+1 yılKardeşim bu devir çok kötü. Kendi kardeşine sarkacak kadar şerefsizlik, karaktersizlik yapan insan dışı varlıklar olabiliyor. Bence kuruntu değil. Baksana senin özel malzemelerinde onun odasından çıkmış. Sen hissettiğine göre doğrudur. Keşke orada olup, ağabeyin olacak şerefsizi dövseydim. Sen bence gizli kamera koy arkadaşlarımın dediği gibi ve de ağabeyin senle yüz yüze konuşurken olayın gerçeğini anlatabilir. Baban gilin yanındayken inkar eder ancak. O yüzden onla konuşurken telefonun ses kaydetme yeri var. Sesini kaydetip delil olarak kullan. Ayrıca korkma. Sen bunu söylersen, ağabeyin inkar etse bile, bu kestirip atılacak bir konu değil ki. Söyle kardeşim bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ım keşke hatalı ben çıksam başka bir şey istemiyorum. çünkü ben abimi her zaman koruyucum arkadaşım babam gibi gördüm. ona herkesden daha fazla güveniyorum. son 1 yılda çok değişti..
- +1 yıl
Ağabeyin bile olsa eğer aklına böyle bir düşünceyi sokmayı başarabildiyse, bir şeylik olabilir kendine dikkat et canım kardeşim. Söyle babana, ya da yardım alabileceğin birine.
- +1 yıl
ölümlü dünya iftira atma emin olmadan ped konusuna gelince istese kullanılmamışı bakkaldan alır netcekki
- +1 yıl
Ver sksn bi kere korkma eksilmez
abinin kız arkadaşı var mı? sana tavsiyem odana bir tane gizli kamera koy ve gerçekten neler yaptığını bir delil olarak elinde bulundur. ve kuruntu diye düşündüğün şeyler gerçek ise öyle abiye abi denmez zaten ya kendin ya da babanla emniyete götür.
810 Yorumla
Soran+1 yılVerdiğin akıl çok mantıklı. Çok teşekkürler. Ve kız arkadaşından yeni ayrıldı sayılır bu yılın başlarında sanırım.
- +1 yıl
Kesinlikle canını sıkma ve moralini bozma yaşadığımız çağ ve zaman bu tür (ki var ise inşallah yoktur diyorum gönülden) normal tabiki karşılanamaz fakat yanlış bir karar alıp hem kendine hemde ailene zarar vermemek için öncelikle dedğim gibi odanda neler olduğunu kayıt altına al sürekli 1 hafta boyunca gece ve gündüz kayıt al ve bu kayıtları sakın ola orta yerlerde bırakma kayıtları izledikten sonra zaten geçrekten kuruntu yapıyormuşum diyeceksin yada, düşündüklerini doğrulayan somut delillere ulaşacaksın, sana 2. tavsiye öncelikle baban ile paylaş, baktın babanda onun yanında saf alırsa yapman gereken şeyi biliyorsun kendini asla ama asla ezdirme ve böyle birşeye sakın izin verme, yapman gereken çok basit emniyete gidip suç duyurusunda bulunmak.. kafanı yorma artık, kamera konusunda önerim ise: gizli kalem kameralar var 25 30 tl internetten sipariş verebilirsin bu konuda arkadaşlarından yardım alabilirsin.
Soran+1 yılKesinlikle... Yorumundan sonra yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Allah razı olsun. Dediklerini bir bir yapacağım.
Soran+1 yılSağolasın çok teşekküler.
- +1 yıl
mantıklı
- +1 yıl
bence de burada verilen akıl daha mantıklı kuruntuysa da görürsün ne sen zor duruma düşersin ne de kötü bir şey olacaksa haksız konuma gelirsin
- +1 yıl
Arkadaşımızın tavsiyesi mantıklı, yapılabilecek en makul şey.
Lakin ben çok korumacı ve bunu saplantı haline getirmiş İnsanlar tanırım, bu anlattığın durumlara benzer durumlar sergilerler, İnşallah durum öyledir.
Abim gerekirse, ihtiyacın olursa, kamera konusunda ben yardımcı olurum İnşallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende buna benzer birşey yaşadım malesef.. bazı ortamlarda mecburiyetten abi diyorum ama gelde bana sor. Şerefsiz ya.
