Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin fantezi dünyası aynı olacak diye bişey yok.. Yorumlarda bazı arkadaşlar saçmalamış.. Bende sevdiğim, hoşlandığım kadınlara italyan öpücüğü veririm. Ağzına doğru hafif bir duman üflemek hoştur yani 😌
05 Yorumla
Soran+1 yılTeskuler millet mal mal konustu resmen ya bikac kisi ve siz mantikli yorum yaptnZ
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsan da saygı duyacaksın ama dimi. İnsan kendini kötü hissedebiliyor ve ben kimsenin kötü hissetmesine neden olmak istemiyorum.
Soran+1 yılYa sizn nerdeydiniz ya birisi bana akli eksik kiz dedi sonra bende ona hakaret ettim b. k yemisin sen die bak assagida var okusana yorumlari ve hala hakliym dio allah askina bir oku sigaraa icen erkegi cekici bulan akli eksik kiz yazmis baslik bu
Cevap sahibi+1 yılBoşver takma bunları.. Herkes saygı duymak zorunda ama saygı duymayanlar da olur. Onların aklı eksikki saygı duymuyorlar.
Soran+1 yılhaklısnz
En İyi Cevaplar
Sigarayı çekerken gözlerini kıstıkları için olabilir. Ben içmiyorum ama, içen kadından değil de kadınların içmesinden nefret ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBravo guzel tespit
+1 yılCok igrenc duruyorlar disleri kokusu falan berbat yani mide bulandiricilar bence hem kendini dusunmeyen agligini dusunmeyen insan karsisindakini mi dusuncek.
00 Yorumla
- 219 Yorumla
Soran+1 yılHemcinsim ya bravo
- +1 yıl
yok canım :) kim dedi onu...
- +1 yıl
Wooooooowwwwww :D
- +1 yıl
Vallahi canim hoslandigim bey bana su fotograftaki gibi bisey yapsın yuzune tupururum bu nedir lan arkdaş
- +1 yıl
@dugusal5555 dimi ama :)
- +1 yıl
@dugusal5555 Hoslandigin beye selam... hoslanmayabilirsin, senin tercihin...😊
- +1 yıl
Bence su fotograf kimsenin tercihi olmamalidir. Ne demek bir agiza duman uflemek yani?
- +1 yıl
@dugusal5555 Ates, tutku, sehvet... gibi gibi seyleri animsatmali su görüntü...
- +1 yıl
Seven insanda ateş tutku sehvet vs gibi hisler olmamali bence. arzu varsa aşk yoktur bu keisn ve net
- +1 yıl
@KizÜye_ italyan öpücüğü değil mi bu? :)
- +1 yıl
He he tabi canim o dusuncelerin hepsi avrupai yas tarzina uygun.
- +1 yıl
Gercek ask kiyamamaktir zarifce sevmektir fotografa bakinca adam kendisini zehirliyor ustelik sevdigini de zehirliyor olmaz olsun oyle sevgi
- +1 yıl
@dugusal5555 Bunlar insani, aska ve sevgiye dayanikli duygular... tatmadiysan, bilemezsin...
- +1 yıl
Tatmadim sevdgim insanla ilgili dusunmem boyle seyler herhalde. Hem dedigin seyleri yasadiktan sonra sevginin ne anlami var ya da evlenmenin.
- +1 yıl
@dugusal5555 Aski ve Sevgiyi "taclandirir" bu duygular dedim... Ayrica evlenmenin amaci senin icin buysa, evlenme derim... bu duygulari tatmak icin insan evlenmemeli, amac bu olmamali... hayatini paylasmak, bir olmak icin, aile olmak icin evlenmeli...
- +1 yıl
Yok canim ben tac sevmiyorum sem tak istersen😃 Tabi orasi oyle ama her seyide yasamamali insan diger turlusu Amerika yasam tarzini benimsemek oluyor.
- +1 yıl
@dugusal5555 Sen mevzuyu nerelere cektin... neyse herkes bildigi gibi yasasin...
