Abim beni taciz ediyor. Onu nereye, nasıl şikayet edebilirim?

Annem, babam oldukten sonra baska bir adamla evlendi o adamin da benden 5-6 yas buyuk bir oglu vardi. Ve kac yildir beraber buyuduk sayilir. Hep abi gozuyle baktim. Uvey babamin bana hicbi yanlisi olmadi kendi kizi gibi sevdi. Ama uvey abime... abi diyemiyorum cok sinirlerim bozuk.
Ben 12 yasindayken basladi hersey. O da 18 yasinda falandi. Hep bana ilgi gosteriyordu. Disaridan oz abi kardes gibi gorunuyorduk. Ama ilgi gosterme kismini zaman gectikce abartmaya basladi. O zamanlar kucuktum, ergenlige bile girmemistim ve anlamiyordum.
Bacaklarima dokunmasi, beni uzun uzun opmesi hala aklima geliyor ve aklima geldikce midem bulaniyor. Kimseye soyleyemedim bunu.
Hoslandigim biri var, bunu bir sekilde ogrenmis gecen. Odama girdi kapimi kilitleyip kim o pic falan dedi. Cevap vermedim zorla optu beni bu sefer. Annemler evde degildi. Kimsenin haberi olmadi.
Alcak herif bana "kardesim" diyecegine "sen benimsin bunu aklindan cikarma" dedi disari cikti. Cok agladim sinirlerim cok boZuk. Psikiyatriye gidiyorum ama bu konudan bahsedemiyorum sadece ozguven eksikligim var diye gidiyorum ama aslinda durum bu.
Artik dayanamiyotum annemin mutlulugu bozulsun istemiyorum babami seviyorum ama o abi olacak serefsizi oldurmek istiyorum. Pis sapik hic babasi gibi degil. Napabilirim bu durumda ondan uzaklasmak icin her seyi denedim yine de gelip buluyo beni her yerde. Guya koruyucu abi herkes oyle biliyo.
Kendimden utaniyorum artik.
Abim beni taciz ediyor. Onu nereye, nasıl şikayet edebilirim?