+1 yılaslında erkek eşini kalçasına göre seçermiş önceden iri kalçalılar birden fazla doğum yaptığı için küçük kalçalılar da 1 bilemedin 2 sonrası olmazmış ona göre soyunu devam ettirirmiş kalçada erkeğin otomatikmen tüm hormonlarını etkiler yani ondan dolayı
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel cevap. Burdaki erkeklerde sırf onlara acı çektirdi diye bana küfür ediyolar 😂😂
- +1 yıl
iyi seçersin o zaman en güzel görüşü +1 verdim
En İyi Cevaplar
+1 yılgöbeğinin altına yastık yerleştirip kabak gibi meydana çıkartmak. performansım da gayet iyi. canlı olarak 1 saat içinde yaşar benim balık :D dalgalandırarak göklere yükseltirip haykırtarak düşürürüm.. azdım laa
065 Yorumla
Soran+1 yılHahaga ya bu erkeklere o kadar gülüyorum ki yazık la size😂😂😂
- +1 yıl
hayalimdekiydi. özelden gel azcık da biz güleeek :D
Soran+1 yılNe gelcem be kudurun durun hahaha😂😂
- +1 yıl
ayyy içime ince birşey soktum kızlığım bozuldu muuu sevgilimle sürtünürken pantolun içinde boşaldı hamile kalır mıı. yakında sanal saks yaptım hamile miyim diyecek olan da sizsiniz unutmayın :D ben fantezi yaptım diye azarım ama bu sana dalga geçme hakkını vermez. sanalda yazışarak elin nerede, kilodumda, seni arzuluyorum diyen siz değil misiniz :D
Soran+1 yılInanirmisun kimseyle seks yapmadım veya hiç bir erkek vücuduma bile dokunmadi. Ben bu soruyu gülmek amaçlı yazdım erkekler çok yazık diye 😂
- +1 yıl
hem ne alaka amk! biz miyiz bu soruyu açan :D kendi kafasına bakmıyor da...
Soran+1 yıl😂😂😂😂 siz erkekler çok komiksiniz ona gülüyorum be n
- +1 yıl
seni biri öttürürse iyi gül o zaman :D dikkat et içine boşalmasın sonra
Soran+1 yıl😂😂😂 ya benim hiç sevgilim bile olmadı o dediğin olay çooook uzak bana 😂 eve atmaya çalışan lar bile oldu ben gitmedim düşün yani bana daha bir b*k olmaz
- +1 yıl
sıkıyorsa özelden gel
Soran+1 yılGelmezsem ne olur Allah allah 😂😂😂
- +1 yıl
yok neyle uğraştığını kamerada gösterirdim. kimmiş düşkün o zaman görürdük. saat 7 ye kadar seni 10 kez boşaltmazsam hesabı kapatır giderim. sonra meeleyerek yatağına kıvranırsın. bence bunu istiyorsun. yoksa durduk yere bu soruyu açıp erkeklerin fantezisini akumazdın. eminim elinin biri kilodunun içinde mast halindesindir
- +1 yıl
özele gel de kurtul bu sancılı kıvranmalardan
Soran+1 yılHay aklına sicayim 😂😂 çok biliyosun bir sktr git ya zayıf şeyler sizi. Günahım İda alma soru sorduk diye ahlaksız olmuyoruz😂 resmen acı çektin şu an ondan böyle yapıyorsun😂
- +1 yıl
elimin altında olacaksın ki seni haykırtarak titreterek boşaltacam o zaman rahatlarsın. kendi acizliğini erkekleri küçümseyerek bastırdığın belli. net!
Soran+1 yılHahahahaja ay yazik ya 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
len mannyak gerizzekalı hamcık.. hala anlamıyorsun değil mi. insanlar sana neden cevap veriyor. sorduğun sorudan mı sanıyorsun. hayır... bunu kız sordu diye coşuyorlar. amaçları sana köklemek. yoksa geniş kıvrımlı kalçalı diyince ağızlarının suyunu aktığını mı düşündün. ben herhalde bir tek fantezi yazanım. sadece senin gibi ahmaklar kendini seks muhabbetinin içine kendini atar erkekleri ezdiğini sanıyorsun. millet sana yürüyor haberin yok. bırak bir cümlelik soruyu gerçeği gör. kapağı da müsait olduğunda alırsın şöyle bırakayım!
Soran+1 yılAman bir sus be mal ya 😂😂😂 burdan zor yürürler😂😂😂 ancak acı çekersiniz işte
- +1 yıl
bak ne yap biliyor musun. vajinanın resmini çek buraya at. o zaman daha çok acı çektirirsin.. embesil!! :D :D :D
- +1 yıl
Kardes allah askina sus be yeterince rezil oldun ulan findik kadar sey icin yarim saattir maymun oldun ya guleyim mi aglayayim mi sana bilemedim ya😂😂😂 @ahahehuhue
Soran+1 yılHahahahahaha😂😂😂😂 o rezil olan çok komik dimi ya bak sende güldün 😂😂😂
- +1 yıl
kesin dışarda erkekler çok kilolusun veya tahta gibisin diye bakmamışlar. diğerlerine yavşadıkları için zoruna gitmiş. sen de böyle içindeki hıncını çıkarıyorsun. başka açıklaması olamaz :D
Soran+1 yılMaymun oldun hahaga😂😂😂
- +1 yıl
Yaa normalde böyle seylere pek gelmem burnumu sokmam ama eglencesine geleyim dedim yarim saattir okuyorum yorumlari cocuga yanima gel desen kosarak gelir krize girdim gulmekten artik ben utandim onun yerine bu kadarida abazalikda master ama 😂😂😂
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı sen rahat ol ben ona acı acı lafları sokuyorum. hepsi gerçek olduğundan içine batıyordur merak etme :D
Soran+1 yılPuhahahaha😂😂😂😂 ulan erkekler hep beni eve atmaya çalışıyor😂😂 sanayi inandircam g*t herif bak halen acı çekiyor
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı sen de kendini az cool gösterip kıza yürüyorsun çaktırmam şşşş ayık ol :D
Soran+1 yılGece gece gülüyorum işte komiklik olsun sirf illa bir nedeni olması gerekmiyor sus artık 😂😂😂
- +1 yıl
ben sokacağım lafı soktum gerisini sen acı acı gülserken düşün. ben adresi bilmesem zarfı koymam merak etme :D
Soran+1 yılSen artık sus bence 😂😂😂😂😂 rezil oldun yeterince burdan size is çıkmaz yürüyün la 😂
Soran+1 yılHe he mal ya halen laflarinin dokunduğunu zannediyor gerizekalı😂😂
- +1 yıl
Kimseye kendimi kanitlama cabasinda degilim kiza da yurumuyorum kafan rahat olsun neyse 😄😄 @ahahehuhue
- +1 yıl
soktuğum laflar ağırına gitmese cevaba abanmazdı. içindeki kinlerle ortaya çıkıp kendince egosunu tatmin ediyor
Soran+1 yılYa benim keyfi yerinde gardaş😂😂😂😂 sana ne olduysa olan oldu coktun böyle bir sanki
Soran+1 yılDoğru söylüyor sun ruhsuz ayi😂😂😂
- +1 yıl
seni öfkenle baş başa bırakıyorum. taktik diye buna deniir öğren biraz. boş laf ettiğinden zoruma giden birşey yok. ben kapakları iyi sıktım gazın kaçmaz 10 yıl daha kokuşmadan yaşarsın. arasıra fınfığını yıka ki örümcekağı filan varsa temizlensin. hadi bye :D
- +1 yıl
😂😂😂 sagolasinn soran
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı oo yanına yandaş çekip onaylamaya da girdiyse tamam müttefik arayışı bu işin lehime sonuçlandığını gösterir. belki vajinasının fotosunu görürsek daha çok acı çekeriz :D milletin zevk suyu akıyor ona yazıyoruz diyerek, kendini kulandırıyor haberi yok
Soran+1 yılSuna bak şerefsiz in oğlu hem laflar zoruna gitti diyor hem paragraf yazıyor kaç sayfa 😂😂😂
Soran+1 yılLa harbiden zavalliymissin sen la 😂😂😂😂 hahaha ga
Soran+1 yılNe kullandirmasi canım ya 😂😂😂
- +1 yıl
yaa küfre bile girdin şeyim içine girdi ccuuukk girdi demektir. Alohaaa!
- +1 yıl
@ahahehuhue kardes beyninle çükün yerini değiştir be bir zahmet cok gormek istiyorsan da git bak sitelerden ama sirf eglencesine soru soran birine de sarkma abazalik yapma , bende yorum attim ama eglendik biz kalkıp kiza depar atmadim seviyeni koru mide bulandirma senin de anan bacin var. Unutma. 😉
Soran+1 yılRuhsuz ayi 😂 adam coştu baksna😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Abazalik zor meslek 😂
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı ver destek verr belki yarın o da sana açıp verir. onun derdi ben değilim tüm erkekler. sen de mal gibi kullandırıyorsun kendini. bys
Soran+1 yılValla doğru sapık ligin da böyle dereceleri var işte 😂😂😂😂 sokaklarda bunlardan milyon tane var iste
- +1 yıl
@ahahehuhue tamam kardes bb
- +1 yıl
Soraaan yat uyu hadi bosver 😄😄😄
Soran+1 yılAhahahhahahhahahahhahahhahabababbabababb😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 assjajajai ulan ya yandas dedi bana
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı ateist bir kız olduğu ortada. jeton şimdi düştü. yoksa nickin saneneamk filan mı
Soran+1 yılUlanhahahahHahHahGGz ateist olduk şimdide yuh nerden nereye bağlantı kafasına sictigimin mali 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@ahahehuhue heee sen simdi diyorsun ki ateistler böyle yapar oyle mi? Ne kullaniyorsun aga sen bali tiner alkol metanfetamin 😂😂😂? Kafan guzelmis gule gule kullan 😂😂😂
Soran+1 yılşu an krizlerdeyim ya Karnım ve kalBim çok kötü sıkıştı😂😂😂😂😂
- +1 yıl
lise öğrencisi misin. zeka bitik. her şey ortada. Hem ateistsin hem ezik. delillerim senin sözlerindir. durduk yere ruh sağlığı ve edebi olan biri böyle soru sorup lodoslamadına erkeklere hakaret etmez. şimdi Alay mı ederek kapakların içinden çıkmaya çalışıyorsun. kolay gelsin
- +1 yıl
😄😄😄 cenem agriyor gulmekten
Soran+1 yılBenimde ruhsuz ayi 😂😂😂😂😂😂 cenem koptu ya 😂😂😂
- +1 yıl
@RuhsuzAyıı sen harbi yavşşak çıktın :D hadi takip gönder kabul eder hakettin. belki arasıra kız haliyle sana sakso da çektirir
- +1 yıl
@ahahehuhue uyu bro hadi bak yarın hersey daha guzel olacak sen haklisin tamam.
Soran+1 yılTransa geçti galiba 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
seni smile bile kurtaramaz feci gömdüm yerin dibine. hazmedemediğinden dalga geçtiğini sanıyorsun. alay etmek böyle değildir :D sana alayın nasıl geçileceğini gösterirdim yorgunum. hadi yine byeee. soru kapatılıyor haberin olsun.
Soran+1 yılTabi canım got oğlan i çokta umrumdasin ya ezik hayvan 😂😂😂😂😂 kimse seni korumuyor herkes dalga geçiyor rezil şey
- +1 yıl
Allah askina engelle sunu ya ben engel attim bile 😄😄
- +1 yıl
hıh işte bu kelimeler öfkeni yansıtıyor. tansiyonun fırladı uyku da tutmaz artık seni. çüüüs
+1 yılhay canım benim diyorlardır
119 Yorumla
Soran+1 yılHahaga😂😂 gece gece erkeklere acı çektirmek süper ya hak ediyolar alaya alıyorum nasıl 😂
- +1 yıl
süpersin fıstık destekliyorum seni :D :D
Soran+1 yıl😂😂😂👍👍
- +1 yıl
bir gün düşersin elimize kalça felan kalmaz parçalarız büyük diye
Soran+1 yılHahaha yazık ya acı çekmiş belli saldırıyor😂😂😂
- +1 yıl
Acı çekmedim yanılıyorsun
Günü geldi mi acıyı çeken duygusal gariban siz oluyorsunuz
Soran+1 yılSizde zayıf garibansiniz 😂😂😂 Hayır diyemiyonuz öyle şeylere irade sıfır
- +1 yıl
yarasın olan gocunurmuş tatlım muhabbetimiz belli baya canını sıkmış boşver :D
- +1 yıl
iyi bildin :)
- +1 yıl
İrade?
seks için fırsat varken neden irade gösterelim?
seks ertelenecek bir haz değildir; bilakis peşinde koşulup kenara sıkıştırılacak bir tutkudur.
Soran+1 yılYaram yok benim valla 😂😂 gece gece uyuyamiyorum hastayım diye komiklik olsun diye 😂
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
aynen malı dikip kaçıyorsun D
- +1 yıl
ay o yara yorumunu @remzicoban2 yapmıştım ben :D
Soran+1 yılYani evlenmeden seks yapmak günah. Temiz kiz istemeyin o zaman 😊
- +1 yıl
Maçobükücü esprilerianlamak için kapasite lazım
Soran+1 yılHe tamam canim benim 😍😘😘 desteklediğin için sagol 😂😂
- +1 yıl
bir daha dünyaya gelirsem bu söylediklerin kulağıma küpe olsun soran
- +1 yıl
rica ederim fıstığım böyle eğlenin gülün canımı yiyin geceden beri herkes depresif takılıyor zaten iyi geldi bu :D :*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu saate bu tür sorular sorma hem kızlara yazık hem erkeklere :D
112 Yorumla
Soran+1 yılHahaha erkeklere acı cektirmeye zamanı şimdi yazık olacak erkeklere de😂😂😂 kahretsin çok pisim
- +1 yıl
vicdansız :D
Soran+1 yılErkeklere bilerek yapıyorum çok yazıklar lan 😂😂
- +1 yıl
bütün erkeklerde aynı etkiyi yaratmıyor ama :D
Soran+1 yılTabi canım tabi 😂😂😂
- +1 yıl
yahu ben 21 yıllık erkeklik tecrübeme göre diyorum hala inanmıyorsun :D
Soran+1 yılBilmiyorum 😂 genç bir erkeksi n kudurma katsayin çok yüksek 😂😂😂
- +1 yıl
vazgeçin şu erkekler resimden yazıdan vb. şeylerden kudurur vs. düşüncelerden o işler öyle olmuyor :D
Soran+1 yılHadi len ordan 😂😂😂 bir popo görünce bile havaniz sönüp gidiyo 😂 o kadar zayifsiniz ki o konuda Hayır diyemiyosunuz😁😂
- +1 yıl
şimdi senin dediğin gibi olabiliyor ama iradeye bağlı birşey o herkes aynı tepkiyi vermez
Soran+1 yılAbazan olmaya hazır birinde kızın en ufak bir hareketinde erkek dağılır gider bence 😂
- +1 yıl
bende onu demeye çalışıyorum her erkek aynı tepkiyi vermez diye
+1 yılgot dediğin hayvan gibi olmucak narin hafif kıvrımlı normal büyüklükte bu boy kilo ve yaş farkı olabilir bizim kızlarımız armut gibi armuttan soğudum
10 Yorumla
+1 yıl:D :D :D
img507.yukle.tc/image.php00 Yorumlaİlk bakisimda birsey demem ikinciye giderse iş ohovv.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadındaki kalça ya bak bağımsızlığını ilan etmiş diyorum ben 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKâse sağlammış
Himalaya dağı gibi
Vaşş babooo değirmen taşı gibi mübarek
Adana karpuzu maşşşallah00 Yorumla
+1 yılBen asure kazani yürüyor diyorum 😂😂
133 Yorumla
Soran+1 yılGuzelmis😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 ya da kalcanin kizi var , veya oha kalca kendi cumhuriyetini kurmus falan
Soran+1 yılYine iyimsermis bazıları igrenclesip hayvanlasiyor😂😂😂
- +1 yıl
Herkes kendi kiymetlisinden sorumludur bende yok diye kizin kiymetlisine camur atamam yurumekte hos olmaz mutlularsa yakisiyorlarsa allah bozmasın 😂😂
Soran+1 yılHahaha😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Bak efendi gibi yorum attim. Aci cektircen dite millete abaza muamelesi yapma soran hanim sitede adimiz lekelenmesin 😂 :/
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 ya gülme krizlerindeyim. Adının kirlenmesini düşünüyo buda 😂
- +1 yıl
Millete mi bana mi 😂😂😕😕
Soran+1 yılHerkese gülüyom şu an 😂😂
- +1 yıl
Ben gidiyom aga ya sana hayatta başarılar diliyorum 😂😂
Soran+1 yılBazıları bana saldırdı hatta acı çektikleri için 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 abaza cok burda okudum yorumları bende güldüm ya komik ve acizler bazilari
Soran+1 yılHe ya bana biti o*spu namussuz iftira bile attı yatağında biri vardır diye öyle acı çekmek yani 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 kedi uzanamadigi cigere mındar dermiş buda o misal gül geç sen kendini bildikten sonra sikinti yok
Soran+1 yılAynen öyle hahahah😂😂
- +1 yıl
😂😂 hadi iyi geceler iyi eglenceler ben kaçar cookda sarma millete
- +1 yıl
Hiiist ateist kiz aaddfghjkll kendine iyi davran görüşürüz sagol bu vakitte iyi guldurdun 😂😂😂
Soran+1 yılYa ne demek canım rica ederim 😂😂😂😂😂 milleti cildirtmada bir numarayim ben huyum korusun 😂😂😂😂 ateistmisim ben bu arada bilmiyodum 😲😱😂
- +1 yıl
😒😒 nasil bilmiyorum ya kac yıldır ateistsin bilmen lazim asdjdjaua , bende insanları cildirtmayi severim bosuna bu nicki almadim duur gozlugumude takayim 😎😎
Soran+1 yıl😂😂😂 ya varya yemedigim laf kalmadı resmen takmiyorum diye çıldırdı adam 😂😂😂
- +1 yıl
😒😒😒 birde taksaydin , ya adam abaza hemde master hayatinda gormemis sende boyle bir soru sorunca sasirdi icini doktu sasirma bu kadar salla gitsin😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 hayatında hiç görmemiş hahahahahaha
- +1 yıl
Gormus bir insan oyle davranirmi ya? Gerci gorse belki bomba diye karakola goturur 😂😂😂
Soran+1 yılAynen aynen 😂😂😂😂😂 hatta görünce korkudan düşüp bayılır 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 hazine buldugunu dusunup bayilyor aman allahim diye asdfghjjkl
Soran+1 yılAhhahaahh😂😂😂😂 ya ben çok pisim ya neden böyleyim bilmiyorum hayatım erkeklerle alay etmekle geçiyor gerçek hayattada böyle yaptığım oldu çok acı cektiler😂
- +1 yıl
Bu kadar gaddar olma ama eglenmeyi bil yani , hepimiz boyle yapiyoruz bende yeri geldi senin gibi yaptim ama yeri geldi kizlarla arkadas es dost oldum eglenmek cok onemli cok saglam muhabbet oluyor ama kafa dengi kiz bulunca😂😂😂
Soran+1 yılNeden Gaddar oluyorum biliyomusun bor erkeğin beni arzuladigini anladigim zaman onları muhtaç bırakıyorum kendime 😂😂😂😂😂😂 en havalisi bile peşimde koştu bir vücut için hepsi aynı 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 anladigima gore sen sevilmek istiyorsun bana cinsel obje olarak bakmasin yeri geldiginde mutlu oluruz diyorsun dogrumu 😂😂😂?
Soran+1 yılAynenn öyle üstüne bastin😂😂😂😂
Soran+1 yılAma o kadar hayvanlar ko ilk cinsellik istiyorlar😂 kızların ne hissettiği onların umrunda değil 😂😂😂😂😂 cinsellik yaptıktan sonra akılları yerine geliyo lar ancak
- +1 yıl
Hee dur ayagimi cekeyim o zaman , aslinda en iyiside bu ya kadina kadinligi yasatmak onemli konu , bazilari seks makinasi olarak goruyor hatunlari ama yanlis😂😂😂
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüsler de iyiyse küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimi bildim bile büyük kalçalı hatunlardan asla hoşlanmam. çok itici gelirler bana. hatun dediğin kalçası zarif olacak...
00 Yorumla
+1 yılfena zıplar diyorum yalan yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast. a. gerek kalmadı diyip tuvalete yetişiyorum 😍😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben götcüyüm hıc kacırmam ona sahip olmak için herseyı yaparımm
00 Yorumladehşetül vahşet diyorum içimden
10 Yorumla
+1 yılben susuyorum kucuk hyper konusuyo :D
00 Yorumla
+1 yıl"gote bak beee" diyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şimdi niye böyle yapıyosun gece gece 😂😂
117 Yorumla
Soran+1 yılSize acı çektirmek için hahaha zavallı lar 😂😂😂😂😂 yazık lan size
Cevap sahibi+1 yılZalimsin be 😂
Soran+1 yılbir taneside demişki her erkekte aynı etki yaratmaz demiş bende hadi len ordan dedim😂😂
Cevap sahibi+1 yılDoğru demişsin ama nasıl yaratmaz ya yok öyle bir şey 😂😂
Soran+1 yılYani öyle söyleyen yalan atar erkekler öyle şeylere dayanamaz ne kadar havalı kibirli cool olursa olsun bir popo görünce i bütün havaları uçar gider 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen çözmüşsün olayı başka neye dayanamıyoruz peki
Cevap sahibi+1 yıl🙄?
Soran+1 yılOhooo oo biri çoktan kudurmus bile ahahaga😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya ondan demedim bu saatte ben biraz sakin oluyorum nedense
Soran+1 yılHmm iyi 😊😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte baktım da milleti deli etmişsin 😂
Soran+1 yılAcı çekiyorlar işte gece gece hatirlattim diye yazıklar la 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYazıklar gerçekten bırak milleti ya şimdi çoğu kudurdu gitti duş falan aldı yapma hava da soğuk üşütücekler sonra
Soran+1 yılBir laftan bile etkilenen erkek milleti işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂tam kafa dengi kızsın valla ne diyeyim milleti kafaya aldın gece gece
Soran+1 yılBir tanesi küfür leri savuruyor seni öyle böyle yaparım bilmem ne 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGördüm gördüm
Hatunda saglam g*t var tebrik etmek lazim.
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Oha bir zıçsa patlıcan gibi zıçar diyoruz :/
00 YorumlaNe zikilir bee diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu gtü ne öttürürüm be derim genelde
10 YorumlaÜff o neydi behh :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİplik tangali ise bir de offff 😃
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cok feci seyler
10 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. bakmam bile banan ne ki milletin poposundan
00 Yorumla
+1 yılDüşümcem bende kalır kimseye demezdim, demem
00 Yorumla
+1 yılvay be bir şaplak atamadan gidiyor dffgdg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni doğuran a*cığa sağlık 😂
00 Yorumla
+1 yılvay , k g**e bak
00 Yorumla
+1 yılbiz değil hormonlarımız devreye giriyor o anda :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılO göte bülbül öte...
00 Yorumla
+1 yılo gote bulbul ote
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayallerimi susluyo ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Göthe geldik"
00 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Sepete bak :D
00 Yorumla
+1 yılBayılıyorum
00 Yorumla
+1 yılAta bak