Nişanlı ve evli olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sizce nasıl davranmalıyım?

pazar günü ailelelr tnişmaya gelecek yaz sonuda nisan düşünüolarmış ama benim kafam çok karışık yani ne bilim sanki onlar hiç bise bilmio gibiler ya diorumki tanışmaya gelince konuşursunuz ne konuşacaksanz diorum sevgilime ne konuşacazki biz oturmaya gelioruz dio ya ben böle insanlarla yapamam ki benim ailem hiç böle deil ama bence annesinden kaynaklanio benç bi anne oğlunu alıp konuşmalı sole sole yaparz falan diye ama öle bise yok mesala bizde bayramlarda gelin giydirilir (ben onlarda deilim ama) ne bilim geline bi hediye alınır falan ama annesinde hiç bise göremiorum benyanı yapacak bi kadın deil hiç bise bilmio bilmedği şeyede yorum yapıp karısio mesala geçen dioki bana biz dio karar verdik sizin düğünü şurda yapacaz ayy bi şinirlendim bi şinirlendim dedimki biz orda istemioruz dedm kestrip attım bilip bilmeden karısio napçam bn yaa önceden erkek arkadaşıma soluodum bak şunu sole yaparsınız falan diye artık karışmıorum nasıl yaparlarsa yapsınlar ya annesi karşısına alıpta bak oğlum tanışmaya gittğimzde şu yapılır bu yapılır diye bise solemio sürekli ben soluorum bak sole yaparsın şu alınır bu alınır diye sonra anladımki bunu yapmak çok ayıp yanlış anlaşılır diye artık kndimi geri çektim ne yaparlarsa yapsınlar soledim zaten artık bana bise sorma ne istiosanz onu yapın dedim yoruldum yaa daha nisan falan olmadan böle ilerisiniz düşünemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
sanırım aileller uyusmayacak ben ondan korkuyorum ole olursada problemler cıkabılır
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar az once sevgılım iş yerıme geldı ole konusuoduk hersey ıyıydı konu acıldı dedmkı annenın soledgı sey dugun içn tuhafıma gttı dedım tartıstık o konuyu kapattık derken bu seferde dugunlerı var hftaya annesı elbse aldı onun altına ayakkabı alacak bulamamaıs bnde onu almalısınz elbısenn altına falan dedım yıne cenemı tutamadım yanı bana verdıgı cevp su "annenın varsa getırsene ayakkabı " dedı bnde suratım asılınca kapıyı carpttı gıttı bı bak dedım cevp bıle vermeden gıttı napcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada elbıseyi annesı kendıne aldı kendı yıgenının dugunu var aldıgı elbısenınde altına ayakkabı bulammaıs bana bırlıkte gıdıp bakalım demıstı ben onu sordum erkek arkadasıma buldumu annen ayakkabı dıye o da bana bulamadı dedı bnde dedmkı ıyıce bakın onun altına rugan ayakkabı olur dedm ole dıyıncede bana dedıkı anenenın varsa gıtr benm annem gıysın dedı
Nişanlı ve evli olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sizce nasıl davranmalıyım?