Tacizci erkeklerden öc alıyorum dar pantolon giymiş poposu belli olan erkeklerin poposunu kesiyorum intikam :D
Siz bakıyonuz mu jajaj
Siz bakıyonuz mu jajaj
bu sorunun aynısını erkek yazsa kıyamet kopar. bildiğin öldürürler burada yorumlarla. ama kadın gelip böyle birşey yazınca herkes dalgaya alıyor gülüyor ediyor. Altta diğerleri ''bakarım tabi'' tarzı yorumlar atıyor herkes memnun.
lafın kısası nefret ediyorum şu ''pozitif'' ayrımcılıktan. kadın yaparsa ''şirin''
ay popom
Hahaha abi kız en azından dürüst davranmış. Yüklenmesin kimse. Ayrıca her insan çaktırmadan da olsa karşı cinse az çok bakar. Popoya bakarken öküzün trene baktığı gibi bakmıyorsan sıkıntı yok Dila. :))
Bakarım. Popo neden ve nie benim için cazibe merkezi oldu bilemem ama oldum olası bakarım yani kadındada erkektede :))
Erkekte özellikle polisler dar giysin bence :)) üstünde kalıb kemer bir yanında silah bir yanında cop ile çerçeveliyorlar bile bide 😂
bu sorunun aynısını erkek yazsa kıyamet kopar. bildiğin öldürürler burada yorumlarla. ama kadın gelip böyle birşey yazınca herkes dalgaya alıyor gülüyor ediyor. Altta diğerleri ''bakarım tabi'' tarzı yorumlar atıyor herkes memnun.
lafın kısası nefret ediyorum şu ''pozitif'' ayrımcılıktan. kadın yaparsa ''şirin''
ay gotüm
u-la n ben askerim ben bu açıdan bakmamıştım iyi oldu söylediğin işime yarar belki :D
@anonymouserkek dostum bakmak var bakmak var. Bizim bakışımız asla bir erkeğim ki gibi ısrarcı ve rahatsız edici değil. Biz bakar maşallah enişte kütür kütürmüş der geçeriz. Malzeme etmeyiz herhangi bir şeye :)) ayrıca toplum kadına bu kdr dar bir namus elbisesi dikmee giydirmese bu kdr farklılıklar olmaz :))
Cevap
55Cevap
neyle kesiyon meyve soyma bıcağıyla mı makasla mı.
bence traş bıcağıyla kes, pürüssüz cildler için birebir.
Daha önce bir kız da itiraf etmişti. Eeee paten kaydık onca yıl, boşuna mı?
Bak ya bak! Bakmayan bizden değildir :)
bir özele gelebilirmisiniz? Paten kaymak istiyorumda yeniyim ilgilenirseniz sevinirim?
@supermhen60 hacı tamam da öyle bir yazmışın ki sanırsın bana kayacak... Özele gel ne demek yahu? Al pateni vur kendini yollara.
Ya abi ne alaka Nazikçe soriyim dedim kotu bir niyetim yoktu valla. Hani yanlış laten almaysyin diye tecrubelisin soriyim dedim
@supermhen60 tamam anladım da kelimeleri özenli seçelim kardeş ;)
Yani şu soruları biz erkekler sorsak vallahi de billahi de saniyesinde sapık damgası yeriz. :D
Yuh Dar pantolon giyenler'e Erkek mi diyorsunuz?_
Just.
İntikam alıyorum derken erkeği azdırma sonra. Ben benim popuma, ön takımlarımı dikizleyen birini görünce şehvetlenir, o kıza yanaşırım. Erkeklerin hepsinde şehvet uyanır, dirilir
O tarz pantolon giyen erkek görünce görmemek için kaçmak isterim çok kötü yav :/
bende dar giyiniyorum da :D bundan sonra götü kollayarak gezeceğiz desene :D :D :D :D
elektrikli testere ile keserim ya en sevmediğim şey onlara sorsanonlarda benim saçlara öyle dalarlar muhtemelen naparsın tarz meselesi :D
bakan çok oluyor kendisine bakıldığını fark eden sadece kadınlar değil
sen yapıyormusun yaban ellerde çok ayıp çooookk avusturalya sana yaramadı soylıyım :D
sokakta yururken korkar olduk sen gibiler yuzunden :/
mantıklı :) bir de bir yerde sıkıştırıp ellersen tamamdır :)
Özellikle dar giyiyorum hele sahnede transparan bile giyiyorum
farkedersem öyle birinin baktığını icabına da seve seve bakarım :d
popo değilde başka yeri belli oluyorsa ona da bakıyorsunuzdur
ben bunu merak etmişimdir hep poposu normalden biraz büyük erkekler hakkında düşünceleriniz neler?
sen popoya taktın bugun evlenmiyomusun sen :) artık popolara bakma :D
ben dar pantolon giyemiyorum asker izin vermiyor çadır dar geliyor :D
ben dar giyince arka taraf degilde ön taraf çok belli oluyor ya :D onu nasıl yapıcaz
yok kardeş ben iyi aile kızıyım yapmam öyle şeyler :)
@imamsavar gerçekten bakmıyorum ama utanırım ln ben
Poposunu kesiyorum derken bıçaklamı?😆
Dar pantolon giyen erkek iticiliği. Iyyy :p
Gevrek gevrek güleriz babamla görünce 😇
popom senindir kutsal dişi.
bakmıyom desem yalan olur.
@imamsavar hahahah
Bugün nerden geliyor bu merak sana :D
Çaktırmadan bakıyorum :D
hemde nasıl keserim.. mmmmm
Valla hiç yakışmıyor tayt gibi o ne öyle :D
poposu belli olmayan oluyor mu ki?
Benimkini elleyebilirsin bile ;)
kız milleti degilmi her şey beklenir:):)
Aa çok ayıp kötü kız 👿
Yok valla kuru iftira😃
Ne kadar kesici bir kız.
dar pantolonda mı giymiyahh
gene mı sen be rahat bırak g. tümüzü :D
Kasapmisin niye kesiyon😁😁
senin psikoloğa ihtiyacın var
Beyler totomuzu saklayip koruyalim
gay değilim ki keseyim erkekleri
parmak atmadıktan sonra sıkıntı yok
koruyun arkayııı :D kızlar kötü kolla arkayı :D
dikkat ceker ama dik dik bakmam