Kimisi öyle değil deyip, ortada bir cevep vermeyin ya evet, ya da hayır.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iyi de sen çok büyük bir seçeneği kapatmışsın. benim pkkyi destekledigini bildigim ve ilişkimi kestiğim kürt arkadaslarimda var aynı kürt adami o yüzden vuracak atatürkçü arkadaşımda var. ben şimdi sana desem evet atatürkçü arkadaşlarim ne olacak. hayır değil desem pkk yi destekleyen o kadar kürt var onlarıda boş geçemem. ki bu burda kürt türk ayrımıda değil bence ben karadenizliyim ve ülkesine ihanet eden çok karadenizli var. bu olay insanlıkta bitiyor arkadasim ülkesine ihanet eden ve buna göz yuman sempati beslen insanlar HAİN dir başkası değil.
saçmaliyorsun bende karadenizliyim 1 ağaç çürük diye ormanı yakamazsin arkadaşim. düşüncen çok yalnış. sen böyle düşünerek terk ettiysen sevgilini o kız için çok büyük iyilik yapmışsın.
çok yalnışsın arkadaşim böyle düşünmemelisin biraz araştır. ve insan olana saygı duy dediğim gibi 5 parmağin 5 i bile 1 değil. senin memleketindende hain vardir kimse çıkıp sana mesela konyaliysan bütün konyalılar haindir dediğinde sen ne düşünürsün?
böyle devam etme bence arkadşim benden sana tavsiye hadi kolay gelsin sana :)
Senin zihniyetinin benaq
Kesinlikkle
bence böyle soru sormakla hata ediyorsun. bir nevi bölücük bu. kürtlere bölücülük yüzünden hain diyorsak sende onlar kadar suçlusun şimdi bir de böyle düşün
Muhteşem bir cevap
Ben kurt degilim ama kurt bir cok arkadasim oldu aralarinda bir kaci iyi cok sicak sevecen insanlardiiki bu soruyo sordugun icin utanabilirdin
Ya senin yaşın kaç 5 falan mı bu nasıl konusma üslubu ya senin kadar gereksiz bos birini görmedim ben şu an bu tavrinla senin o hainlerden tek kuruş farkın yok senin gibi de kalmasın vatanın içinde için bok bağlamış neymiş efendim kiz arkadasi kürt veya laz mıymış neymiş pkkli ile evlenir diye nişan atmis bilmemne arkadaşım sen gerçekten aptal bir insansın senin okuduğun okulunda seni okutan hocanında ben ya
Hdp ye oy veren kurtleri hainden sayiyorum. Onun disinda ataturkcu kürt arkadasim bile var. 😊 durumlar karisik yanii.
Yemin ediyorum köpekte bunlardan fazla akıl var.
Vatanının haini olanlar yasamasin abi su ulkede ya begendikleri yere gitsinler gereksiz nefes alip veriyorlar harbi cıldiriyorum sanalda.
Bunlar klavye artisleri ya bırak. Igrenc herif 😂
Zaten karsina cikmayi bir taraflari yeseydi direk kendi adresini gonderirdi istemek yerine.
Hainligin yaşı olmaZ. Kişiside olmaz kim olursa alnından kursunu yer sonra leş olur gider.
Meslegimde ya polis ya asker olucak zaten kaldiramiyorum boyle evde oturarak bunlari dinlemeyi.
Aynen simdi hak yok hukuk yok bir vukaatım olsa ne askeri okula ne polis akademilerine giremiycem sabrediyorum.
Senin sevgilin degilmiydi mardinli olan 😂😂😂
Yani
Cevap
20Cevap
Vatanı uğruna canını vermiş ve o kadar eziyet ve baskıya rağmen ülkenin bugünkü torunlarına armağan etmek için uğraşıp Fransa'nın Kürdistan teklifini Ermenilerin aksine reddeden hem bir canakkale şehidinin yeğeni hem bizzat rahmetli bir Kore gazisi torunu olarak hakkımı helal etmiyorum. Vatanıma canım feda ama benim dedem ve dedelerim bunun icin şehit olmadı. Hakkımı helal etmiyorum. herdayim bu ülkenin adına çalışarak halkı için şehit olan Kürtler olarak hakkımı helal etmiyorum evete basanlara. Kürdistan'ı kurmak istese oy birliği ile kurabileceği halde kurmayan daima devletine çalışan kurtler adına hakkımı helal etmiyorum.