- +1 yıl
Tabi orasi oyle 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılAnladıgım kadarıyla kızlar kıllı kirli sakalı olan her türlü pisliği yapan erkekleri kendilerini güzel sandıkları dönemde daha çekici buluyorlar. Belli bir yaştan sonra efendi düzgün kulu köpeği olacak birine gidiyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamadnz ya siz erkekler amma kiskancsnz ya
- +1 yıl
Ben seni anladım da sorunun cevabı kendinde. Zira bana sigara içen kadınlar hiç çekici gelmiyor. Bunun nedeni düz mantıkla sigarayı zararlı bulmam bak nedenini kendim soyledim. Çünkü vu göreceli bir şey yani sorunun cevabı zaten sende
Soran+1 yılDogru zaten ben sadeve hani bir bakis acisi olarak belirttim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü alışkanlıklar çekici bulunuyor mesela zina yapmış erkek sigara içen erkek içki içen erkek küfür eden erkek taciz eden erkek vs vs
bende diyorum ben nerde hata yapıyorum diye merak ediyordum öğrenmiş oldum vs vs vs ahahaha :)012 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anladnz hani boyle duruslari hosuma gidior ki sigara icmekle icki icmeyi zinayi birbirine benzetmeyjn
Cevap sahibi+1 yılahahha :)
sigara içen erkekler yüzünden sigara içmeyen erkekleri üzdünüz kızlar :)
neyse şaka yapıyorum tabi ki hoşuna gidebilir ama benim daha çok filmlerde mafya babaları içiyor orada dikkatimi çekiyor
Soran+1 yılYok ben ole bisi yapmadim cunku ben uzuldum karsi taraf saolsun mahvetti hayatimi benim ki bir beegeni
Cevap sahibi+1 yılişte adam gibi insanları sevmezseniz hayatınız mahvolur maalesef...
Soran+1 yılAdamlik alninda yazmiyor sonradan bozanda var tuh bak bilseydim sana talip olurdum
Cevap sahibi+1 yılYok bana talip ol falan demiyorum ama bir erkeğin ne olduğu bellidir bunu anlamak zor değildir bence
Soran+1 yılBigun bir kadin tanirsin oda bir zaman sonra tanidgn gibi cikmazsa aklina ben geleyim olurmu
Cevap sahibi+1 yılöyle deme yaa...
Bu nasıl bir sözdür ağzını ayrı aç...😥😥
Soran+1 yılEe buyuk konusuyorsumuz ya hani biz sigara icenler icin icmeyenleri uzuyornusuz ya
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam ben birşey demedim say...
Soran+1 yılAma dedniz ve unutmayiin insan diledigini değil kinadigini yasarmis
Cevap sahibi+1 yılBen kınamadım yanlışlardan bahsetmiştim sadece... kınamıyorum yani...
Sigara şirketleri yıllarca karizma sembolü gibi propaganda yaptılar. Sigara içen kendini adam zannetti :) Kokusuna bile dayanamıyorum. Küllük gibi geziyorlar ortalıkta.
00 Yorumla
+1 yılSigara içen bir erkek ve bir bayan cool, dur hep söylüyorum sigara içmeyen bir insan bana asosyal gibi geliyor... :D
012 Yorumla- +1 yıl
@KizÜye_ buda benim nacizane görüşüm :D o dumanı çekiyorsun bir şöyle sonra üflüyorsun böyle gözler kısılıyor sonra şöyle kafanı sağa doğru çevirip bir bakış atıyorsun owww yeee come on baby :D :D :D
- +1 yıl
@KizÜye_ Sigara içilmeyen kafelere bak bomboş dk oturup kalkıyorlar :D
- +1 yıl
@KizÜye_ 😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
ne alaka ya? sosyal olmak için ille sigaraya mı başlamamız lazım?
