Atariler hayatımıza girip bilgisayarların geleceğini hazırlayan cihazlardı. Peki favori oyunlarınız nelerdi? Hadi biraz nostalji :D Ben her daim Mortal Kombat oynardım :D
Double Dragon I ve II Ninja Turtles kunio kun no nekketsu soccer league (Goal 3) Flinstones Bomberman Road Fighter Contra Daha aklıma gelmiyor o kadar çok kaset vardı ki
Yine oynarım büyük bir zevkle :D onun yeri başkadır. 500 liraya kaset değiştirirdik :D Japonya'da hala var biliyor musun kaset Türkiye'de var mı bilmiyorum
Bu güzeldi :D Yok ya muhtemelen kasetin üzerinde ki o siyah tüplerden birisi yanmıştır. Atari yüzünden çok dayak yedim keza 3 tane televizyon değiştirmişti ailem :D Japonya da olduğuna inanırım :D
Ben o kadar bencil değildim ya :P :D Sadece arkadaşlarım kol tuşlarına sert basınca gıcık alırdım. Adaptör ısındı derdim :D O benim canım be hayvan gibi şi yapıyorlardı :D
Aslında sır değil. :D Onu çok güzel anlatan bir makale okumuştum yakın zamanda. Şu an linki bulamadım; fakat aklımda kalanları anlatmama izin ver.
Çoğu kişi tabancadan bir sinyal çıkıp, televizyona gittiğini sanar. Yani çoğu kişi, atari tabancısını verici, televizyonu alıcı olarak algılar. Aslında olaylar tam tersi. Sen o tabancaya bastıgında, ekran çok kısa bir anlığına (insan gözünün algılamayacağı eşikte) kararıyor ve sadece ördeğin olduğu piksel beyaz kalıyor. O an sen, beyaza hedef almışsan, tabancanın algılayıcıları beyazı yok ediyor ve atarinin sistemine mesaj yolluyor. Bu da, ördeği vurma olarak algılanıp, *ching chang* sana puan kazandırıyor.
Sistem buna benzer bir şekilde işliyordu. Biliyorum, bunları anlatarak çocuksu anılarımızı katlettim.
Vay anasını sayın seyirciler. Çok teşekkürler bunu kesinlikle değerlendiricem. İndirip oynarım. Ama mantığını anlayamadım. Şimdi verdiğin siteden oyunu indirip nasıl kuracağız? Daemon Tools mantığı mı?
bu yeni iyi modifiye edilmiş ama biz 8 bitlik oyunları analog tv tunerlerinde çubukla arar dururduk saatlerce çevir o yana çevir bu yana sonra ordaki tv kanalını kaybeder bir güzel dayak yerdik akşamları evdekilerden
çok sonra nitro geniuslar vardı onlarda vardı sanırım kara kutuların işlemcileri bunları imkanı yok kaldırmaz segalar belki 1990lı yıllarda yurt dışından gelen bir segada bunun biraz daha iyisini görmüştüm 3 boyut değildi ama yakındı hayran hayran izlemiştik o zaman kimde var o bile lükstü
evet tabı bırde o var. ama bızım bı ıbne vardı dewamlı bızım atarıyı kaçırırdı. bırgun bunu bı yakaladım tam dövecektım suratıma tükürüp kaçtı ıbne hala onu unutamam :D
8 bit mario vardi Commodore64 te double dragon serisi Tmnt vardi bunlar evdeki hazinelerdi contra SF2 vardi eskiden bide atari salonunda snow bros2 mortal kombat haggar tekken king of fighters oynardim simdi iphone da var bende bu oyunlarin cogu
En İyi Cevaplar