Arkadaşıma gösterdim içerisinde ev yazıyor kalp işaretleri ve içerisindeki noktalar beni tereddüte düşürdü içinizde bunu okuyabilen var mi? cami hocasına gidemiyorum o yüzden atıyorum fotoğrafını..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
O değilde benim el yazım da kötü , bende osmanlıca bir iki kelime yazıyım size gönderiyim garanti herkes büyü sanar :D
Bunla o aynı şey değil ama
Bunun büyü olduğu ne garanti tamam kesinlikle büyü değildir demiyorum ama ayet bile olabilir sonuçta değil mi? Ben yine suriyeli arkadaşa bir göstereyim bunu :D Geri dönüş yaparsa sana nasıl ulaşcam?
Buradan yapabilir sin :-) inşallah suriyeli arkadaş mevzusunda şaka yapmiyorsundur
Yok yeminle Zekeria adında bir arkadaşım var şaka değil yani :D Ona sorim bir en doğru cevabı o verir gibi geliyor malum ana dili arapça ya bu sitede anadil arapça olan yoktur heralde :D
Bak burada katılıyorum sana :-) sor bakalım ne diyecek
Mesaj attım geri dönüş yapınca görüşücem :)
Suriyeli arkadaşım okuyamadı düşün o kadar kötü bir yazı Filistin'li birine sordum, büyü olma olasılığı yüksek , bir işin ehline götür bunu dedi Üzgünüm onlar bile okuyamamış :( ama arapça bu bu konuda hemfikiriz , ben de şaşırdım okuyamamalarına ama olay bu Elimden bir şey gelmiyor :(
Sordum yazısı berbat dedi
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun uğraştın benim için hakkını helal et olur mu
Helal olsun elbette ama dediğim gibi ben de ilk başta düşünmemiştim ama cidden büyü olma olasılığı yüksek Yani ben pek ne yapılır bilmem ama Rab yardımcın olsun diyim
Allah razı olsun.. bakalım ne cıkacak haber veririm okuyan birirsi çıkarsa
Ben de merak ettim bulursan söyle
Bana bir mesaj atsana buldugumda oradan yazayım sana van da abim yaşıyor ona yolladim o yarın birine baktiracakmis
Bana takip at ya da ayarlardan düzelt mesaj olayını mesaj atamıyorum ayar yüzünden
Büyüye benziyor, nasıl şimdi buldun çantandan 2 sene sonra ona aklım almadı
Adanada çok sık kullanıyordum o çantayı sonra şehir değişikliği yaptık eşyaların arasında onu da kolilemistim dün gece odamı dibden temizleyeyim demiştim o sıra çantamı buldum içinde eski notlarımı buldum onları baktım küçük bölmeyi de acayim dedim içinden cikti
Bence Câmii'ye git bir hocaya danış ALLAH korusun büyüyse bozdurman lazım çünkü Peygamber Efendim'ize bile yapılmıştı
Çok haklisin ama camiye gidemiyorum işte.. Bir yolunu bulup gitmeyi denicem
@Yiddish syle bakalm
@Yiddish aynen kimse de okuyamadi
Cevap
20Cevap
Bencede büyü yapılmış youtube da serkan diye bir cin çıkaran hoca var biraz araştır onunla iletişim kur adam cinlerin dilinden konuşuyor bir şansını dene
Youtube â baktım da bulamadım
Serkan Kiremit cin çıkarma yaz çıkıyor baştan izle adamlara nasıl bir rahatsızlık veriyormuş dinle kendinde öyle bir sıkıntı varsa bağdaştırmaya çalış fazlada kendini kaptırma
Tamam şimdi bakiyorum
3 ıhtımal varsayım yapıcam yazıyı okuyamıyorum
1 ya bırı kruyucu dua koydu
2 buyu yapıldı
3. Bir suriyeli talibin var :)
3 iyiymiş😄
3 cidden iyiymiş ;-)
Canim dalgaya alanlar olmus ancak sen bunu yakma yakilmaz akan bir su varsa nehir gibi filan yakinlarinizda at gitsin boyle seylerin sakasi olmaz
Ainen şakası olmaz bunun
Al bunu tanıdığın bir oğlana ver ya da arkadaşlarından biri cami hocasına sorsun. Okuyan varsa din hocasına sorsun.
şu an evden çıkamıyorum öyle cevremde de vereceğim götürecek kimse yok olsaydı zaten buraya atmazdım
Yok maalesef ablam biliyor oda okuyamadı
Dostum biri size kötülük olsun işleri yolunsa gitmesin diye kağıt Muska yapmış olabilir okuyamadım ama aklıma bu geldi
Dostum haklı olabilirsin ama herşeyi bu şekilde yorumlamak istemiyorum belki de haklisin okuyamadığım için ne yazıldığını bilmiyorum
Haklisin
Tamam bana da yaz olur mu
besmele çek git at çöpe büyü müyü uğraşma hoca falan gereksiz ve gerçek değil .. daha sonra çöpe attıktan sonra dolaptan doritos çıkarıp gumball izle sjsj
Ben simdi teyzeme soraym istersen o anlar ama sen yakma sakin. Cidden buyu filansa buyu yakilmaz.
Tamam bekliyorum teşekkür ederim şimdiden..
Anladım canım çok teşekkür ederim
en yakin camii hocasina gosterirsen daha faydali olur
Camiye gidemiyorum işte gitsem sorarım da
Camiye giden hocayi taniyan birine. ver o okutsun ne oldugunu
Bu Bir Aşık Etme Büyüsü. Onu Yırt Ve Bol Bol Dua Et. Birisi Seni Etkileyip. Ona Aşık Olmanı İstiyor...
Akan suya attım.🙄
Yırtmadığın müddetçe etkisi nazar olur...
Camı hocasına gösterdim akan suya at dedi bende öyle yaptım
Peki.
Bunu yaptıranın annesini öldürüp çöpe atsınlar amin
Tövbe tövbe biz beddua etmeyen müslümanlarız
Yok böylelerine et
İmam hatipler kapatılsın yazıyor en yakın imam hatipe bırak
İmam hatip için yarim saat arabayla 15 dakikada yürüyerek gitmem lazım :-) çok uzakl
Bağlama büyüsü gibi geldi bana
Diyosun arkadaşım üzerinde ev yazıyor dedi kalpler aklımı karıştırıyor
Kalp var iki tane.3 vakte kadar evleneceksin.
Ayy sağol ya falıma da baktın ama diğer kalpte de altı tane nokta var napalim ;-)
Hatun yapma bunu bana vücut kaldırmaz :-) ;-)
Çıktıysa çıktı at gitsin inanmayın böyle şeylere
Yok mu bir hoca bir götürüp okutsana
Baglama buyusu gibi. bilene okutmak lazım
Valla yırt at büyü olabilir
haftaya cuma hocaya gosterebilirim arzu edersen..
Tabi çok minnetar olurum..
Mesaj atamıyorum takibinizdeyim
Fıstık bunu yak ve suya at muska yapmışlar sana
Ya ters etki yaparsa
sende büyü var!
Napabilirim peki? Ve ne büyüsü olabilir bu?
at gitsin çöpe inanma böyle şeylere
büyü = )
Muska çıkmasın sonra
muska habersi olmaz ki =D
Gerçekten mi
sen arapça metin okuyan bilen birine okut sonra da yak
Gösterdim okuyamadı
o zaman yak
Büyü yapmislar büyü
git bir hocaya okut
Büyü detected
Warning!!! Büyü