Ben söyledim de noldu, konusu açılmadı bile küsüz sadece ona göre davranıyorlar.
Karakol felan olsa başkaları tarafından duyulma ihtimali var malesef..
Senin onunla hiç konuşmaman muhatap olmaman ona yeter beter olur.
Allah ıslah etsin.30 Yorumla
+1 yılBence bir psikoloğa giderek bu durumu anlat. Sonra abine de biraz sıkıntılı olduğunu ve psikoloğa gitmeye başladığını ve doktorun aile bireylerini de tanımak istediğini söyleyerek onu da götür. Böylece abine teşhis koyup hem onu gerekiyosa tedaviye alırlar. Hemde sende bu endişeli durumdan kurtulursun.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı bir cevap. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım abinin durumu biran önce netlik kazanır ve kurtulursun. Annem yok demişsin. Eğer küçükk yaşta kaybettiyseniz senin sevgini çok farklı biryere koymuş olabilir kalbinde ve beyninde diye düşünüyorum. Bu yüzden aslında nasıl yakın olması gerektiğini ve nerede durması gerektiğini şaşırıyor olabilir belki. :S
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Eğer şüphelerinde haklıysan, söylediğin şartlar içinde abinin tedaviye ihtiyacı olabilir. Hem de uzun süreli bir tedaviye. Önemli olan sevgilisinden ayrılmadan önce de böyle sapıkça eylemlerin var olup olmaması. Zira eğer yeni çıkan bir şeyse, sevgilisinden ayrılması onu böyle bir batağa sokmuş olabilir. Umarım abinin eylemleri daha boktan durumlar doğurmaz. Eicteki arkadaşın önerdiği kamera fikri oldukça iyi fakat oradan gerisi oldukça acımasız bir yaklaşım ki eğer abin sana karşı böyle bir yaklaşım besliyor ve yoğun suçluluk duygusu besliyorsa, sana zarar vermesi bir yana, kendine zarar vermesi, yani intihar etmesi çok olası. Nice insanlar toplumun, hastalığına bakış açısını sonuca dayalı göreceğinden ölüp gitmeyi seçer.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadan önce bir şey yoktu. Hatta üçümüz takılırdık gayet güzel. Herşey ayrıldıktan sonra oldu. Allah korusun. öyle bir şey ise kendimi affedemem ki hatam bile yok.
- +1 yıl
İnsanlar hataları her zaman bilerek yapmazlar. Şu an yaşadığın şey oldukça ciddi ve sana büyük sorumluluklar yüklüyor. Dediğin gibi abinin bu davranışları eğer sevgilisinden sonra ortaya çıktıysa, davranışların odağı senden ziyade, senin dişiliğin. Ailende annen ya da baban hangisiyle iletişimin daha iyiyse karşılaştığın bu durumları onlarla konuşmanı tavsiye ederim. Lakin abin senden büyük olduğu için (belki de ilk çocuk olduğu için-öyle mi bilmiyorum) korumacı yaklaşacaklardır. Tabi ki bu yaklaşım, onlar da senin gibi bazı kanıtları görmüşler ise değişecektir. Kamera işi iyi güzel de önemli olan bundan sonrasındaki yaklaşımlarınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBaban kardeşine güveniyor olabilir ama babalar en çok kız çocuklarını sever ve onları korumak isterler bunu unutma. Egerki ters bir durum olduğu kesinleşırse elinde delillerle babana meseleyi açıkla oğlunu koruyup sana ters davranacak değildir merak etme.. Allah yardımcın olsun o kamera işini çok dikkatli yap amanddiyeyim birde heyecan yapma kamera koyarken felan odaya giren olursa sakince cebine koy sakin konuş.. Birde kameradan önce iç çamaşırlarının veya elbiselerinin üstüne mesela şeker paketi çöpü bırakabilirsin karıştırırsa yeri değişir anlarsın
10 Yorumla İnsanların neyin boşluğunda olup olmayacağını bilemezsin. Zamanında delikten bakanlar daha sonra daha ileri gidebiliyor. Bu sapkınlığa dönüşmüş olabilir. Senin yapman gereken @furricos un dediği gibi bunların kanıtlarını biriktirmen. Abine kesinlikle şantaj yapma. Sakın bu durumdan bahsetme. Polemiğe girme. Zira bilen kişi yollar arar. Bu durumu anne ve babanı al karşına sizinle bir endişemi paylaşmam gerekiyor diyerek konuya girebilirsin. Olmaz öyle şey derlerse net olan çoğu kanıdını göster. Annenden ona dikkat etmesini rica et. Rencide etmeden bunu hallederler bence. Annen ona dikkat eder. Yakalar belki ve kendiliğinden çözülür.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hayatta değil. Giremem zaten korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abinin ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş bence. bir psikologa görünmesi lazım.
