Kedim öldü. Unutamıyorum. Ne yapmalıyım?

Daha 3 aylık bir kedim vardı. Çok seviyordum, beraber bir sürü oyun oynardık. Çoğu zaman onunla ilgilenirdim, hiçbir şeyini eksik etmezdim ve o kadar tatlı bir kediydi kii... Mavi gözlüydü ve grili beyazlı tüyleri vardı. Onu çok özlüyorum. Birkaç gündür hastaydı ve ben onunla çok ilgilendim. Hiçbir şey yemiyordu, sadece su içiyordu ve önceden çok hareketli olmasına rağmen birden hiç hareket etmez oldu. Onun yanına yattım bir saat konuşup ağladım fakat depresyonla ilgili bir şey olmadığını sağlık sorunu olduğunu anladım tepki vermeyince. Annemler hava değişikliğinden olduğunu düşünüp biraz bekleyelim iyileşir falan dediler fakat dün okuldan geldiğimde durumu çok kötüydü. Ağlamaya başladım ve hep beraber veterinere gittik. Veteriner durumu çok kötü, enfeksiyon kapmış. 5 gün boyunca iğne vurucam fakat tepki vermezse yatış vericem dedi. Daha sonra küçük olmasına rağmen iki tane iğneyi art arda vurdu. Üstüne 80 lira aldı. Daha sonra kedim daha kötü oldu kusmaya başladı ve kendini ordan oraya atıyordu. onun o hallerini gördükçe içim parçalandı. Sürekli benden kaçmaya çalışıyordu. kediler izini belli etmek istemezmiş ölürken sanırım o yüzden.. Eve geldiğimizde hareket edecek hali bile kalmamıştı. Ağlaya ağlaya karanlık bir yere götürük. Keşke onun son yalvarışlarını duymasaydımm. Çok üzgünüm artık o yok. Veterinerin iğneleri onu daha kötü yaptı. Belki götürmeseydik ölmezdi. Sizce ne yapmalıyım? Gidip veterinere sormalı mıyım? Benim minicik kedim o iki tane iğneyi nasıl kaldırabilsin kii...
Kedim öldü. Unutamıyorum. Ne yapmalıyım?