10 tane 1.75 boyunda kaslı dünya yakışıklısı adam arasında 1 tane 1.90 boyunda dünya yakışıklısı kaslı erkek olsa hepsi 1.90'ana bakar haksız mıyım 

haksizsin 175boy +baklava yuzde 95%ne yetiyorda artiyor bakma burada orada atip salladiklarina yalan dolan hepsi zenci kizlari sever bu tipdeki erkekleri ve avrupali kizlar turkiye yasiyosan sen baklava yap kirli sakalin olsun bakimli ol kizlarin yuzde 90% icin giderin olur azicik paranda varsa
Kardeş ne alaka ulan kızlarda 1.75 üstü boy olsa eyvallah baksın hakkıdır ama 1.60 lık kızlar gelip ben 1.90 istiyom derse yanlış olur
zaten özellikle 1.60lıklar 1.90 istiyor kardeş
tamam kardo
😂😂yok ya takma kafan gönlün temiz olsun yeter emin ol karşına senin gibi biri çıkar
:D :D peki
Sizde kızları amma boy kas meraklısı sanıyosunuz 😒
öyle zaten
Cevap
16Cevap
Yok öyle bir şey bak tom cruise a mehmet günsüre brad pitt e boyları uzun değil ama çok çok yakışıklılar.
tom cruisenin yanına 1.93lük ekin mert daymaz gelse toma kime bakar reis
Yok kardeşim tom cruise un yüz hatları falan muazzam ya dünya ortalamasının çok üstünde , yüz çok daha önemli.
saka mısın lan sen? 175 im. ben diyorum b unu cunku haklıyım . 185 olunca uzuno luyorsun. ben 185 olsam turkıyede bana bakmayan kız kalmazdı. 175 im ve yüzlerce güzel ozellıgım var kimsenin umrunda degıl
Abi o ne oyle leylek gibi? Haksizsin cunku yaninda tifil kaldiktan sonra alay konusu olmanin anlami yok
Dostum sıkıntı yapma bu konuyu 1.90 dunya yakisiklisi erkek pek yok olanada birak baksinlar adamda hak ediyodur hani
herseyde aynısı dostum 1.75 boylu normal tipli kaslı erkekler 1.90 boylu kaslı normal tipli erkek bir mi yine 1.90'na bakacaklar
Ne güzel dedin reis helal
kardeş paran varsa cebin doluysa zaten kızlar seni kaslı ve uzun boylu görecektir otomatikmen ))))))))
Haklısın kardeşim. Ama ilk bakışta öyle. Kızlar ilk bakışa hoşlanır, ama ancak tanıyınca aşık olur.
sonra neden aldatıldım soruları gelir
boyu kısa olunca insanın fazla uzununda gözü olmuyor
twitter : tipikevkiizii
bunlar sadece yanında komik dururum diye istemiyo kısa kızlar yoksa böyle 1.90 lık erkek teklif etse red mi etcekler
ben görmedim öyle düşünen birini
1.60 lik kiz napacak 1.90 i.
160lıklar 190 seviyor zaten
Vay babayın kemüğü. d
Hayırlısı be kardeş elbet birgün çıkar
hayırlısı
Kızların seçme hakkı var yapacak bir şey yok
bizim yok galiba
Burak Çelik yerim bunu 😇
:D :D
Onlarla eğlenir yürekli adamlarla evlenirler.
ne anlamı kaldı o zaman milletin arkasını mı topluyo yürekli adamlar
Sen 190 olsan sana yine bakmazlar kardeşim
Aynaya baksana sen bir ne bu laf sokmalar
190boy ama içi pisse ne olcak
aldatıldım soruları gelir
yakisikliliga boya posa bakan aldanir
evet
2.05 teyzem var uza.
tamam abla vurma
Haksızsın.
niye ama öylle
hem boy pos hem yakışıklılık hem para
ben kaybetmiyorum kızlar kaybediyor aldatıldım sorularıyla
boya posa bakanlar sonra o erkekler tarafından aldatılıyor demek istedim
Sorun olmamalı aradaki 15cm
5 cm bile büyük bir fark sen 15 diyosun
Olsun fark yok
chris hemsworth liam hemsworth luke hemsworth yaz googleye luke hemswort kardeşlerinin yanında cüce gibi kalıyor hiç dikkat çekmiyor
ama 1.75 Uzun normal bir boy
boyum 1.75 değil
Yani
boyum 1.85 ama beynim 1.65 gibi ondan çok kısa hissediyorum kendimi
Bence uzun baya
ben böyle düşünemiyorum mlsf 1.90-193 olmadan kendimi iyi hissedemicem galiba
Bence takmana gerek yok kısa değil 1.85 cm
değil ama uzunda değil
Bence öyle sen bilirsin
keşke böyle düşünmesem valla beynim yoruldu bu boy için
Kızlar pek bakmaz zaten boya
keşke kızlar için böyle düşünsem kendim rahat olamıyorum ki
Tipe bakıyorlar
biliyorumda ben kendim özgüvenim olmadıktan sonra tipim olsa ne olur kendimi sevmem lazım ilk önce
Haklısın kardeş
evet
ölek biz :D
Haklısın
evet
Haklısın :)
onun için ameliyat olucam
Haklisin.
aynen
adın yunus mu?
hayır ama yunusla ne hikayen vardı çok merak ettim söylersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?