Önce abinle sakince konuş, kendi evinizde ailenin yakınında bulun bence. Baktın bu olaylar hala devam ediyor ya da şiddetleniyor. O zaman ailene açmalısın konuyu kesinlikle. Fazla yalnız kalmamaya da çalış.
Kusura bakma abine bayaa bir sapık ve deli muamelesi yaptım ama böyle durumlar gerçekten yaşanıyor. Kötü insanlar hiç beklemediklerindir.04 Yorumla
Soran+1 yılaynı ortamlara girmiyorum zaten. ama tesadüfmüdür bilmem hep yalnız kalıyoruz. hani gelipte açık bir şekilde bir şey yapmıyor ama küçük şeyleri toplayınca çok şüphelenmeye basladım
- +1 yıl
Fazla abarttığımı düşünebilirsin ama gazetelerde çıkan "Öz kızına yıllarca tecavüz etti" haberlerinden sonra bana pek de abartı gelmiyor.
Tamam benim de kız kardeşim var ve bazen çok samimi olabiliyoruz. Ama ped ve iç çamaşırı olayları ilginç :/
Böyle düşünüyorsan dikkati elden bırakmaman lazım.
Soran+1 yıldeğil mi?
iç çamasırı olayına bile tamam dedim. fakat odasında benim pedlerimi görünce...
dayanamıyorum artık...
+1 yılbence biraz abartıyorsun. abin tabiki sevgilini dövecek. birlikte büyümüşsünüz ergenliği aynı odada geçirmişsin elini tutup ısırmış çok görme aranızda bir samimiyet oluşmuş. abinle konuş artık büyüdük elimi tutma odama girme de. şimdi kamera koyarsın abin haklı çıkarsa vicdan yaparsın. odanı kilitle en güzeli. yatarkende kilitle. önce bu şekilde bir dene baktın olmuyor o zaman kamera koy odana.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız... Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim seninle ayni yastayiz ve bu yazdiklarina hickira hickira agladim ve benim abimde bana tacizde bulunuyor hatta geceleri odama girip bazi seyler yapiyor ben bunu kaldiramiyorum ve bunu kimseye anlatamiyorum bu kamera isini düsündüm ama kameraya cekip anneme göstersem ben rezil olucam annemin yüzüne bakamicam biliyorum babam yok ayrilar ve abim bana 6 yildir hep böyle askere gidince rahatlamistim geldi gene ayni durumlar olmaya basladi ve bana her dokunusunda Allahindan bulsun diye beddua ediyorum umarim bedduam tutar da allahindan bulur ben intihar etmeye kararliydim ama sonradan vazgectim cünkü annemi düsündüm yani senin adina üzüldüm :((( bana her dokunusunda agliyorum ve annemin yaninda hic bisey yokmus gibi davraniyor yüzüne bile bakmiyorum :((
13 Yorumla- +1 yıl
abin kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yıl23 yasinda
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler merak eder böyle şeyleri fazla bir kuruntu olmuş seninkisi :) sen kardeşide olsan bir pedi almış bakmış olabilir bende ablamınkinleri merak etmiştim ama sapık falan değilim :) iç çamaşırı olayısı ise fantezi olayıdır hererkek etkilenir çok kızma abine bir sevigli bulunca hepsi geçer :D garip bir durum yok merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ben kuruntu yapıyorumdur dediğin gibi. Ama bana normal gelmiyor. hani son bir yılda oldu bunlar öncesinde böyle değil di..
Cevap sahibi+1 yılyaa erkeklik zordur hormonlar salgılanıyor ama elinde bişey yok nasıl anlatsam sana anla işte :) sende sağa sola sarıyorsun.. ablanın pedine bak yok git iç çamaşırı giysem nasıl hisederime kadar gider bu iş kendimden biliyorum :D bir ihtimal daha var ama değildir sanırım yinede sorayım abin eşcinsel olma ihtimali yok dimi hiç kız şeylerine merakı varmıydı?