- +1 yıl
@Aykut1990 oda çok zahmetli yaa 😂
- +1 yıl
@Aykut1990 yengende al diyor ama bilmiyorum birde onu şarj etmek ile mi uğraşacağım birde elektrotu arıza yapınca acı ve yanık tadı geliyor ondan 😄
- +1 yıl
Sana tavsiyem Joy tech e grip al düzgün kullanırsan kolay kolay atomizeri ölmez sürekli bas bas iç seks arkaya can dayanmaz cihazın ayarı var ben rahatım acemilik zamanı stomizer yaktım 2 kez şimdi rahatım telefon kablosuyla şarj oluyor 30dkda likit koymak için söküp takmam gerekmiyor düşse kırılmaz sağlam 😎 daha ne istersin katran yok koku yok zifir yok hem de ucuz... Likitini bitkisel al ben (Ara Max) kullanıyorum eğer bulabilirsen siteden likitim marka da var isimleri seni gülme krizine sokabilir😂😋😋 ama 10 numara
- +1 yıl
@Aykut1990 tamam bakim ona ben😄
- Diğer konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme aynı yatağı paylaşmaya başladığında sigaralı leş gibi kokan ağzı ve bedeniyle yanına geldiğinde bu kötü huyundan kurtulursun :)
00 Yorumla
+1 yılYok bence bir ayrıcalığı. Üstelik sürekli insanın yanında içilmesi de rahatsız eder. Güzel bir kokusu da yok.
00 Yorumla
+1 yılniye? öksürürken eşek anırması gibi sesler çıkardıkları için mi , bol bol balgam çıkardıkları için mi yoksa altın sarısı dişleri için mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılTurkiyedi bircok unlu sigara iciyor ama disleri sari değil
- +1 yıl
türkiyenin büyük bir çoğunuğu ünlü değil ve dişleri sapsarı
Soran+1 yılValla senin bulundugun keaim ole ama benim bulundugum kesimde sigara icen kimsenin disleri sapsari değil anlamak istemiyorsun bari paylasimi kasma
- +1 yıl
saçma
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigara içen bir erkeği çekici bulan kız, aklı eksik bir kızdır.
129 Yorumla
Soran+1 yılB. k yemisn sen
Cevap sahibi+1 yılValla yemedim. Ama sen o boku içiyorsun muhtemelen.
Soran+1 yılHayir sigara icmiyorum icmedim e hic demekn istedgmi nerenzden algilandz siz
Cevap sahibi+1 yılSigara içen bir kızın sigara içen erkeği çekici bulması çok olası bir durumdur. Bunun için "Muhtemelen" dedim. Senin aklın poponda herhalde ki hep oraya vurgu yapıyorsun.
Soran+1 yılDayakmi istyrsn sen
Cevap sahibi+1 yılNe alaka? :)
Bu sorunla netleşti ki aklı eksik ve lafı poposuyla anlayan birisin sen. Yanılmamışım.
Soran+1 yılNeden dayak istyrsn dedim soleyim bir bYanla konusmayi bilmicek kadar okuzsun
Cevap sahibi+1 yılBunu "B. k yemisn sen" diyen kız mı söylüyor? Harbi aklı eksiksin. Beni tekrar tekrar doğrulatma artık lütfen. Aşikar oldu. Herkes inandı. Zahmet etme.
Soran+1 yılSen. Bana akli eksik dersen bende sana b. k ye derim anladib mi kisasa kisas sen bana adam gibi konusaydin bende sana duzgun bisi derdim
Soran+1 yılFazla egon var dikkat et conta yakarsin
Cevap sahibi+1 yılEgo yok, nereden çıkardın? Hem aklı eksik sözünün kısası b. k, püsür olmaz. Belden yukarı vurman gerekirdi. Ama beynin oralarda olduğundan fazla da şey yapmamak gerek haklısın.
Soran+1 yılNeye gore kime gore acaba bana gore akli eksik hakarettir ki o niyetl dedin adam gibi konussaydin bende sana insan gibi cvp verirdim
Cevap sahibi+1 yılDönüp yazdıklarımıza bakıyorum da ben, doğru bir tespitte bulunmuşum. Sen ise küfür etmişsin. Neyse. Geçelim.
