Tabi öğlen cami akşam karı kız adam p*rno yıldızı olucam diye video çekiyordu yok vize sorunu çıktı yok vs 😂 gündemde kalmak için saklabanlik yapiyor hiç sevmiyorum bunu bir ara 15 kişi dovmus o çok güzeldi 😂
be gülmek yerine tam tersine sinirlendim Din ile ilgili şaka yapılmaz Allah ve Resulu ile mi şakalaşıyorsunuz? sen okuldaki hocana bile şaka yapamıyorsun Allah'la mı şaka yapıyorsun
Sahabenin biri Kilolu bir sahabenin Kur'anı okuyuşuna şişmanlarda hep güzel Kur'an okuyor dedi Bu olay Peygamberimizin Kullağına gitti Adamı yanına çağırdı böyle bişey dedin mi evt dedi Peygamberin Üzüldüğünü ve kızdığını anlayınca Allah resulu Allah'tan iste beni affetsin Allah resulu sustu ey Allah'ın resulu ben pişmanım Allah'tan iste beni Affetsin dedi Allah resulu hiç birşey demedi Bunun üzerine Allah ve Resulu ile mi şakalaşıyorsunuz? ayeti indi yabana atılcak bir konu gibi mi?
Bu herife ayarım bunu salağı içirmişler sonra türk kızlarının tümü şey edeceğim diye bir videosu vardı dava etmişler bu salağı kaybederse içerde yatacak
ahahahah olabilir bak birde Türkiyeyi suçluyor ünlüyken iyiydi şimdi beni bıraktınız diyor ulan sen benim kız kardeşlerime bacılarıma küfür edersen ben seni niye destekleyim iyi olmuş 100 kişi change. com da imza toplamış sanırım öyle zaten mahkemelik olmuş mutlu musunuz diyor birde :D :D
En İyi Cevaplar