Bir numara beni aradı tam açtım kapandı numarayı tekrar aradığımda yanlış bir numara tuşladınız diye telesekreter çıkıyor. bunun sebebi ne olabilir? korkmamı gerektiren bir durum var mı ? telefonuna bakan kadın
Beni arayan numarayı aradığımda yanlış numara tuşladınız diyor. Neden?
telefon ayarlarından yönlendirme ayarlarına gir meşgulse yönlendir butonuna bir numara yaz ve son hanesini yazma yani numara bir rakamla eksık yaz ve tamam de birisi seni arasın e meşgule at otomatik olarak o eksik numaraya yönlendirecegı ıcın otomatıkman yanlış bir numara tuşladınız diye telesekreter çıkar.
numarayı eksik bir numaraya yönlendirmiştir sizinle dalga geçiyordur birisi. ondan dolayı da yanlış bir numara tuşladınız diye telesekreter çıkıyor. başka bir açıklamasını bulamadım çünkü. korkmanızı gerektirecek bir şey yok :)
Ben kayitli numara aradım babamı. Yanlış numara aradin diyor. Numarasını kendim yazdım aradım yanlış numara diyor. Babam otobüse bindi yola çıktı İstanbul'a dogru. Çekmediği için mi oyle yapmıştır.
alla alla beni de son günlerde arayan bir numara böle diyordu nedir acaba bende merak ettim. o arıyor çalıyor ben arıyorum eksik çevirdiniz diyor. aklıma yönlendirme yapacağı geldi, yanlış bir numaraya yönlendirmiştir ondan yanlış bir numara tuşladınız diye telesekreter çıkıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yönlendirme yapmış olabilir. Ya da skype'dan fake bir numara alarak aramıştır. Sen de geri dönünce öyle bir numara olmadığı için yanlış bir numara tuşladınız diye telesekreter çıkıyor.
Bu dolandırıcılık için ya da Türkcell in kampanya için aradığı numaralar olmalı.Yani ben öyle biliyorum.Bir nevi bant kaydı gibi.Yani geri arayamıyorsun ondan dedim.
En İyi Cevaplar