Soran+1 yılSana gore oyle bana gore boyle bana akli eksik diyene sivri dilimi cikartirim konusurum yani sonradan da yok brn hakliydim yok soyle yok bole die kivranmayacak
Cevap sahibi+1 yılBen tespitimin arkasındayım. Hem senin tarafından tescillendi, onaylandı. Sen karşılığında küfür ettin. Daha neyi konuşuyoruz ki?
Soran+1 yılKendi lafin kendi kendi onayin kargaya yavrusu sahin gibi hesabi yani ben pisman deilm o lafi eden kufur ederim
Cevap sahibi+1 yılYok bak beni onaylayan bir pembeli daha var. Eminim onaylayıp o butona tıklamayan da vardır. Haydi naş naş.
Soran+1 yılOnaylayan olur senin giniler cok bakteri bolunerej cogalmsnz bak nas nas demenden de belli ama paylasim benim oldugu icin sen s. ktirip gidebilrsin 😂😂
Soran+1 yılSeni oanylayan olmasi senin hakli olduginu gostermez biliyrmsn asla mutlu biri deilsin sen belli
Cevap sahibi+1 yılHabire yorum atıp beni çağıran sensin. Siktirip_gitsen de artık çağıran olmasa diye düşünmüştüm. Ama anlayamamana şaşırmadım doğrusu. Ha bu arada tekrardan küfür edip tescillemiş oldun öküzlüğünü. Başkalarını kendin gibi aptal_görme yanlışından vazgeç.
Soran+1 yılSende benle muhatap olduguma gore demek sende okuzsun ah be siz erkek egosu bayanla konusulmasini bilmuyon sonra bayan kufredince tribe giriyon bak aslanim devir degisti anladin mi adam gini davranmazsan lafin alasini yersin kendin caldin kendin oynadin kendin onayladin bende sana para taktim hepsi bu 😊😊😊
Soran+1 yılKi ben seni cagirmadin yorum yaptin cevap vrdim y bak ne yiyp. Ne iciyosan ara ver kafa yapmis sende
Cevap sahibi+1 yılValla ben bir şey çalıp oynamadım. Koydum teşhisi, gittim. Onayı da gelmiş. Bana ne isnad ettiysen aynısını sen yaptın. Öküzsün dedin âlâsını yaptın. Ego dedin şimdi de egolu tavırlar içerisine girdin. Üste çıkma gayretin görülüyor. Bunlar hep hazımsızlığının göstergesidir. Demek para takan biri varsa o da benim. Sen de bunu hazmedemedin.
Cevap sahibi+1 yılAz sonra lafı çarpıp engellersin de sen. Hazımsızdan beklenen tavır olur doğrusu.
Soran+1 yılYoo ben gayet free yim sen teshis koydun die sen hakli deilsin bir kiz begendi die bu seni hakli kilmaz asla bisi diymmi bu egonla sen asla mutlu olamazsn sen sevgilini canindan bezdirirsn benim ki sadece gorsel bir begeni ben kalkip sigara icenler evlenecek adamlar demedim dinlemek icin kulagini kullan yoksa hep yanlis anlarsin ha sen hakli olsaydin benle atismaya girmez teshisini koyar giderdin kapis ve senin gibi uslubu olanlara kufur mustehaktir yanlista olsa ederim kapis hadi simdi sana bay bay
Soran+1 yılGizli kullanici engellenmez ki oyle olmasa bile engellemen en fazla sen engellersin 😉
Cevap sahibi+1 yılBurada biri soru sorar, bir başkası da cevap verir. Olay budur. Kapiş?
Sen sordun ben de cevap verdim. Ama sen cevabıma karşılık verdin. Bu da bir cevabı daha hak eder. Kaldı ki sen cevabında küfür edip sataştın. Sen cevapladıkça bildirim geldi. Açtım ki adam akıllı bir cevap vermişsindir diye. Ama yok. Ahmaklıkta ısrara devam ediyorsun. Ahmağa verilecek en güzel cevap susmaktır. Benim hatam o oldu, kabul ediyorum.