+1 yılbir abi olarak abilik iç güdüsüyle sevgilini dövmesi normal fakat abinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmiyorum fakat bunun ilgili ayetler bile var eğer ki birinci dereceden bir akraban ise sana nefsinin uyanması normal değil. bu ensest hikaye diye paylaşılanları ben çok gerçekçi bulmuyorum ama inşallah sen yanılıyorsundur abini karşına alıp konuşmanı isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKArşısına geçecek yüzüm yok. İnkar eder dalga gecer ne bileyim bu durumda kalmak istemyiroum
- +1 yıl
biraz daha zamana bırak açığını bulmaya çalış
+1 yılBence kuruntu, yine de anlamak için gerçek bir gizli kamera kurman şart, öyle suçsuz olabilme ihtimalini göz önüne almadan konuyu babana açarsan sonradan pişman olabilirsin, aksi ortaya çıkarsa şeref özürlü abini babana değil polise vermen gerekir
00 Yorumla
+1 yılİyice emin olmadan hareket etme bence. Bir de dediğin gibi değilse ne olacak? Abinle aranı sonsuza kadar bozmuş olursun. Ama haklı çıkarsan da aranızı bozmanız kötü olur. Bir uzmandan yardım alabilir. Öfke bir şeyi çözmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu kamera işini düşünüyorum. eğer bir şey çıkarsa ilk işim emniyete gitmek olacak...
Umarım umarım ben hatalıyımdır.- +1 yıl
Emniyete gitsen hiçbir şey olmayacak. :3
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı şeyleri bende yaşadım kızkardeşimle :( çünkü aşıktım ona... başka kimsem yoktu ondan başka... güvendiğim ve inandığım... ve zamanla aşka arzuya dönüştü bu hislerim...
abini çok iyi anlıyorum... sende anlamaya çalış bence...
istersen senle konuşalım... sana yardımcı olmak isterim... aynı şeyleri yaşadım ben kızkardeşimle16 Yorumla- +1 yıl
Orrrrospu evladı
- +1 yıl
Ulan şerefsiz ulan adi kardeşim sana insan diyenin çiçeğine koyayım piçin evladı insan kardeşine yaparmı bunları lan o kızlar ileride gelinlik giyme hayali kuruyorlar ama sizin gibi sapik bacım çocukları çıkıp hayatlarını mahvediyor kızların arkadaşım senin gibi abinin çiçeğine koyayım insan müstevvesi köpek
- +1 yıl
Ohaaaa sen ciddimisin iğrençç ötesi bir şey bu
- +1 yıl
Bende seni anlıyorum haklısın 1 kere verse ateşi Söner eksilmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbiniz size karşı cinsel olarak bir şeyler düşünüyor olabilir. Tabii fetişist de olabilir. Ama en mantıklı şey uzak durmanız ve hatta ne olursa olsun babanıza söylemeniz. Zira, istemeyeceğiniz şeyler yapabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun. umarım hepsi benim kuruntumdur.
Cevap sahibi+1 yılSizin kuruntunuz olduğunu düşünmüyorum. Yani elinizi tutması, okşaması, öpmesi ve ısırması normal diyelim sonra çekmecede atkı arıyordu onu da kuruntu sayalım. Peki pedler? Bir erkeğin kullanmayacağı bir şey neden odasında olur ki? Bu yüzden temkinli olun derim.
Soran+1 yıldeğil mi?
iç çamasırı olayına bile tamam dedim. fakat odasında benim pedlerimi görünce...
dayanamıyorum artık...
Cevap sahibi+1 yılBence konuyu babanızla paylaşın. Yani siz sesinizi çıkarmazsanız o daha da abartacaktır olayı. Tepkinizi koymanız şart.
