bence çok itici az önce bir kız gördüm basenler maşallah tayt giymiş o yetmezmiş gibi göbeğini açmış sokakta bağıra bağıra konuşuo şok oldum ya :D bağıra bağıra konuşan kadınlardan da hoşlanmam iticiler :D bunedir ya hayattan soğudum :D
Kilolu kadınların tayt giymesini nasıl buluyorsunuz?
“Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim. (Birinci sınıf) Yanlarında sığır kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler... (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar Allah’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır. Bunlar (hem kendileri baştan çıkmıştır), hem de başkalarını baştan çıkartırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennet’e girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennet’in kokusu şu şu kadar uzak mesafeden hissedilir.” (Hadîsin ravisi Ebu Hureyre hazretleridir.)
Bu nedir ya Siyah balona su doldurmuşsun gibi Ayak bilekleri hariç bütün bacak birbirine sürtermi? Sürtmüş -.- Onu geçtim o saç ne? Kulağında note7 mi patladı
Nefret ederim birde bazi adamlar kocaman göbekleri ile dar dar gömlekler giymiyor mu midemi bulandırıyorlar biraz bol giyseler şişmanlıkları bile belli olmaz salaklar
Kimseyi ayıplamayalım da yalnız o kısmının had safhada belli olduğu şekilde tayt giyenler biraz abartıyor o kadar.. Şu manzaraya Avrupada kimse dönüp bakmaz ama bizde tuvalete koşup kendini tatmin edecek bir sürü abaza var.
Her insan istediğini giyebilir.. toplumsal normlardan uzak oldukları için eleştirip dalga konusu yapılmak hiç bir insan hakkına hitap etmez diye düşünüyorum. Ve üzüldüm açıkcası yaşınız itibariyle bu bilincin vuku bulmuş olmasına..:)
En İyi Cevaplar