Soran+1 yılCevap verme hakkin tabi var ama hakaret edersen soru soranda kufreder kapis sen duzgunce yorum yapsan bende duzgunce cevap verirdm ama sen bana eksik akil de ben sessiz kalayim oldu cok beklersin sen sezarin hakki sezara
Soran+1 yılBak hala devam ediyorsun buda senin harbi okuz oldugunu ispatlar ahmak sensin bayanla kousmayi bilmeyen ahmak hemde
+1 yılnapalım şimdi kızlar için sigaraya mı başlayalım bunu mu istiyosunuz?
049 Yorumla
Soran+1 yılYa birinizden su soruyu dogru anlayin ya ooofff
- +1 yıl
sigara içen erkek çekici diyosun. e içmiyosak demek ki iticiymişiz. hee hee
Soran+1 yılHayir ya aman ya ayri bir hava katiyor dwmek istedim ya
- +1 yıl
ya boş boş konuşmayın yaa. hee tamam yarından itibaren sigraya başlıyorum belki kızlar o yüzden sevmiyodur beni.
Soran+1 yılŞu an bos konusan sensin herkesin bir tarzi zevki vardir benim de bu derdi nie sana dustu ku
- +1 yıl
sigarayı bütün kızlar çekici buluyo. hayır nesini çekici buluyosunuz üstü başı tütün kokuyo benm arkadaş tiryaki yanında duramıyorum resmen. siz nası sevebiliyosunuz ya? ha ben anladım. sigara içen erkek de böyle bir badboy havası var ondan dimi? ondan sonra neden adam gibi adam yok. siz böyle yapmaya devam edin. sigara içen erkek çekici, içki içen erkek çekici affedersin sken erkek çekici. bunları yapmayan ise ezik
Soran+1 yılSu yorumunuzdan utanc duydum resmen kirici oldu bu bir begenimden ne cikardinz dilerim kirdiginiz yerdenn kirilin sizde
İyi aksamlar- +1 yıl
hadi ordan sizin gibi zihniyetler yüzünden milletin kanı bozuldu. adam gibi adam diyip böyle badboy kılıklı heriflerle birlikte olursunuz ondan sonra üzülüp niye kimse beni sevmiyoğ yaağğ diye ağlarsınız. ben bu yüzden siz Türk kzılarından tiksinmeye başladım ne istediğini bilmeyen varlıklarsınız. yazıklar olsun diyorum hepinize Allah belanızı versin
Soran+1 yılBiri sana iyo tekme atmis belli ama bemden ne cikardin hirsini
Soran+1 yılCanini yakan kimse git ona cemkir
- +1 yıl
niye size tekme atan piççlere ses çıkaramayıp masum erkeklere çemkiriyosunuz yalan mı?
Soran+1 yılBana tekme atan olmadi hic beni tanimadan yargilama hakkina sahip deilsin sakin ol ya kafan mi guzel
- +1 yıl
bir defol ya. atmamışmış. belli yememişsin tekme badboyları sevdiğine göre ama yiyince de akıllanmazsın sen siz kız milleti boş yaratıklarsınız çünkü
Soran+1 yılAllah bea bwter etsin seni
Soran+1 yılBoynuzlanmalara doyamayasn insallah kim tekmeyi bastysa iyi etmis buyuk boynuz yemisin belli ohhh canima degsin
- +1 yıl
doğru senin gibi boş zihniyetler böyle olukları için ve her yerde senin gibiler oldukları için böyle oluyo doğru düzgün kız yok ztn. Türk kızlarıyla asla sevgili olmam arkadaş da olmam hepinizin Allah bin belasını versin.
Soran+1 yılHak etmisin sen belli adam gibi konusmayi beceremedn daha sana hersey mustehak
- +1 yıl
adam gibi mi? sen sigara içmeyeni ezik yerine koydun bir kere sana adam gibi değil hayvan gibi konuşmak lazım. sizin için badboy mu olalım biz? adam değil de skene giden sizsiniz ben adamlığımdan kaybettim. sizin bayıldığınız badboylardan olsaydım belki şu an evlenmiştim bile
Soran+1 yılYa ben ole bisi demedim sen kendi kendine kurdun yazidklarima baksana bir nerde var ezik lafi sigaraicmeyen ezik lafi goster bana
- +1 yıl
bayıldığın badboylar sana bir koysun da ağla burda. Allah'ın malı. bana tekme atıldı diye alay ettin gülme komşuna gelir başına derler güzelim.