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Abi o saçmalama tesadüftur seni seviyordur o yüzden öyle gelir öper yanlış anlamana ne gerek var salak mısın sen ped olayı belki yanlışlıkla falan olmuştur esyanin arasina karışıp gitmiştir
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediklerin doğrudur be kardeşim
- +1 yıl
abi yanlış yapmaz gecin onu bir kıskanır normaldir ama sapıksa bilemem
Ayyy gece gece cok guldum allah mustahakinizi vermesin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Bunlar kesin bir kanit değil çok onyargili olmadan düşün eğer dusundugun gibiyse ailenle değil abinle konuş olmazsa ailenle konuş bence
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem sadece babam var. babamda kesinlikle inanmaz. abime nasıl açabilirim ki konuyu yani bunları inkar edebilir..
+1 yılcanım benim.. eğer abin gerçekten sana ilgi duyuyorsa öz abin değil demektir...
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim kuruntumdur. Yüzde yüz benim kanımdan kardeim...
- +1 yıl
öyledir inşallah.. bizim hocamız anlatmıştı... kız öğrencisi gelmiş ve abisinin kendisini taciz ettiğini ne yapacağını bilmediğini söyleyip ağlamış.. hocamız delikanlı adamdı abisini bulup bir güzel benzetmiş sonra da evlendirmiş... canım hocam ya tam cennetlikti o adam
+1 yılKoy mesafeyi sen kapini falan kilitle abin niyeti bozmus
23 Yorumla
Soran+1 yılöyle kolay olmuyor ki..
kapıyı kitlesem bulur bir yerden anahtarı en basit örnek yani- +1 yıl
ensest olabilir ona kız ayarla arkadaşlarından birini ayarla bence :D
- +1 yıl
Kilitle ve kapinin arkasina acamayacagi bisey koy ki zorlarsa anlarsin ama soyle bir durum da var kapiyi kilitleyincede huzursuz olur ne yapiyoda kilitliyo diye evde yanliz kalmamaya calis Allah yardimcin olsun birde yaninda hep hani bayanlarin kendini korumak icin erkeklerin gozune sıktıgı sey var ya fisfisli ondan al ne olur ne olmaz Allah sabir versin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOdana gizli kamera koyu tam anlarsın dediği gibi arkadaşın ma babana söylersen hem senin hemde onun için kötü olabilir. Onun için kendin konuşarak halledebilirsin. Emniyet filan ad çıkarır duyan olursa. Büyük işler onlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyle asiri siki fiki olmayin arkadas ya. Abim diyorsun da o kadar samimiyet olmaz bu ahlaksizliktir insan utanir kizarir ped gormek bile utanmaya sebeptir. Ben bile alisveris merkezlerinde o reyonun onunden gecsem kizaririm.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka arkadas?
Abi yapmaz öyle şey saçmalıyorsun bence sevgidendir o eğer ki amacı kötüyse o zaman şunu uygula:İlk önce kafasına sıkın diyin ki bu bir uyarıdır. Bir daha aynı hatayı tekrarlarsa o zaman ayağına sıkarsınız...
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım saçmalıyorumdur. k
Gizli Üye(30-35)+1 yılfransada yaşasan gayet normal bir durum olurdu ancak türkiyede ensest ilişki hoş karşılanmıyor abin duygularını bastırıyor olabilir fırsat tanı eğer gerçekten haklıysan hemen duygularını açıcaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılnerede yaşanırsa yaşansın normal değildir bence..
Cevap sahibi+1 yılhaklısın alie yapısı korumak amacıyla bu tür davranışlar yanlış ancak insan bazen kendine hakim olamıyabiliyor duygularının esiri olabiliyor
Zor durum allah yardımcın olsun. Arkadaslarin dedigi gibi kamera cok mantıklı.
00 Yorumlayavrum bu dediğin ensest ilişki oluyo gerçekten dediğin gibiyse abin sapık bir fırsatını bulsa bitirecek seni akıllı ol
10 Yorumlabir arkadasim vardi 12 yasinda abisinin tecavuzune ugramis. bunu bilin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah belasını versin... Adi herif.
Öyle bir pislik tanıyorum bu olası ve bir durum.. uzak dur ondan , eski yakınlığını gösterme.
04 Yorumla
Soran+1 yılhayatta tek güvenebileceğim insanlar onlar.. çok koyuyor.
Soran+1 yılBen açsam da onun tarafından hiç öyle olmuyor...
+1 yılAdem ile havadan doğanlar da kardeşti ilk cinayet te kız kardeşini paylaşmayan Adem ili hayvanın çocukları yaptı ne günahı toplum baskısı sadece sikisirken abin sikse zevk almayacakmisin aynı hazzı yaşayacaksın tadını çıkar bence ver sevsin
00 Yorumlaabinin bilgisayarini karistir, ensest hikayeler okuyor mu bir bak
20 YorumlaAbinin takıldığı yerleri söyle çabuk dövmeye gidiyom :) olurmu öyle şey ya umarım yanlış anlaşılmalar falan oluyodur
00 Yorumlabence o kadar kuruntu etme. ben de abimle aynı yatakta yattım 18 yasına kadar. erkekler ensest fantezi kurarlar ama bunu gerceğe dökücek değildir her zaman. bence çek konuş vazgeçecektir
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. o kadar kötü bir durum yok şimdilik birşey yapma bence
00 Yorumla
+1 yılKontrol et bir ara elini tut aşkım falan de bakalım napacak
10 YorumlaSen biran önce elini cabuk tut ve kamera işini hallet annenide kaybetmişssin herşey olabilir yani psklojisi normal olmaması %90
10 YorumlaEnsest ilişki diye bişe var bence abin sana takmış dikkat et kapınıda uyurken kitle bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılKilit pek işe yarayacağını sanmıyorum. Ne yapar eder açar kapıyı.
+1 yılayy iğrenç yaa benimde abim yanıma gelir yanagımı filan sıkarda bukadarı fazla canım
00 Yorumla
+1 yılneden oturup dürüs ve samimice konuşmayı denemiyorsun belki daha faydalı olur
10 Yorumlao degilde abine bir sürü küfür ettim ya
k bakma ama haketti00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbin bayan iç çamaşırları giymeyi seven tiplerden olmasın gizlice?
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle olması daha az koyar.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbinle arana mesafe koymaya calis ustu kapali sekilde de ailene bahset bu durumdan onlarda gereken ozeni gosterirler bence
04 Yorumla
Soran+1 yılhayatta olan tek babam var. babamda oğluna çok güvenir..
Cevap sahibi+1 yılSen de onun cocugusun sonucta bence konusman lazim is ciddilesmeden ortada boyle bir sey varsa sonu kotu yerlere gidebilir
Soran+1 yılhaklısın ama alacağım tepkilerden ve ispiyoncu durumuna düşeceğimden korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman emin olmak icin birkac sey dene ondan sonra soyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilini dovmesi normal elini tutp opmesi kabul edilebilir ama digerleri sıkıntı hakaten
00 YorumlaAilenle bu konuyu konuşmaya çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam oğlunu çok seviyor.. annem hayatta değil zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama abin o senin ama abin bozuksa bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ben sacmalıyorumdur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma inandırıcı gelmiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa. allah kimseyi bu duruma düşürmesin düşmanları mı dahi..
Cevap sahibi+1 yılAmin canim. Annenle konusmayi dene ona analt durumu üstü kapali. O halleder bır sekilde.
Soran+1 yılAnnem hayatta değil canım. Babam ise abimi çok destekler hani erkek ya. Of perişan haldeyim. depresyona gireceğim...
Cevap sahibi+1 yılAkisina birak aksamlari yattiginds kapi kilitle guzelce. Uzerini falan degisirken dikkat et banyoda vs. Kıyafetlerinin yeri de degisiyo mu yoksa koyduğun gibimi. Hani pedlerin acilmis oldugu icin soruyorum
Soran+1 yılaslında bunu hiç dikkat etmemiştim. söyledğin içni teşekkürler bakacağım.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Allah dogru yoldan ayirmasin kimseyi
- +1 yıl
Seni elliyor mu
+1 yılbu cinsel bir dürtü annene bir çıtlatsan :/
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hayatta değil..
- +1 yıl
özür dilerim abinle açıkca konuşsan nasıl olur abi neden böyle yapıyorsun gibisinden ama evde baban varken
Soran+1 yılÖnemli değil. Kamera koymayı düşünüyorum. eğer böyle bir şey olursa hem babam hem emniyetin önünde hakkımı savunacağım. teşekkürler.
- +1 yıl
ailen sonuçta çok zor olacak senin için ama kamera olayı mantıklı babana göster ve ardından bence psikolojik bir destek alın derim umarım her şey yoluna girer ve abin öyle biri değildir :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni üzmek istemem ama annen var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayatta değil.
Cevap sahibi+1 yılAllah rahmet eylesin :( kusura bakma üzmek istemezdim seni ama bu konuyo öğrenmenin yolu odana bir kamera telefon tarzı bişe koy ya da gece uyuma yani bir şekilde senin odana girdiğindem normal hareketler yapmadığından emin ol. Olmadan sakın bişe deme haklıyken haksız olursun. Babanla paylaşma konusunda ne desem yalan olur emin olduktan sonra uygun bir şekilde söylenebilir.
Abin sana ensest olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. oha dudağında mı öpüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabii ki.
Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Allah belasini versin kotu niyeti varsa
01 Yorumla
Soran+1 yılof keşke benim kuruntum olsa..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun..
dikkatli olmanda fayda var :(
00 YorumlaNe gunlere kaldik rabbim sen herseye kadirsin..
00 YorumlaSende beyni kuşa taksak;Hayır, kuş uçmaz bile aqq
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılLisanı münasip bir dille uyar onu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabaya söyleyip iştah yaptırma ne de olsa babasının oğlu o da. çifte dalış olur deep impact
03 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz.
Cevap sahibi+1 yılbunu abine demelisin önce sonra bana :)
Cevap sahibi+1 yılyerse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş konuşma öldürme felan ne saçmalıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılempati kurarsan eğer çok mantıklı..
Cevap sahibi+1 yılHayır kesinlikle değil. E. İ. C arkadaşın dediklerine dikkat et. Bu hayatta sen var olmalısın. O tedavi görmeli ! Bir şekilde yaptıklarının cezasını da çekmeli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılensestttt kokusu alıyorum...
Ver Gitsin011 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamayı kes
Cevap sahibi+1 yılbak bende kardeşimle çok sıkıyım ama bu kadar değil abi yapmaz bunu 22 yaşında bide...
maddi durumuz çok mu zayıf?
Soran+1 yılorta halli..
Cevap sahibi+1 yılAbinin kız arkadaşı felan olmazı lazım orta halli ise belki çekiniyordur yani kız kardeşine yapmaz böyle şeyler ama demek istediğim en yakınındaki kız sensen demek istemiyorum ama en son senden faydalanır yani bu da iğrenç birşey..
Soran+1 yılAllah korusun...
Cevap sahibi+1 yılwww.nazilliadalet.org/.../...z-etmis-h1216684.html
bak bu haber gerçek oku Başlamadan bitir bunu..!
Soran+1 yılAllah belalarını versin. Nereye gidiyoruz böyle?
Cevap sahibi+1 yılwww.hurriyet.com.tr/.../26965847.asp
Tabi bide Böyle haber var yani Bunuda oku bir
Cevap sahibi+1 yılwww.cumhuriyet.com.tr/.../..._agabeye_tahliye.html
Artık Kıyamet yaklaşıyorrr...
Soran+1 yılAllahım...
Cevap sahibi+1 yılcayır cayır yanacaz cehennemde bu gidişle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu aralar ne cok böyle soruyla karsılastık
04 Yorumla- +1 yıl
He l*n benim de o dikkatimi çekti bu sorular tek elden çıkıyor olmasın
Cevap sahibi+1 yılhahah olabiliir :))) ama geçen gün ki kız 21 abisi 24tü :))
Soran+1 yılBaşka bir sorudan haberim yok. Bunu sormak için yıllardır girmediğim siteye girdim. çünkü birine soramam. fakat tavsiye almam gerek yoksa öldürmeye kadar gideceğim kendimi..
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıyorsun öldürecek bir durum yok. Dövmesi gayet normal benimde abim duysa döver. Sen bence kuruntu yapıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarılarak uyuyor musunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılküçükken sarılırdı fakat bunun bir kötü yanı yok. şu an bunları yapması bir de son 1 yılda gelişti herşey.
+1 yılÜvey abi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır... Üvey olsa dert bile etmeyeceğim.
- +1 yıl
O zaman sikinti büyük bacim..
Soran+1 yılnormal bir abi böyle şeyler yapmaz değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGazete de okudum bu gün ctrl c
01 Yorumlaohhaaa o öz abin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef üvey olsa direk babama söylerim fakat öz...
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar