16 yaşında Aleyna Tilki'nin 18 yaş üzeri için olan mekanlarda sahneye çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Görüşlerinizde kendisinin kişiliği ile küfür kaba veya onur kırıcı cümle kullanmadan sadece kendi düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim iyi akşamlar dilerim :) #pilavüstü#AleynaTilki
16 yaşında Aleyna Tilki'nin 18 yaş üzeri i̇çin olan mekanlarda sahneye çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Maalesef şu anda yanlış yolda yürüyor. kısa sürede aklını başına yoplayıp, piyasa adamların elinde kendini harcatmazsa reklam uğruna ileride çok iyi yerlere gelebilir. kızın tarzı rock , kendine has sesi ve tarzı varken tiki barlarda piyasa şarkıları söyleyerek o güzel sese ve yoruma yazıl ediyor. özel olmak istiyorsa şuanda onu ordan oraya sürükleyen kişilerle çalışmak yerine doğru insanlarla doğru işler yapmalı. kız 2 senede çağ atlamış resmen. yarışmaya katıldığında çocuksu olan yüzü, vücudu, elini kolunu nereye koyacağını bilmediği halleri gitmiş, hala çocuksu olması gereken yüzüne kadınsı bir ifade yerleşmiş. bu seksi kadın olma hevesi nedir özüne dön. ben o yaşlarda embesilin tekiydim. o yaşlarda embesil olmak, taksim, kadıköy genci olmak lazım zaten
Sende ergenlik devam ediyor. Reklam uğruna kendini piyasa adamlarının elinde harcamazsa diyosun ama o kız nanayı yemişdir %100kesin onun vardır görmüş geçirmişliği pemis yalayıp yutmuşdur :) bu işler sexle olur zengin adamlarn kucagnda hoplarsa meşhur olur :) para kazanır onunla yatmak için ben şahsen 1 milyar verirdim.. tutki zengin piyasa adamları ona nasıl albüm yapmasnlar bir seks yapar bir klip çıkarır bu işler böyle zengin olmak istiyosan altına yatcaksn :)) okizinda zaten evlenmeye niyeti yok 16 lik kiz evimi arabami verir kayarim ona :)
@Macoadam12 neyseki sen o zengin adamlardan değilsin. şu zengin adamlarında işi zor yazık anca para vererek seks yapabiliyoşar. para olmasa kimse yüzlerine bakmayacak tık yok yani. senin işin onlardanda zor sende para vererek seks yapacak durumda yok, e bu zihniyetlede gerçek duyguları yaşayacak gerçek sevgiyi tadacak birinide bulamazsın. yine zengin adamalr önde. sen haline üzül
fakir olduğumu nerden çıkardın? beni tanımadan etmeden önyargılı şekilde konuşuyorsun.. benim evimde var arabamda var bankada paramda var ispatlarım kanıtlarım ama seninle uğraşamam, salak salak konuşuyorsun ben aleyna tilkiden bahsediyom sen benim sevgili bulmamamdan fakirliğimden bahsediyosun ger! zekalı bir ergensin
bunu çok masum göstermeye çalışıyorlar ama aleyna o sahnede yalnızca şarkı söylemiyor. yarı çıplak kıyafetlerle yüzlerce insanın önünde dans ediyor. çocuk istismarı değil de ne?
Bu resmi görünce böyle biri olduğunu öğrendim, ama şunu belirteyim kadınlar bu şekilde kullanılmasını oldum olası sevemedim. Aleyna için söylemiyorum ancak bir kadını pazarlamak sadece onun bedenini satmak değildir, fuarlarda mini etekli manken kullanmakta bunlardan biridir.
Şarkıyı şimdi dinleyeyim dedim, yemin ederim nakarata gelince kapattım, insanlar ne anlıyor bunları dinleyince? 90lar popundan sonra Türk pop müziğinin geldiği hale bak, yazık vallaha
ekşi falan yazmışlar bişeyler, haber siteleinde falan yazıo, babasının hayrına aranje maranje yapmıo heralde. sorsan herkes namus timsali ya, 16 yaşında çocukbarlarda twerk yapsın, playboy modelleri gibi erotik danslar yapsın sonra vay efendim ailesi izin veriomuş bize neymiş. aynı yaşta kızı barda görseler kurt gibi olur hepsi, başka kız tecavüze uğrasa bişey olsa duyar kasar küfür ederler burda.
Bazı şeyleri kalıplaştırmayı uygun bulmuyorum ben. 16yaşında bir çocuk yazar da olabilir şarkıcı da dansçı da. Bunun yaşla ne ilgisi var ki zaten? 16 yaşında diye beyni yetersiz mi oluyor bazı şeyleri başarması için 20 yaşındaki kişiye göre? Sadece sahne kıyafetlerini beğenmiyorum. Şık ve dekolteli giyinmek var, ucuz ve dekolteli giyinmek var henüz bunu kavrayamamış durumda zamanla onu da düzeltecektir diye umuyorum bu kadar...
Olay o değildev bu Batuhan kimse hep çağrının gönderisinde. Klüpler sadece giriş yapanlar için 18 yaş sınırı vardır. Konser veren için değildir. Artık şarkıcı olma yolunda bü yüzden ona yasaldır.
Günay, Anayasa'nın Umumi Hıfzısıhha Kanunu Çalıştırma Yaşı/ 173'üncü maddesine göre, 'Mahalli belediyelerce bar, kabare, dans salonları, kahve, gazino ve hamamlarda 18 yaşın altındaki çocukların çalışması yasaktır' Normalde böyle yasak ceza kesilir ama bazı klüpler hiç umursamıyor. Benim bildiğim çıkacağı klüp bunu umursamadığı için ben öyle yazdım.
Emrah Karaduman ise bunu paylaşmış. kanun nederse o, anne babası yanındaysa turizm işletme belgesi olan tüm mekanlarda sigortalı olarak sanatını icra edebilir
Yok sen dedin diye demedim zaten ama o kadar cok duyuyorum ki adını inst falanda bir de emrah karadumanla sevgiliymiş aile para gelsin de nerden gelirse gelsin kafasında sanırsam
Boyle pislik bir aile istemem ben zaten kizin ne giydigini ne dans ettigini herkes biliyor okadar barda erkegin icinde o hareketleri yapiyor ve ailesiyle 250 m2 genislikleri masalah
En İyi Cevaplar