Bu millet Kürtler , Türkler , Lazlar , Çerkezler... Haindir diyen kimliksiz gizli korkaklardan daha hain bir insan topluluğu görmemiştir m. Avcı
Bence bir "ırk" olarak kastedilmemeli bu.
Zira benim Vatanını seven Kürt arkadaşlarım var.
Doğuya da gittim geldim çokça kez, bence Kürt'ler birkaç gruba ayrılıyor.
Vatanını seven, Kürdistan destekçisi, Çekimserler.
Tabiki bu Vatanı parçalamak isteyenler Hain'dir.
Tıpkı bu , "Trakyalılar ayyaştır" demeye benzemiş.
Ben de trakyalıyım hiç içmem ama.
Çaktın mı?
Herşeyi net sınıflandıramazsın.
hainlik irkla degil kisiyle alakali bir durum bence bir irka siz hepiniz boykesiniz demek cok yanlis bence gerisi biraz siyasi olur bence bu kadr yeterli
https://i.hizliresim.com/VEGA8P.jpg
Ömrümde Sevmezdim Arabı Kürdü, Çekti Çadırını Karşıma Kurdu.
DEDEMOĞLU TÜRKÜSÜ
Genellemem ama yüzdeye vurduğunda büyük bir kesimi öyle , kimse sataşmasın gerçek bu bence.
Evetde hayirda kesin cevap veremem arkadasim kurt ama benim turk arkadasim beni satti ayrildik o arka destek cikti her insan bir degil bu yanlis dusunce
Hain kim biliyor musun? Bu tür konuları senin gibi mevzu yapıp farklılıkları kaşıyan ş*sizler.
Bunu ırk olarak ayirmamak lazım vatan haini kürtler değil daha 15 temmuzda yüzbinlerce vatan haini ülkeyi bölmeye çalıştı
canım nereye verirsen ver. konuşmakta hürüm suçumu da söyleyebilir misin ha bir de oradan orta şekerli türk kahvesi söyle :D mal mıdır nedir neyle korkutmaya çalışıyor. sizin yüzünüzden bu ülke bu hale geldi. sıçtınız ülkeye herkesin ağzını iğne iplikle diktiler. doğruyu söyleyemiceksem öleyim daha iyi
kürtler hain demek çanakkaleye ve 15 temmuz ruhuna hakaret olur. her kürt hain olamaz çünkü bu vatana için canlarını verirler. en güzel örneği askerlik yapan kürt arkadaşlarım oldu ve gerçekten bu toprakları çok seviyorlar. bu soruyu sormakla pek
Neden kimisi öyle değil demeyelim? Tüm Türkler vatanına sadık mı?
Fetöcüler Türk değilmi? HDP'ye oy veren Türkler yokmu?
Neden adam gibi cevap vermek yerine çarpıtıyorsun?
Kürtler haindir diyemeyiz zaten doğuda bir sürü ermeni tohumu insan var asıl hain onlar.
hain değil kandırılmış ermenı tohumları var. benım eşim de kurt hdp yı hıc sevmez aılesı de oyle
Yani bu ülkede Kürtlerin hain olarak görülmesi benim açımdan soran ve böyle düşünenlerin hainliği oylamamıın sebebi ise tozlanmış zihinlerinize rüzgar estirmek
Kürtlere cephe almayın artık mk
Senin gibi avelleri susturmanın tek yolu kod yeşildir. Kendisi Zaza Kürt zaza aynı
bilmem belki hain olan sensindir
bu dünyaya gelirken türk olmayı sen mi seçtin? ve ya da bir başkası zenci olmayı kendisi mi seçti?
ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin. daha öğrenecek çoook şeyin var
Dogudakilar hain her neyse irklari
Pkk yı kim destekliyor
Bu soruyu sorman çok acı senin adına
5 parmağın 5 i bir değil
hepsi değil
Nedesembilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar