senetle kredi diye cıkanlarada mesaj at onlar sana döner şartlarımız bunlar diye şartlarını yerine getirirsin kredini alırsın
çalışmayana vermezler anca ipotekile alabilirsin 15bin 30bin arası başvuru yapma internetten sms ile felan kredi notun düşebilir en idali bankalara gidip yüzyüze görüşmek en mantıklısı
Hemen açil degilse kredı notunu yukseltmek için kredi kartı ıste limitini dusur 250 liraya falan duzenlı ode 1 2ay sonra 10 bine kadar verirler tabi kırmızı kalem yemediysen
Ne alakası var şimdi. Kimse kimseye borç para vermiyor mu hiç? Hem ben çalışsan olmaz mı dedim, öyle bir imkanın var mı diye? Umarım bulabilirsin kardeşim.
En kolay kredi veren bankalar konusunda güzel bir yazı var. Ayrıca hangi bankaya ne şekilde başvurulabileceğide açık bir dille yazılmış. İstersen bir göz at derim ;)
güvenmeyi gerektirecek bir durum yok, sizin adınıza ben çekemem zaten parayı. burdan işlemler yapılır, kredi onaylatılır siz bulunduğunuz ilde çekersiniz. özelden mesaj at istersen konuşalım
Bankasına göre değişiklik gösterir. Maaş aldığınız banka size daha kolay kredi verir. Şayet bir banka ile çalışmıyorsanız başka banka seçeneklerine erişebilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Nasıl geri ödeyeceksin taksitleri? Bir işin yoksa eğer gelir belgesi olmadan kefilsiz vermezler
Tamamda , her hangi bir bankadan daha önce para çektinizmi , veya parayı ödemeyip faize bindimi ya da , herhangi bir bankadan sabıka aldınızmı ,, ve çekmek istediniz para ne kadar
Peki başka bankalardan kredi çekipte , şu an hala ödediğiniz borc varmı? , Yinede çok lazımsa hangi şehirdeyseniz , oradaki deniz bank ile görüşebilirim
Zaten bu yeni kanun 6 ay oldu çıkalı eğer bir bankaya ödeme yapıyorsan , onu ödemeyene kadar kredi vermiyorlar , ama size bir memur kefil olabilir ya da o adına çekip siz ödeyebilirsiniz
ziraat bankası veya halk bankası eğer kefilin varsa bu bankalar verebilir ama kefilin yoksa vakıflar bankasına bir bak derim yanlız devlet bankaları olduğu için faiz oranları biraz yüksek olabilir
2. finansbank cevabı sen oradan mı çektin? ya da bir yakının yani beni ilgilendirmezde maaş çok yüksek ve uzun bir banka geçmişi isterler mi ortalama ne kadardır?