Abim beni taciz mi ediyordu?

Arkadaşlar ben şu an 19 yaşındayım büyük abim küçükken hep vücuduma dokunurdu benden izinsiz bazen zorla. Hep abim o benim düşüncesinden bişey demiyodum kırmakta istemiyodum onu. Birkaç kez uyardım kırmadan dinlemedi. Bazen şap diye dudaklarıma yapışıyodu dudaklarımdan öpüyodu beni. . İlk öpücüğümü abimde yaşadım resmen. Bunlar başladığında 10 11 yaşındaydım. 18 yaşıma kadar hep devam etti bu. Anneme yengeme söyledim ben konuşurum dediler ama hiç değişmedi bu durum. Bazen sabahları uyurken üstüme uzanıyordu. Nee yapıcağımı şaşırıyodum bahane bulup kalkıp kaçıyodum. Ama anneme taciz ediyo beni desem saçmalama o seni sevidğinden yapıyo diyeceğini bildiğim için dilim el vermiyordu. Açıkçası belli bir yaşa gelene kadar da bunun bir taciz olduğunun farkına varamadım. Çünkü taciz ne demek bilmiyordum. 18 yaşıma kadar bu devam etti. 18 yaşımdayken ailevi bir mevzudan dolayı kavga ettik ve o zamandan beri onunla konuşmuyorum. Eve geldiğinde yok sayıyorum. Çok adım attı bana haksız olduğunun farkında sanırım o mevzuda ama ben hiç karşılık vermedim. Çünkü onunla konuşmadığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. O bana bunları yaparken çok ezik hissediyordum kendimi. Yengemle görüşüyorum ona anlattım geçenlerde ben kaç kere söyledim saçmalama kardeşim o benim demiş onada daha önceleri. Sevdiğinden yapıyomuş öyle demiş ona. Ama ben artık buna inanmıyorum. Eve her geldiğinde geriliyorum. Herkesle kavga ediyorum. Herkes bana kızıyor kavga konusundan dolayı konuşmuyorum sanıyor ama olayın aslı bu bu yüzden konuşmuyorum. Ben yanlış mı düşünüyorum. Bu taciz değil mi yoksa? Ama öyle olmasa öteki abimde bu şekilde davranır? Annem bilmiyor herşeyi sadece öptüğünü göğüslerime dokunduğunu falan biliyor. Ama diğer şeyleri bilmiyor. Söyle diyor anlatamıyorumda. Sonra bir yol bulur gene beni suçlu sapık çıkartır diye korkuyorum. Ama bununla da yaşayamıyorum. Ne yapmalıyım?
Abim beni taciz mi ediyordu?