Bana fazlasıyla itici gelmeye başladı. Sizce neyi amaçlıyor?

Bana fazlasıyla itici gelmeye başladı. Sizce neyi amaçlıyor?

Daha fazla unutulunca bence abarttı sadece böyle gündeme gelmeyi basarıyor ama ilerde oda gündem etmeyecek mishal gülsen unutuldu bile geçici gündemler onun dışında Aleyna da proje baştan beri pedofili ögeler var kliplerinde hala da var 22 yaşında kasıtlı yapıyor bence ama hizmet ettikleri güzel şeyler değil sarkıları da dinlenmiyor
Cevap
24Cevap
daha cok kücük ergen söhreti cabuk yakaladı napcagını sasırdı ayrıca seksi felan degil benim gözümde ne yapcagını bilmeyen bi cocuk gibi geilıyo ilerde bu paylasımlarından pısman olacaktır ama genc ne diyelim bildigi gibi yasasın
O 22 yaşında bir yetişkin, çocuk değil. Aklı eriyor.
22 mi daha 19 yasına yeni girdi biliyorum cifter ciftermi yası büyüyo
Ne 19'u ya... 2000 doğumlu küçülsün de cebime girsin
söhreti 18 yakaldı normal deglmi
Normal değil
bence öyle ilrde görüeksin
Çocuk p*orno yıldızı diğer mesleği işte şarkıcılık yeterli gelmio sanrm iç çamaşırıyla gündemde olmak istio
bütün kategorilerden mezun olmuş işine sanatına daha 15in de grupla başlamış saygıdeğer bir ses sanatcısıdır hard da 9 oktavlık bir sesi varmış eee meşhur olmak kolay değil anası yol göstericisi işte neyse çok iyiy bi ses sanatcısı
Kendini sergiliyor kadın olarak utanıyorum biraz edepli olsalar.
ERgenler sağda solda paylaşmasa görmeyeceğim bile.
amacı ilgi görmek bak işe yaramış senin ilgini çekmiş mesela
Seviyordum yaptım der, daha yeni gördüm. Bağzı kızlar da beğenilmek için herşeyi yapıyor. Rahatlık işte.
Görmemiştim sayende gördüm Male gaze etkisi sen de gördüğüne göre sen de o kafadasın benim umrumda değil. Kadınsın ama erkek gibi düşünüyorsun feminen değilsin yani.
Rahat insan, kızın vücûdu çok güzel. Ben hiç eleştirmiyorum onu da seviyorum.
ne bileyim ben bunu mu takip ediyom ben sanki...
Sokakta bile üst tarafı aynı olan kızlar varken ünlü bir kadının bu şekil pozlar vermesi gayet normal.
Cidden po*rno yıldızlarına benziyor slwşsçwmnx
Çünkü kendini böyle pazarlıyor.
kendini objeleştirmeyi seviyor.
Kendisini takip etmiyorum
En çok ilgi gören şeyi sergiliyor.
cut.
Tipsiz şebek kız bu :)
Amacı aykırı olup dikkat çekmek olabilir
Açılan saçılan çok var ve herkes yapınca marjinal durmuyor. Bence aykırı olmak isteyen tesettürlü falan çıkar, tesettürlü ünlülerin sayısı çok az çünkü.
Bak sadece onun bedenini görmeye gelenler oluyor Özellikle daha küçük şehirlerde
Farklı ülkelerde gidiyor
Gerçi dediğin gibi enflasyon oldu artik
Aynı meme aynı * sırf ünlü diye geliyorlar işte
Olabir
Geleceğe hazırlanıyor
Xx filmlerden çıkmış gibi
kız piper perri'ye benzedi iyice.
Kızda fizik var konuşturuyor yakışır
Baktı ki bu işte iyi para var
Hatunun fiziği on numara çünkü
fizik sağlam ilgi çekmek hoşuna gidiyordur
Öğkkk
parası bitmiştir
Fazla egolu
Çok seksi diye kıskanıyorsunuz bence
Bir erkek olarak bunu demen çok saçma, p*rno starı gibi giyiniyor ve pozlar veriyor. Sen de bu kız gibi poz ver sen de seksi durursun.
Güzel kardeşim
Tarzı öyle
bu kızla bir kere birlikte olmak isterdim
Oda onun tercihi
Dikkat cekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?