Ben adını biliyorum ve dil hareketi için o emojiyi oraya ben koydum 😋
Hadi çalıştırın saksıları 😛

Barty crouch Jr. Ölüm yiyenlerle takılıp voldemorta hizmet eden kaçığın teki. Benim favorim bellatrix lestrange :)
Adamımsın kanka 😁
Eyvallah koçum 😂
Lan 😑
Sihir bakanının oğlu 😛😛
Hı hıı 😋
Cevap
0Cevap
Barty - ateş kadehi serisinde vardı
Helal be :)
Ne sandın kaç kere izledim tüm seriyi 😀
Bende daha yeni ateş kadehini bitirdim bugün 51749491. kez 😂
Benim en sevdiğim sırlar odası
Basilisk'i öldürdüğü sahneye bayılıyorum 😁
Son filmde ikizlerden biri ölüyor ya ne ağlamıştım ben ona bir ara tekrar izliyeyim 😀
Ben en çok Harmonie ile Ron evlendi diye üzüldüm. Sen kalk herşeyi harry yapsın git harmonie yi al 😛
O da jinny le evlendi ama kitabını okudun mu
Yok okumadım 🙈
İlk çıktığında filmine götürmüşlerdi beni bende film serisini takip ettim. Ama en son bir kitap daha çıktı. Onu mutlaka alıp okuyacağım biliyorsundur belki..
Harry Potter and Cursed Child
Yoo bilmiyordum 😱 bende önce filmleri izledim çoğu kişi kitaba göre film çok vasattı dedi kitabları okuyup filmi beğenmezsem diye korktum okumadım 😀
Ya zaten hep öyle. Filmi çekilen her hikayenin kitabı ölüyor. Bir anlamı kalmıyor.. Kitabın tek güzelliği ne biliyormusun? Sana sadece yazıları okutmuyor. Hayal gücünle film de izletiyor.. :) bu arada 10 dk bekliyim dedim araştırırsın kitabı diye baktın mı
Ahaha hayır çok utandım şu an 😀 aynen öyle gerlim polisiye severim ben tees gerritsen diye bir yazar var duymuşsundur belki seri kitapları var onları okudum manyak güzel dizisi var bir bakayım dedim hayal ettiğimle alakası yok izlemdim o yüzden
Ben o dediğini da vinci nin şifresini izleyince yaşadım 😂 film çok vasat geldi bana 😂 nerede o kutsal kadeh? 😁
Bu arada ben sadece stephen hawking okumak istiyorum ama nerden başlasam bilemedim 😁
Zamanın kısa tarihi ilk kitabı ondan başlayabilirsin
Uzay ve zaman bilimleriyle alakalı mı 😍
Bilmem okumadım evrenle alakalı atom bombası falan filan yarıda bırakmıştım 😂
Hiii anladıııım ☺️
İyi geceler o zaman 😀
Sağolasın sana da iyi geceler 🤗
Izlemedim bu da sayılır mi ¿:))
Sayılır sayılır :))¿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar