Normal insan ilişkilerinde..
İnsanlarla konuşurken frekans tutturamıyorum?
Normal insan ilişkilerinde..
Ben de tam tersi. Karsimdakinin kim oldugu farketmiyor😃 ama bu yapi meselesi bence.
Acaba soyle yapsan nasil olur karsindakinin soyledigi seylerden parcalar alip aldigin parcalar hakkinda konussan? Veya psikologa git o cozum onerilerinde bulunsun belki gecmiste yasadigin birseyden dolayidir
Yapı filan değil. Eskiden böyle değildim.
Çok stres yaşadım ve insanlara güvenim kırıldı bilmiyorum ondan mı
Cevabını sorunda vermişsin zaten, bir kanalı her frekansta dinleyemediğin gibi her insanı da dinleyemez, anlayamazsın. Çeşitli frekansları ayarlamayı dene, önce cızırtılı olsa da tutar.
Bir çok kişi var çevrede komşular filan. Bir tane bile çıkmıyor ya hepsiyle aynı sorunu yaşıyorum.
Ama mesela bir şey diyeceğim. Bir gün sokakta sinirim birşeye bozuldu ağladım. Ağladıktan sonra bir rahatlık geldi, bir dükkana girdim ve bir kadınla konuşurken tuttu o frekans. Bu neden oldu bilmiyorum mantık yürütemiyorum..
Tamam..
Umarım, sana da sevgiler..
Tabii ki yazarım:)
Güle güle :)
Valla benim derdim de ayni yaw.. sanki bu durum benim icin izdirap haline geldi
Yalnız değilim ohh yaa..
Vallahi bu durum benim icin icinden cikilamaz bir durum gibi.. karsiyla beraber gulebilmek istiyorum.. gulemiyorum.. ya karsimdaki ciddilesip gulmuyor ya da ben onla gulecek firsati kaciriyorum.. bu zorlama beni o kadar yoruyor ki
Seni ezen biri oldu mu sen konuşurken hiç?
Yaw aslinda kucukken yasadim bunu cok kucukken ama nedense ilerleyen yillarda da bu gecmedi.. ben guclu ve karizmatik duruyorumdur ama yani sikiliyorum konusurken.. benle konusurken artist bu derler ama aslinda kendimi cok zorluyorum ve yoruluyorum.. hicbir tad alamiyorum konusmaktan
Senin gibi arkadaşlarım var belki de böyleler ben de başka bir dertleri var zannediyordum.
Oooff of ben devlet hastanesi bile olsa gidicem derdimi anlatıcam
Valla ne cozum bulursan yaz da ben de uygulayayim
Yazıcam.
Ozelden yazabilir misin? Soruyu begeneyim ordan yazarsin
Olur.
Begendim yazabilirsin
Cevap
3Cevap
demek ki senden uzak durmak lazım :D
Niyeki?
Uzak durmayı gerektirecek bir şey değil. Zarar vermiyorum sinirleniyorum etmiyorum. Ama klasik Türk kafası tabii. Düşene bir tekme de sen vur hesabı.
Sinirlenmiyorum*
Cok. sey bilmemek lazim frekans. ne konus iste
Ne cahil ve kalın kafalısın ya
Tesekkur ederim :)
Zamanla gecer bence
Ne olduğunu anladın mı acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar