Bazen yalan değil eşimle sakalasiyor ve birbirimize ceza veriyor uz dün bulasik yıkama sirasi bende di inadına çamaşır suyunu bol kullandım ve sonra haydi cesaretin varsa yatağa alma dedim artık çamaşır suyundan yatamadi ama ben iyi yattim kalkıp o kokudan salonda yatmak istedi odanın kapısını kilitlendim uyu dedim maden bulasigi ben yikadim sende katlanacak sin ona göre eslerinize ev işlerini verirken dikkatli olun : ))))
Madem bulaşıgı biz yıkacagız evlilik saçma o zaman bekar olmak daha iyi o zaman annemde zaten evlilikten bahsederken bulaşıkları yıkacak evi temizleyecek elbiseleri ütülecek biri olsun evlen buna rağmen evlenmiyorum çünkü az geliyor
Iyi de kadınlar ev robotu değil ki , sen kendine eş alıcaksın hizmetçi değil.. Annen de sende yanlış düşünüyorsunuz. İlla ki yapılır bunlar ama ucundan tutacaksın , sonuçta o da insan ve evlenince çalışmak isteyip istemeyeceğini de düşün bence evlenmeden..
Annem dışında bir bayan yardım edemem prensiplerimde yok hasta olur anlarım yardım ederim o kadarda vicdansız değilim erkeklerde çalışıyor robotmu niye herkes işini yapıyor o zaman kimse çalışmasın robot oluyormuş
Bana göre bunun kadını ya da erkeği diye birşey yok. Şayet kadında çalışıyor ise yeri gelince erkek çamaşırda yıkar, bulaşıkta yıkar, temizlikte yapar :) Allahtan çocuğuda siz doğurun demiyoruz ona dua edin ;P ;P
Hayat müşterek, ben prizi tamir edebiliyorsam o da arada bulaşık yıkar bana ev işlerinde yardımcı olur. bizde hiç bu senin bu benim görevi yoktur. Yemek konusunda bile kim müsaitse kalkar yemeği o yapar.
5 sene yalnız yaşadım öğrencilik zamanında ve üst kattaki teyze bir gün yemek getirdi eve şöyle bir göz gezdirdi "çocuğum bizim evden bundan daha pasaklı, tebrikler" dedi gitti 😂 bütün işi bana yıkmayacaksa yardımcı olurum yani 😀
Valla ben ev işi yaparım severim de. Ütümü kendim yaparım, bulaşığımı kendim yerleştiririm yere gelir yıkarım vs. :) Eşim için eşim olacak insanla yuvamız için canımı verecekken 2 bulaşığı esirgeyeceksem niye evleniyorum :)
Yemek de yapıyorum, bulaşık da yıkıyorum. Hayat müşterek, saçma sapan laflara aldırış etmem. Hayatımız eşimi ve beni ilgilendirir, milletin ağzına bakmıyoruz
En İyi Cevaplar