Soran+1 yılYa bir sektir git ya boynuzlanmisin belli bana atar yapiyon sinirini burda cikariyran 27 yasimdaym ben senin dedgn gibi olsa coktan koyarlardi ama kizlar senin kalbine fena koymuslar acisinin sesi taa burdan duyuluyo
- +1 yıl
ha siktr ordan mal. sana da koyacaklar hiç merak etme. siz Türk kızı denen münafık yaratıklar bizim gibilerin değerini anlicaksınız ama biz de g. tümüz döncez size.
Soran+1 yılHade hade git soguk suya otur yanginin gecsin sana koyab kizin eline sagli
- +1 yıl
sizin gibi şerefsizz kaşşarlara ztn asla güvenim yok bundan sonra Türk kzııyla evlilik düşünürsem Allah belamı verisn.
Soran+1 yılYa bak sakinles bence uzulmeye basldim valla bak
- +1 yıl
senin ne mal olduğun ortada sen git badboylara git tekme yememişsin ama yiceksin. yeseydin burda onları övmezdin bana karşı. hah o bana tekmeyi atan kız da senin gibi şerefsizzdi kaşşarın tekiydi. çirkine namuslu olup yakışıklıya o. ospu olmak tam sizlik bir iş ztn ki aynen bunu da gerçek yhayatta yapıyosunuz. iz badboyları adam sayın adam böyle yapın. gün gelicek sizin gibiler bizleri mumla aricaksınız evlenmeye gelince efendi aricaksınız ama nah bulucaksınız çünkü efendi temiz erkekler sizin gibi bozuklarla evlenmez
Soran+1 yılİyi aksamlar size
- +1 yıl
sie
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
mal ya
Soran+1 yılSenden ala mal mi var 24 tekme yemisin
Soran+1 yılAla geyikteb farkin kalmamis farkina varamamis
- +1 yıl
hah senin kadar mal olmadığım kesin. sigara içmeyenleri ezik diye yorumlayan badboyları övüp övüp bitiremeyen kıza ne denir ki?
- +1 yıl
lan bir sie. snde yicen tekmeyi yakında 27 olmuşun ama hanımefendi olamamışın daha yazık yazık.
Soran+1 yılSen adammsisin ki ben hanimefendi olayim Sana iki defa insan gibi yaklastim kufrettin sohbet gecmisini oku istersen bir eger adam gibi konusayydn ben seni dinlerdim bile ki kavgayi baslatan bela okuyan sensin
- +1 yıl
insan gibi mi? ulan salakk benle alay ettin ezik yerine koydun ne çabuk unuttun Allah'ın malı.
Soran+1 yılSohbet gecmisini okusana kim baslatti
Soran+1 yılSen bana hakatet edersen bende sana ederim
- +1 yıl
sen bir kere sorunda sigara içmeyenleri itici olarak göstermişsin ezik olarak göstermişsin ondan sonra bana badboyları övüp alay ettin. Allah senin gibilerin belasını versin ztn sizin gibiler geberse de kurtulsak. siz adeta münafık yaratıklarsınız.
Soran+1 yılSen alkollumusun ya ben badboylari ovmedim birtej cumle goster evet daha cekici durabilyrlar ama bu dmek feil ki sigara icen adam evlenilcek adam dedmmi demedm hani bir begeni falan demek istedm
Soran+1 yılBak hala devam ediorsun hakarete uc yotumdur ben sana hakaret etmiyorum
- +1 yıl
ulan alay ettin lan benle ezik yerine koydun var mı dahası hee? çekici geliyolarsa napalım onlar gibi mi olalım? benim sigara içen arkadaşım bile 28 yaşında hala kız bulamadı niye? adam da ne tip var ne de boy. siz sigara içen ama yanında da yakışıklı olan erkekleri çekici buluyosunuz. Allah denen kafasız bizi böyle yarattıysa badboy'luk bir tipimiz olmadıysa suçlusu biz miyiz hee? sigara içtik diye çekici mi olduk biz? hayır daha da itici dediler bize
Soran+1 yılSen kesin alkollusun bennsana hakeret etmedim ettiysem ekran goruntusu al yolla burdan Allaha kufrtme bak yanlis yapiyoraun ben seni ezmedim tamam ezmedim
- +1 yıl
ne alkollüsü ulan? sizin gibi şerefsizzler bir geberrmedi gitti ezin alay edin oh ne ala egonuzu böyle insanları küçük düşürerek mi tatmin ediyosunuz? ksura bakma IQ'nuz 0 o zaman sizin. egoyu insanlarla alay ederek yükselteceğinize gidin bir buluş yapın bişi başarın da öyle egonuz olsun. insanları kırmakla alay etmekle ego tatmin ederseniz o kırdığınız insan size sert bir geri dönüş yapar.
Soran+1 yılAlay etmedim diorum hala alay ettin disun ispatla diorum ispatin yok
- +1 yıl
Boynuzlanmalara doyamayasn insallah kim tekmeyi bastysa iyi etmis buyuk boynuz yemisin belli ohhh canima degsin
Hade hade git soguk suya otur yanginin gecsin sana koyab kizin eline sagli
bunlar ne? alay edip küçük düşürdün beni.
Soran+1 yılOndan evvel sizin bana yaziklarinz ne peki ben onlari cok sonra dedim size
- +1 yıl
seninle konuşamicam tam bir zaman kaybısın güle güle
Soran+1 yılHosvakal bu arafa herseye ragmen kusura bakma ofkrme yenildim dememeliydim o sozleri allah yardimcin olsun umarim kolay atlatirsin
+1 yılbunu soran da bı erkek yalnız:D
11 Yorumla
Soran+1 yılBayan oldumu ispatlarsam canli canli soyunup buraya atacan mi videoyu gizliden cikacam varmisin
- Diğer konusunda 35,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil bir yoklukki turkiyenin %70 ini cekici buluyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil ya
+1 yılben icmioyrum bişide demicem diceklerim bu kadar bana verilen sürenin sonuna geldik iyi günler
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kokusu ben içtiğim halde üstüme siniyor nesi çekici😃
00 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Zararlı diye içmiyorum bir faydası olduğunu şimdi öğrendim
00 YorumlaPuro içenler daha çekici 😖
23 Yorumla- +1 yıl
etlipro mu :D
- +1 yıl
hiç okula gitmedim ben :(
uzun ömürlü olmayacakları içindir :)
10 YorumlaAslında olay sigara içmekte değil sigarayı içende
12 Yorumla
Soran+1 yılBravo anladn beni
Nefes alsından sonra bir de bu mu çıktı şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Baca borusu gibi kokuyorlar hiç çekici değil
20 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSigarayı içlerine çekiyorlar ya hani?
00 Yorumla
+1 yılBana gayet iticiler
00 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. Deme öyle şeb-i süfyanı sigaraya alıştırtcan
10 Yorumlabanada tam tersi itici geliyorlar :D
00 Yorumlaİçiyoruz ama çekiyor muyuz belli değil
00 Yorumla
+1 yılPek çekici değil aslında
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. ben hariç herhalde ahah
00 Yorumladumanı çekip bırakıp sohbet ediyoruz dumanla
00 Yorumla
+1 yılHaydaa!
10 YorumlaSigarayi biraktim cok sukur
00 YorumlaSigara icen erkekleri cekici bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılsana göre çekici başaksına göre iğrenç
00 YorumlaIcmedigim icin mi cekicizim acaba
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim için değil
00 Yorumla
+1 yılBence degil
00 Yorumla
+1 yılBence değil.
00 Yorumla
+1 yılİtici gelmesi lazim
12 Yorumla- +1 yıl
@nipopotam aferin bak boyle iste
- Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana cekici gelmez
00 Yorumla