Atari oyunlarını belki şimdiki çocuklar ve ergen gençler pek bilmez ama 90 ların çocukluğunu yaşayanlar çok iyi bilir sokak da oyun oynayan son çocuklar. eve ilk girdiğin de ayrı bir heyecan olurdu içimiz de Tüplü televizyonlara takarken ayrı bir oyun şöleni olurdu o zamanları ne bilgisayar vardı evimiz de nede bilgisayar oyunları biliniyordu mario, tennis, street fighter, 90 Tank ve ne oyunlar. Ne oynardık zamanında 90 larda... Peki siz bu resimdeki adı Atari olan oyun konsolunu oynadınız mı?
Bendeki neydi hiçbir fikrim yok. Sadece kolunu hatırlıyorum şekli paketteki gibiydi yön tuşları ve bikac renkli yuvarlak tuşu vardı. :D Bana atari alındığında okula bile gitmiyordum.
bitti sigara ve geldim başkan sen bilirsin nasıl sevdim nasıl yanar içim değilmi? 1992 den 2000 yılına kadar hayat nasıldı bugun nasıl anlarsın sen beni
@FB19o7 farklı bir jenerasyon milenyum çağına girişi bilir misin 2000 li bebekleri milenyum bebekleri meşhurdu :) düşünsene 21 yüzyılın ilke bebekleri ama çok farklı jenerasyon şimdi 19 yaşına bastı veletler
bizim bu ilçemiz de yok ama bazı zenginler özel sistem yaptırıyor atari konsolunu özel yapıyorlar kasası falan hazır ama maliyetli baya yani aksesuar tarzı bişe ben bir ara youtube den bakmıştım ama türkiye de yapan şu an yok
İstanbul'da 1 otelde var bu dediğinden similatörler ateriler borling salonları vs vs otele gittiğimde büyülenmiştim ama şu an sanırım iş yok diye kapamışlardı oteli. saati 1000 tl den açıyorlardı ağızlarını ama her şey sınırsızdı
o tarz oteller kıbrısda var ben turizm de çalışıyorum antalya da özel güvenlik görevlisiyim çalıştığım bazı oteller de oyun salonları var misafirlere özel atari oyunları vardı hala da var genel de ruslar çok seviyor aksesuar oyunları türkler pek oynamaz
şimdi farkına vardım simalatör biraz farklı ya üç boyutlu oyunlara giriyor tabi atari tarzı büyük kasa oyunlarında vardı hala daha bazı ehliyet kursu veren kurslar da var ama oyun değil işte similatör bir nevi sanal eğitim
Sega Atariye göre daha gelişmiş oyunlar vardı ilk üç boyutlu oyun türleri sega da çıktı atari oyunları daha çok java oyunlarına benzer basit oyunlardır
grafiği yüksek gelişmiş oyunlar çıkıyor her sene ama diğerinin nedense tekrarı aynısı yeni eklentiler koyuyorlar yakında tüm oyunlar online sisteme geçince resmen para basacaklar :D
En İyi Cevaplar